Aldatildim

İğrenç bir durum sözler daha da iğrenç.
umarım görüntü aldınız deliller işinize yarayacak
Asla susmayın kabullenip oturmayın herşeyin bedeli var sevişmeyi biliyorsa bedelini ödesin

Affedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.

Bunu konu sahibi sizden daha iyi biliyor. Tekrarlayarak neyi ispat etmeye çalışıyorsun?
Acaba bir kocası var ve onu aldattığı için kıskanıyor olabilir misin?

Bunu konu sahibi sizden daha iyi biliyor. Tekrarlayarak neyi ispat etmeye çalışıyorsun?
Acaba bir kocası var ve onu aldattığı için kıskanıyor olabilir misin?
Boşanması gerektiğini de biliyo, neden konu açıyor o zaman.burada yazanları da gayet iyi biliyor. 😂😂 Sen de yazma o zaman.sabah sabah ne kinlendiniz be.kadıncağızın konusunda bana saracak kadar psikolojiniz bozuk sizin de.tepki çekecek birşey yazsam yine tamam diyeceğim.affrtmeyin, affetmeyin, affetmeyeceğim falan demisler, ben de affedilmek istemiyor ki yazdim.buna da tepki vermezsin şimdi.gerçekten öfkeden nereme saracağimizi şaşırmışsiniz.

Boşanması gerektiğini de biliyo, neden konu açıyor o zaman.burada yazanları da gayet iyi biliyor. 😂😂 Sen de yazma o zaman.sabah sabah ne kinlendiniz be.kadıncağızın konusunda bana saracak kadar psikolojiniz bozuk sizin de.
Ne kadar empati yoksunusunuz siz ya. Hala güle güle cevap vermeler falan.

Boşanması gerektiğini de biliyo, neden konu açıyor o zaman.burada yazanları da gayet iyi biliyor. 😂😂 Sen de yazma o zaman.sabah sabah ne kinlendiniz be.kadıncağızın konusunda bana saracak kadar psikolojiniz bozuk sizin de.

Konu açarken üyeler sana mı soracak? İsteyen istediği açar. Cevap yazmak zorunda değilsin.
Terapilerini aksatma. Bu kıskançlıkla bir gün ortadan çat diye yarılacaksın

Konu açarken üyeler sana mı soracak? İsteyen istediği açar. Cevap yazmak zorunda değilsin.
Terapilerini aksatma. Bu kıskançlıkla bir gün ortadan çat diye yarılacaksın
Ama istersem cevap yazabiliyorum işte tatlım.yaa kardeş kötü burşey bile yazmadım ki neyin kafasını yaşıyorsunuz.neyse konu sahibine daha fazla ayıp etme bana laf yetiştirmek için.bay bay tatlım.git bari gerçkten tepki çekecek bir yoruma saldır da komik duruma düşme.

Boşanması gerektiğini de biliyo, neden konu açıyor o zaman.burada yazanları da gayet iyi biliyor. 😂😂 Sen de yazma o zaman.sabah sabah ne kinlendiniz be.kadıncağızın konusunda bana saracak kadar psikolojiniz bozuk sizin de.tepki çekecek birşey yazsam yine tamam diyeceğim.affrtmeyin, affetmeyin, affetmeyeceğim falan demisler, ben de affedilmek istemiyor ki yazdim.buna da tepki vermezsin şimdi.gerçekten öfkeden nereme saracağimizi şaşırmışsiniz.
Ferhans boyle buyuk cumleler kurma cano buyuk kiniyorsun birgun gelip burda bu tarz konular acarsan hic sasirmam
Git kaynanasina evinin anahtarini veren gelinlere sataş o zaman like da atarim mesajina
Ama bu tarz hassas konularda dalga gecer gibi yazman hic hos degil

Bütün ortak birikimimizi ve sağlam bir nafaka versin o zaman. Herşeyin bir bedeli var. Evli adama metreslik edip koynuna girecek ahlakta ki sevgilisi ile ne halt ederse edebilir o zaman. Hayır ben insanları anlamıyorum evli adamla ya da kadınla gizli gizli ilişki yaşamayı kendine yakıştıran insana ben hayatta güvenemem mesela. O insanın hayat görüşünde ve ahlaki değerinde sıkıntı vardır zaten. İki gün sonra daha iyisini bulunca kocanıza da tekmeyi atar zaten. Aşk böyle birşey değil. Aşık olan sevdiğine çocuklarım büyüsün diye metres liği layık görmez, aşık olan kadın sevdiği adamı karısının koynuna yollayayıp, arada bir kaçak görüşmeye razı olmaz.

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Çok çok zor ve üzücü bir durum ben sevgilimle böyle durum yaşayınca mide bulantımı , üzüntümü biliyorum Ki kendimi sizin yerinizr koydum da aşırı üzüldüm.
Ne denir bilmiyorum duygularınızı geçirecek bir söz yok maalesef inşallah en az zararla durumu atlatırsınız❤️

Senide zamanında seviyordu noldu aldattı onuda aldatır yarın bir gün. Seviyorum hala diyorsun ya inan böyle birinin kahrını cekmektense aşk acısı çekmek daha hayırlı. Allah yardımcın olsun umarım kolay atlatırsın 💐

Ferhans boyle buyuk cumleler kurma cano buyuk kiniyorsun birgun gelip burda bu tarz konular acarsan hic sasirmam
Git kaynanasina evinin anahtarini veren gelinlere sataş o zaman like da atarim mesajina
Ama bu tarz hassas konularda dalga gecer gibi yazman hic hos degil
Neresini kınamışım.affetme muhabbeti dönüyordu ben de adam affedilmek istemiyor ki dedim.sonra da kadına acılıyken niye böyle yazıyorsun dediler.şimdi ne var bu yorumda ? Millet saldırınca da cevap yazdım ki alıntıladığın mesaj konu sahibiule ilgili değil.büyük cümle nerede ? Dalga geçme nerede ?

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Allah yardım etsin çok zor,ama geçer merak etmeyin.

Affedilmek istemiyor ki zaten anladığım kadarıyla.herkes affetmek üzerine yazmış ama dama effedilmek istemiyor ki o sizi terk edecekmiş.
Bu konuda haklısın adamın beni affet diye bir talebi yok adam gitmek istiyor açık açık aşık oldum diyor kıvırmıyor bile bu çok kötü bir şey.
Allah sabır versin çok zor bir durum.

Konunuzu okurken nedense aslında boşanmak istemediğinizi anladım eşiniz biraz mahcup olsa özür dileseydi sanki affedecek gibisiniz. Aldatmanın temelinde ne var ona bakmak lazım neden başka ufuklara yelken açmayı seçmiş o kadında olan özellik ne? Ama bunların artık önemi olmaması lazım adam resmen başkasına aşık olduğunu itiraf etmiş bundan sonra kendi ayaklarınız üzerinde nasıl dururum bunun hesabını yapmalısınız. Zor bir süreç ama umarım en az yarayla atlatırsınız.

Seviyorum ama asla affedemem. Güvenemem
Kaç yaşında evlendiniz bilemem ama sevgi değil emin olun alışkanlık.Sonra anlıcaksınız sevmediğinizi lakin biraz zaman,elbet üzüleceksiniz,yataklara düşeceksiniz, nasıl iyi olucam diyeceksiniz,hiç birşey anlam ifade etmeyecek,amaaa çok iyi olacaksınız iyikide ayrılmışım diyeceksiniz güvenin bana.Yaşayan biri olarak söylüyorum.Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşallah.

Siz eşim bir yıldır ilgisiz diye konu açmıştiniz zaten ve şüpheleniyordunuz aldatıldığınızdan.
Açık açık aşık oldum da demiş.
Buradan dönüşü olmaz artık.
Eşiniz farklinseyelr söylese evlilige devam edecek gibisiniz ama Buradan sonrası rezillik olur sadece. Kendinize de bunu yaptırmayın.
Hazır itiraf etmişken, maddi olarak çocuklarınızı güvenceye alacak adkmlar atin. Duygusal davranmayın bu konuda

Back
X