Aldatıldım!

Oncelikle hepimiz ayni dertten muzdarip degiliz, aldatmak dupeduz ahlaksizlik ve serefsizlik. Keske bosanamayacaginiz adamin aldatmasini ortaya dokup yuzgoz olmasaydiniz, en azindan karimin haberi yok diye vicdan azabindan kendini yer bitirirdi. Simdi yuz goz oldunuz ve gitmiyorsunuz, artik istedigi kadar aldatabilir.

Cok gecmis olsun.

Seni bir kez aldatmış ikinci kez aldatacakken yakalamışsın hala neyin şansından bahs ediyorsun?En kısa zamanda yeniden boynuzlanacaksın haberin olsun.

O kadar iyi anlastığın sevdiğin ve sevgisinden güya emin olduğun kocan eski sevgilisiyle aldatıyor seni. Sonra yetmiyor bidaha 1 yıl sonra aldatmaya yelteniyor... 1 kere yapan bidaha yapmış zaten canım daha ne... Yakalanmasa bidaha aldatacakmış... Yani nasıl kaldırıyorsunuz bunu da tekrar eve dönüyorsunuz anlamadım. Ucunda ölüm olsa dönmem. Aç kalır sokakta yatarım yine dönmem. Hele ki iyi giden bir evliliğim varsa ve bunu öğrensem asslaa.... Hele ki ben cocuk doğurucam ve beni aldatıcak... Keserim s.... eline veririm ya. Ne demek eve dönmek.

Çoğu kadın bu durumdan muzdarip değil eşiniz de yaptıklarından pişman değil yakalandığı için pişman geçmiş olsun

bir kere yapan kesinlikle bir daha yapar

Eşiniz aynı kadınla bir kere daha yapmış zaten. Ve maalesef durmayacak. Bir gün aldatıldığınız kadınlardan biri ile eşinizin enerjisi tuttuğunda, sizi hiç çekinmeden kapının önüne koyar. Sizde döner geçmişi sorgularsınız.

Kalmak için tabii geçerli sebeplerin var klasik şeyler çocuğum babasız kalmasın, evladım babasına çok düşkün, evladımın yuvasından ayrılmasın gibi yalanlarrr.

Sinekte küçük ama mide bulandırır.
Kaldıysan mide bulantısını da sen çekeceksin.

Kendinize saygınız olduğu gün doğru kararı verirsiniz umarım.

Sizin yokluğunuzdan 1 kere faydalandığını düşünmüyorum. Bir istedinizi ikiletmiyorsunuz diye ikinci şansı hak ettiğini mi zannediyorsunuz ?

şu anda onu terk etmez veya evden kovmazsanız hayat boyu aldatılmak için kendisine açık izin vermiş bir şekilde devam etmiş olacaksınız. O da size a*tal muamelesi yapacak şimdi bu kadjnla ilerde başkasıyla gönlünce takılacak. Midesiz misiniz

İnsan hayatı boyunca bir arpa boyu değişmez. Deneyimlerle sabit. Ortada çocuk var evet ama mutsuz bir ailede büyümesine izin verme.

İçinde şans geçen bir cümlede ayrılık yoktur.

Bu hayat sizin. Seçim yapacak sizsiniz. Kalmaya kararlıysanız bu konuyu ısıtıp ısıtıp adamın önüne getirirseniz, dayanmaz ve sizi o boşar. Susup evliliğinize devam edebilecek misiniz?

Olmayacağını gayet iyi biliyorsunuz.i

Bir kişi de; kocandır çocuğunun babasıdır, iyi kötü başında bir adam var, herkes hata yapar, bir kerden bişey olmaz, elin bilmem neleri için yıkma yuvanı, yuva kolay kurulmuyor... yazmamış, konu sahibi de kapatmış üyeliğini.

Aferin, başınızı kuma gömün. Yakında çocuğunuz büyür sonra babanız anneniz hastalanır, onlar üzülmesin diye boşanamazsınız. Siz ve sizin gibi çocuğunu bahane edip böyle heriflerden kopamayanlar; lütfen her ay gidip test yaptırın. Mideniz bulanmıyor olabilir ama bu cinsel yolla bulaşan hastalık kapmanıza engel değil.

Tabik de bosanma. Sen bu gururla bir aptallik edip adami boşarsin mosarasin. Aldatilmak bosanmak icin gecerli bir sebep degil. Hele birde eski sevgilisiyle aldatmasi hiç geçerli bir sebep degil. Mutluluklar diliyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…