- 24 Mart 2019
- 3.025
- 4.168
- 133
- 38
- Konu Sahibi blue cherry
-
Eşinizin gazozuna ilaç mi kattı.. Size tek tavsiyemiz ayrılmanızMerhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğu kadın aynı durumdan muzdarip. Ben 3 yıllık evliyim eşimle aramızda ki diyalog gerçekten çok iyiydi ikimizde birbirimizin bir dediğini iki etmeyiz ne istesem yapar ne istesem alır daha bir kere hayır demişliği yok bende aynı şekilde öyleyim fakat başımdan sebebini hala tam anlamıyla çözemediğim bir olay geçti. Geçen sene doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra annemlere gittiğim sıra da eşim bir başka kadınla beni aldatmış. Konuyu biraz araştırdım yani yazdıklarını felan da okudum bu eski sevgilisiymiş çok önceden kadın ayrılıp boşandıktan sonra bunalıma giriyor benim eşimi arıyor bunlar normal sohbet ederken ben annemlere gittiğim zaman bunlar buluşuyorlar ve otele gidiyolar ondan sonra çok konuşmayıp bitiyor ilişkileri aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen kız tekrar yazıyor ve tekrar buluşmak istediğini ve hala onu beklediğini söylüyor aynı şekilde tabii eşim de onu istediğini ve geleceğini söylüyor. Çok şükür ki sonunda ben bu son konuşmalarını yakalıyorum ve her şeyi öğreniyorum öğrendiğim an bavulumu hazırladım sabahına gidecektim fakat engel oldu. Klasik erkek yalanları 'beni kandırdı hata yaptım çok haklısın ben seni seviyorum lütfen gitme söz affettiricem tekrar güvenini sağlayacağım ve bir daha asla böyle bir şey gerçekleşmeyecek' dedi. Şimdilik kaldım ama içim hiç rahat değil kendime asla yediremiyorum bunu. Beraber yaşadığımız güzel günler ve onunla yaşadıkları sürekli beynimi kemiriyor. Bununla yaşamak zor boşanmak mı yoksa bi şans daha vermek mi doğru olur bilemiyorum. Bence 'bir kere yapan kesinlikle bir daha yapar' fakat kalmam için de geçerli sebeplerim var en azından bir süreliğine daha bununla yaşamak gerekiyor. Lütfen sizde yardımcı olun tavsiyelerinizi beklerim.
Sadece size karşı değil adamın huyu bu demek ki kimseyi kiramiyorne istesem yapar ne istesem alır
Ne istese alıyormuş ya zaten, yeterli. Susup oturacak tabi, bi de boşanacak mı sırf boynuz yedi diye(!)Haa ben de diyordum üyelik iptali ne zaman gelecek diye. Muhtemelen herifin ekonomik durumu iyi konu sahibi bundan mütevellit yaşadıklarını yiyip oturacak. E bize de afiyet olsun demek düşer.
Sen yine de ağır konuşma boşver. Kendi tercihi. Böyle bir herifin ipini salıp milletin başına bela olması daha kötü. Kabul etmiş, sindireceğine güveniyor demek ki. Bize bal yemek düşer.Sende hiç mi gurur yok yaa
Komik ve zavallısın
Çocuğu bahane edersin şimdi bi de
“Kutsal” annelik zırhına sığınıp
Aldatılmayı gururunuza yedirecek hangi sebep vardır ki ? Tavsiye verir misiniz demissiniz ama zaten siz kendiniz cevabı vermissiniz.Merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğu kadın aynı durumdan muzdarip. Ben 3 yıllık evliyim eşimle aramızda ki diyalog gerçekten çok iyiydi ikimizde birbirimizin bir dediğini iki etmeyiz ne istesem yapar ne istesem alır daha bir kere hayır demişliği yok bende aynı şekilde öyleyim fakat başımdan sebebini hala tam anlamıyla çözemediğim bir olay geçti. Geçen sene doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra annemlere gittiğim sıra da eşim bir başka kadınla beni aldatmış. Konuyu biraz araştırdım yani yazdıklarını felan da okudum bu eski sevgilisiymiş çok önceden kadın ayrılıp boşandıktan sonra bunalıma giriyor benim eşimi arıyor bunlar normal sohbet ederken ben annemlere gittiğim zaman bunlar buluşuyorlar ve otele gidiyolar ondan sonra çok konuşmayıp bitiyor ilişkileri aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen kız tekrar yazıyor ve tekrar buluşmak istediğini ve hala onu beklediğini söylüyor aynı şekilde tabii eşim de onu istediğini ve geleceğini söylüyor. Çok şükür ki sonunda ben bu son konuşmalarını yakalıyorum ve her şeyi öğreniyorum öğrendiğim an bavulumu hazırladım sabahına gidecektim fakat engel oldu. Klasik erkek yalanları 'beni kandırdı hata yaptım çok haklısın ben seni seviyorum lütfen gitme söz affettiricem tekrar güvenini sağlayacağım ve bir daha asla böyle bir şey gerçekleşmeyecek' dedi. Şimdilik kaldım ama içim hiç rahat değil kendime asla yediremiyorum bunu. Beraber yaşadığımız güzel günler ve onunla yaşadıkları sürekli beynimi kemiriyor. Bununla yaşamak zor boşanmak mı yoksa bi şans daha vermek mi doğru olur bilemiyorum. Bence 'bir kere yapan kesinlikle bir daha yapar' fakat kalmam için de geçerli sebeplerim var en azından bir süreliğine daha bununla yaşamak gerekiyor. Lütfen sizde yardımcı olun tavsiyelerinizi beklerim.
Merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla çoğu kadın aynı durumdan muzdarip. Ben 3 yıllık evliyim eşimle aramızda ki diyalog gerçekten çok iyiydi ikimizde birbirimizin bir dediğini iki etmeyiz ne istesem yapar ne istesem alır daha bir kere hayır demişliği yok bende aynı şekilde öyleyim fakat başımdan sebebini hala tam anlamıyla çözemediğim bir olay geçti. Geçen sene doğum yaptım doğumdan 3 ay sonra annemlere gittiğim sıra da eşim bir başka kadınla beni aldatmış. Konuyu biraz araştırdım yani yazdıklarını felan da okudum bu eski sevgilisiymiş çok önceden kadın ayrılıp boşandıktan sonra bunalıma giriyor benim eşimi arıyor bunlar normal sohbet ederken ben annemlere gittiğim zaman bunlar buluşuyorlar ve otele gidiyolar ondan sonra çok konuşmayıp bitiyor ilişkileri aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen kız tekrar yazıyor ve tekrar buluşmak istediğini ve hala onu beklediğini söylüyor aynı şekilde tabii eşim de onu istediğini ve geleceğini söylüyor. Çok şükür ki sonunda ben bu son konuşmalarını yakalıyorum ve her şeyi öğreniyorum öğrendiğim an bavulumu hazırladım sabahına gidecektim fakat engel oldu. Klasik erkek yalanları 'beni kandırdı hata yaptım çok haklısın ben seni seviyorum lütfen gitme söz affettiricem tekrar güvenini sağlayacağım ve bir daha asla böyle bir şey gerçekleşmeyecek' dedi. Şimdilik kaldım ama içim hiç rahat değil kendime asla yediremiyorum bunu. Beraber yaşadığımız güzel günler ve onunla yaşadıkları sürekli beynimi kemiriyor. Bununla yaşamak zor boşanmak mı yoksa bi şans daha vermek mi doğru olur bilemiyorum. Bence 'bir kere yapan kesinlikle bir daha yapar' fakat kalmam için de geçerli sebeplerim var en azından bir süreliğine daha bununla yaşamak gerekiyor. Lütfen sizde yardımcı olun tavsiyelerinizi beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?