- 3 Temmuz 2025
- 10
- -3
- 1
- 24
- Konu Sahibi nurgul2417
-
Artık yaşamayan mı var önce o düşünceden çıkın. Neden istemesin hangi devirdeyiz. Benzer şeyleri yaşadım sizle ama benim zamanımda daha farklı bakılıyordu yine 12 yıl önce şimdi hiç öyle değil artık o durumlar. 36 yaşındayım aptal gibi boşuna üzülmüşüm diyorum. Bir an önce kurtulun zaten kabul eden erkek görmedim aldatıptaKızlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı 6 yıllık sevgilim beni aldatmış ve ben bunları dün öğrendim aldattığı kız beni öğrenince bana ulaştı ve herşeyi anlattı. Sevgilim olanlara ve kızın dediklerine inkar etti. bu olaylar yaşanmadan önceki günde kavga etmiştik hüngür hüngür ağlamıştı ben sensiz ölürüm falan diye demekki pişmanlıktanmış.bisey yapmadım, o kız yalan söylüyor, o kızla arkadaşım buluştu, arkadaşım benim adımı kullandı arkadaşımı ben sanıyor diyo ama kız tam tersi sevgilin benim yanıma geldi benle buluşan oydu hatta boynundan öptüm oda beni öptü dedi. Ama ısrarla inkar ediyor kızın bir çıkarı yok 2 hafta onuda kandırmış kız olayları anlayinca bir terslik oldunu hemen anlattı bana ben kıza inanıyorum. Sevgilim diyorki aramızı açmak istiyor bizi ayirmak istiyor diyo. Yalan üstüne yalan gercegi bile söyleyemiyor hala yalan yalan içinde Ben çok kötüyüm şuan zar zor yazıyorum ve evlenicez diye guvenmiştim aileler bile biliyordu gerçekten de evlenicektik bişeyler yaşadık. Beni çok güzel kandırmış meğerse çok pişmanim şimdi napicam bilmiyorum beni bu halde kimse sevmez diye düşünüyorum kafayı yiyicem kimse benimle evlenmez yaptığım hatadan dolayıailem de bilmiyo biseyler yaşadığımızı.cok kötü hissediyorum çok pişmanım.
Şey vardı bide sarhoştum sen sandımKızlar benim uzun süreli bir ilişkim vardı 6 yıllık sevgilim beni aldatmış ve ben bunları dün öğrendim aldattığı kız beni öğrenince bana ulaştı ve herşeyi anlattı. Sevgilim olanlara ve kızın dediklerine inkar etti. bu olaylar yaşanmadan önceki günde kavga etmiştik hüngür hüngür ağlamıştı ben sensiz ölürüm falan diye demekki pişmanlıktanmış.bisey yapmadım, o kız yalan söylüyor, o kızla arkadaşım buluştu, arkadaşım benim adımı kullandı arkadaşımı ben sanıyor diyo ama kız tam tersi sevgilin benim yanıma geldi benle buluşan oydu hatta boynundan öptüm oda beni öptü dedi. Ama ısrarla inkar ediyor kızın bir çıkarı yok 2 hafta onuda kandırmış kız olayları anlayinca bir terslik oldunu hemen anlattı bana ben kıza inanıyorum. Sevgilim diyorki aramızı açmak istiyor bizi ayirmak istiyor diyo. Yalan üstüne yalan gercegi bile söyleyemiyor hala yalan yalan içinde Ben çok kötüyüm şuan zar zor yazıyorum ve evlenicez diye guvenmiştim aileler bile biliyordu gerçekten de evlenicektik bişeyler yaşadık. Beni çok güzel kandırmış meğerse çok pişmanim şimdi napicam bilmiyorum beni bu halde kimse sevmez diye düşünüyorum kafayı yiyicem kimse benimle evlenmez yaptığım hatadan dolayıailem de bilmiyo biseyler yaşadığımızı.cok kötü hissediyorum çok pişmanım.
Anladım sağolunArtık yaşamayan mı var önce o düşünceden çıkın. Neden istemesin hangi devirdeyiz. Benzer şeyleri yaşadım sizle ama benim zamanımda daha farklı bakılıyordu yine 12 yıl önce şimdi hiç öyle değil artık o durumlar. 36 yaşındayım aptal gibi boşuna üzülmüşüm diyorum. Bir an önce kurtulun zaten kabul eden erkek görmedim aldatıpta
En çok zoruma giden herşeyi yaptığı halde ortaya çıktığı halde saklamaya devam etmesi yalan üstüne yalan söylemeye devam etmesiŞey vardı bide sarhoştum sen sandımbu da diğer bir versiyonu beni arkadaşım sanıyor yalanciya bak sen yaa yol ver gitsin bu ilk aldatması değildir ilk yakalanmasidir.
Seni her halinle seven çıkar, olmuş birşeye ağlama bu yalanciyi hayatından çıkar önce
Eee tabi devam eder sizin gibisini bulamayacağını hatalı olduğunu o da biliyorEn çok zoruma giden herşeyi yaptığı halde ortaya çıktığı halde saklamaya devam etmesi yalan üstüne yalan söylemeye devam etmesi
Bu niye zoruna gidiyorki söylese ne olacak ne değişecek?En çok zoruma giden herşeyi yaptığı halde ortaya çıktığı halde saklamaya devam etmesi yalan üstüne yalan söylemeye devam etmesi
evet yaşamayan var olmalı da zaten. teselli ayrı , yaptığının yanlış olmadığını soylemek çok ayrı. bunu bari normalleştirmeyin allah aşkınaArtık yaşamayan mı var önce o düşünceden çıkın. Neden istemesin hangi devirdeyiz. Benzer şeyleri yaşadım sizle ama benim zamanımda daha farklı bakılıyordu yine 12 yıl önce şimdi hiç öyle değil artık o durumlar. 36 yaşındayım aptal gibi boşuna üzülmüşüm diyorum. Bir an önce kurtulun zaten kabul eden erkek görmedim aldatıpta
Sevgilim diyorki aramızı açmak istiyor bizi ayirmak istiyor diyo.
Cinsel ilişki yaşamak anormal mi?evet yaşamayan var olmalı da zaten. teselli ayrı , yaptığının yanlış olmadığını soylemek çok ayrı. bunu bari normalleştirmeyin allah aşkına
cinsel ilişki değil her önüne gelenle yaşamaktan bahsediyoruz. hani cinsellik eşle yaşanır ya. size normal gelebilir bana gelmeyebilir bu herkesin fikridir. mesele evlilik dışı ilişkiyi normallestirmek. yaşamak başka normalleştirmek başka.Cinsel ilişki yaşamak anormal mi?
Ben her önüne gelenle yaşamaktan bahsetmedim ki. 6 yıllık sevgilisiyle yaşamasından daha normal ne olabilir. Evlilik dışı ilişki yasak mı?cinsel ilişki değil her önüne gelenle yaşamaktan bahsediyoruz. hani cinsellik eşle yaşanır ya. size normal gelebilir bana gelmeyebilir bu herkesin fikridir. mesele evlilik dışı ilişkiyi normallestirmek. yaşamak başka normalleştirmek başka.
Anormal değiş zaten.evet yaşamayan var olmalı da zaten. teselli ayrı , yaptığının yanlış olmadığını soylemek çok ayrı. bunu bari normalleştirmeyin allah aşkına
Mesajlar ekran görüntüsü herşey var öptüğü mesajlarda yazıyo Kızın anlattığına göre kız ilk başta bunu beğenmiş numarasını istemiş adını başka bir isim olarak vermiş kıza sonra ise konuşmaya başlamışlar buluşmuslar baya bı böyle devam etmiş kız terslik oldunu anlamış araştırmış ve benim sevgilisi oldumu öğrenmiş hemen bana yazdı sonra ilk başta yazmaya çekinmiş korkmuş ara bozucu gibi gözükmek istememiş kaç . Yıl olmuş demiş içinden yazık olcak ikisine demiş sonra vicdanına yediremeyip bütün mesajları bana attı sevgilimde buluşan arkadaşımdı ben yanındaydım diyor mesajları yazan arkadaşımdı diyor ama kızın tarif ettiği kişi benim sevgilim arkadaşı suçu üstlendi bence kız öğrenince buna yazmış yazık degilmi kaç yıllık ilişki ne diye kıza yalvarmiş yapma etme köyde adım çıkar biz evlenicektik şeytana uydum özür dilerim demiş onu çok seviyorum ben demiş kızda madem ssviyosun neden yaptın böyle bişey demiş kız daha öğrenmese devam ederdi bence. Daha bunlar olayın yarısı arkadaşını aradım sordum hepsi benim suçum benim. Yüzümden oldu bana kız ayarlamak için dedi
beni bu halde kimse sevmez diye düşünüyorum kafayı yiyicem
yarasın tosunuma hasetmişiniz sefanız olsun.Anormal değiş zaten.
Cinsellik yaşamak da evlenmeden yaşamamayı tercih etmek kadar normal.
Çevremdeki her kadın gayet sevişerek evlendi, ben de öyle. Tüm arkadaşlarım olarak hepimiz “ilk” bir şeyiyle evlenmedi.
Gayet çokuz ve normaliz
Çok seviyordum ama katlanilicak bişey değil yaptığı tam evlenicekken herşey ciddiyken bianda nefret geldi ona karşı gözlerimde yaş kalmadi aglamaktan barışmak istiyor ama barışırsam kendimi affetmem.ckk üzülüyorum ama ilerde illaki biri olucak.Sonunu ben onsuz napıcam diye beklerken, başkası beni sevmez diye üzülmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?