Aldatıldım.

Ya şu bekaret konusu çok kişisel.Tartışılacak bir konu değil.Evlenmeden cinsellik yaşamayan için yazık en güzel yılları heba olmuş deniyor.Bana göre de yazık evlenmeden önce zina yapmış diyorum mesela.Kimisi de diyor ki ten uyumunu bilmeden evlenilmez.Eşimle bir yıl görüşüp evlendim.Cinsellik yaşamak istedi evlenmeden önce ama ben istemediğim için bana uymak zorunda kaldı.Evlendikten sonra cinsellik yaşadım .Ne vajinusmus ne de ten uyuşmazlığımız oldu çok şükür.Yani evlenmeden cinsellik yaşamazsan şöyle olur diye genel geçer bir şey yok.Şans işi biraz da.Allah herkesin gönlüne göre versin 🌸

Barisirsan yine aldatir

Yasadigin neyse sana ait arkasinda dur

Su evlilik öncesi cinsel iliski tartismasi baydi artik

Bana göre yanlis Bana göre dogru bilmem ne bla bla herkesin seyi kendine kime ne ya normallesince sanki kural olacak sen sevisme sevisene de karisma

milletin sevismesi seyinin derdi size düsmedi

Akli basinda yasi olgun insanlar ne yaparsa yapar kimseye dusmez konu sahibi az mideli davran da ayril sundan affettesn ne olacak yine aldatacak

O zamanda cocukla beni kim alir diye bahane bulursun

cinsel ilişki değil her önüne gelenle yaşamaktan bahsediyoruz. hani cinsellik eşle yaşanır ya. size normal gelebilir bana gelmeyebilir bu herkesin fikridir. mesele evlilik dışı ilişkiyi normallestirmek. yaşamak başka normalleştirmek başka.
Seviseydin sen de hepimiz kurtulsaydik

Kedi uzanamadigi cigere mindar dermis 😏

en bakire en anne benmiyim bilemem ama tamam en denemeden yatmadan evlenmem diyen sensın tamam haklısın

ahlaksızlığını ahlaksızlığınla savunup millete bi de ahkam kesiyor haspam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:insan neresi ile güleceğini şaşırıyor

bok sensiz .

dert edindiğin şeye bak kız, gel gör neymiş öğren. aşk olsun nasılsa sen ve senin gibilere normal. ha bir don görmüşsün ha on sana farketmez. elalemin erkeklerinin donuna kadar düştünüz mü o kadar mı yandınız. ama arama yeri burası değil.

tamam siz yatın kalkın herkesle sonra o cücük beyinlerinizle venüsü işaret edin. etme cahille muhabbet küstürürsün kesme götünü cam kırığıyla kestirirsin demişler ya hah işte tam sizlik

ottan cöpten seylere ceza yemeyelim hakkıyla olsun. haddini bilmeyene bildiri yapıldı. şimdi gelebilir banlar....
Kesme götünü cam kirigiyla kestirirsin puhahaha ne sacma bir cümle bari dogrusunu yazin

Namus kavrami duyunca sadece kadin geliyor demi cahil cühela seni kimse senin kokmus seyinin derdine düsmedi kilit vur bizene ve sanane karisma avukatlik olursun

en bakire en anne benmiyim bilemem ama tamam en denemeden yatmadan evlenmem diyen sensın tamam haklısın

ahlaksızlığını ahlaksızlığınla savunup millete bi de ahkam kesiyor haspam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:insan neresi ile güleceğini şaşırıyor

bok sensiz .

dert edindiğin şeye bak kız, gel gör neymiş öğren. aşk olsun nasılsa sen ve senin gibilere normal. ha bir don görmüşsün ha on sana farketmez. elalemin erkeklerinin donuna kadar düştünüz mü o kadar mı yandınız. ama arama yeri burası değil.

tamam siz yatın kalkın herkesle sonra o cücük beyinlerinizle venüsü işaret edin. etme cahille muhabbet küstürürsün kesme götünü cam kırığıyla kestirirsin demişler ya hah işte tam sizlik

ottan cöpten seylere ceza yemeyelim hakkıyla olsun. haddini bilmeyene bildiri yapıldı. şimdi gelebilir banlar....
IMG_9129.webp

Bu size itaf edilmis

Seviseydin sen de hepimiz kurtulsaydik

Kedi uzanamadigi cigere mindar dermis 😏
neremle güleceğime karar verip dönüş yapacağım sana cücük hanım
Kesme götünü cam kirigiyla kestirirsin puhahaha ne sacma bir cümle bari dogrusunu yazin

Namus kavrami duyunca sadece kadin geliyor demi cahil cühela seni kimse senin kokmus seyinin derdine düsmedi kilit vur bizene ve sanane karisma avukatlik olursun
kaç kere kokladın şeyimi. aklında kalmış demek ki . sana farketmez başkalarınınkini de kokla.
düşünsene sen bile fikir beyan edebiliyorsun. hadsizlik boyle birşey işte. tam sen

neremle güleceğime karar verip dönüş yapacağım sana cücük hanım

kaç kere kokladın şeyimi. aklında kalmış demek ki . sana farketmez başkalarınınkini de kokla.

düşünsene sen bile fikir beyan edebiliyorsun. hadsizlik boyle birşey işte. tam sen
😂😂😂 Kabul ediyor koktugunu ahahaha geliyor düsük zekasiyla yazip bani yiyor 🧠

Back
X