ALDATILDIM

sherlly

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
30
9
1
Merhaba arkadaşlar etrafımdaki kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökecem 1,5 yıllık bi ilişkim vardı canımdan çok seviyordum ailesiyle kendisiyle her gün beraberdik iş gereği ve hepsi tarafından cidden seviliyordum hâlâ da öyle bu adamın eski sevgilisi vardı işte sorun etmedim falan exinin abisi ile sevgilim çok yakın arkadaşlar. Ama aynı şehirde yaşamıyorlar bi kaç kez kızın abisininn evinde kalma durumunda oldu sıkıntı etmedim ama son gidişinden sonra her şey değişti bambaşka bi insana döndü biz ilk büyü yapıldığını düşündük çünkü bambaşka biri haline gelmişti gel zaman git zaman son iki ayda benim iflahımı … aldatıldığımı anladım sesimi çıkarmadım kanıt bulmam gerekiyordu gözümün içine baka baka o kızla konuşuyordu çok emindim ama hâlâ %100 bi kanıt yoktu ben yaşadığım şehire döneceğim gün bu ilişkimizi bitirdi tamamen anlaşılıyordu eski sevgilsine döndüğü iki aydır ayrıyız ben de eski sevgilimin ablası ile yakınım onu özlediğim için yanına gittim eski sevgilim de vardı eski sevgilimin küçük bi kuzeni var ve o gün bana o kızdan (eski sevgilimin eski sevgilisi ama şimdiki maniti :) nefret ettiğini söyledi ben de tanımamazlıktan geldim ismini dalan söyledi işte o kızla sevgili olduğunu söyledi o an tüm şüphelerimin gerçek olduğunu anladım biliyordum ama yüreğime hancer saplanmış gibi hissettim çok şey paylaştık ailesiyle iç içe olmam hiçbir şey ifade etmiyormuş ve tek düşündüğüm o kızla ilişkileri ne kadar devam edecek ya da gerçekten onu seviyor mu

Sevip sevmemesi ne kadar devam edip etmeyeceklerini merak ediyosanız eger sonuc belli, dönmek istediginde kabul edeceksiniz. Bilirim bu tür merakların sonu hep dönmekle sonuclanır.

Eger gercekten bittiyse bunların hic bir önemi yok bütün enerjinizi, merakınızı cekin derim.

Zararın neresinden dönsem kâr diye düşünüp unutacaksınız. Evlenseydiniz de terkedip gitseydi veya bir ömür aklı onda iken sizinle kalsaydı daha mı iyiydi. Boşverin.

Ablasıyla daha sık görüş ki ikinizi bir eve kuma diye alsın.
Ablası her konuda benim yanımda oldu ya asla onun ablası olduğu için yanaşmıyorum zaten böyle bir şeye kalkışmam kalkışsam da ablası izin vermez aklı selim bi insan

Ne değişecek ki aynı şeyleri yine yaşama ihtimalin yüksek. Ailesiyle anlaşman neyi değiştirir, herifin mayası belli. Kendi hayatına bakmayı düşünür müsün?
Aynen öyle aile falan bilince iş ciddi diye düşünüyordum salaklık işte ilk defa yaşayınca böyle oluyomuş düşünceler

Uzak durmaya ne dersin? Bosversen mesela? Bu saatten sonra kim kimi ne kadar sevmiş fark eder mi??
Etmez kesinlikle sadece o kadar adam yerine koyup bana yakıştırdığı şeyin bu olmasını hazmedemedim

Neden kanıt arıyorsunuz ki, hani evli olursunuz dava açacak olursunuz anlarım da bu durumda kanıta gerek yok, şüpheniz bile kanıt niteliğinde. Zaten bir şey varsa da eninde sonunda insanın karşısına çıkıyor.
Ama anlayamadım siz neden iki sevgili, eski sevgililerinizin kardeşleriyle görüşüp duruyorsunuz?

Aldatıldığınızı hissettikten sonra ayrılmak yerine, kanıt arayışına girip niye kendi canınızı bu kadar sıkıyorsunuz ki? Uğraşınız çok saçma geldi bana.

Sizi aldatıp onca yılı çöpe atıp dönecek kadar tapıyor belli ki. Bunları kurcalarsanız icinden cıkamazsınız. Bu düsüncelerden kurtulup enerjinizi cekin.

Ablası her konuda benim yanımda oldu ya asla onun ablası olduğu için yanaşmıyorum zaten böyle bir şeye kalkışmam kalkışsam da ablası izin vermez aklı selim bi insan

Bi şüphe var yani.

Zamanla unutursun. Karşına biri çıkar dersin iyiki o olmamış. Ailesinden de uzak dur.

Abla inanır mısın ben de bilmiyorum öyle her şey garip ki tesadüf mü kader mi artık anlamıyorum ilişkimiz en başından beri çok kadersel diyeceğimiz şeyler yaşayarak başladı sonra işte ablası ile yakınlaştım bi nevi onun yaşadığı şeyi yaşadım

24 yaşında gencecik kızsın, bırak onun bunun ablasıyla görüşme. Adam hayatından çıktıysa çıkmıştır, anasına danasına gerek yok. Önüne bak, yaşın çok genç. Böyle karaktersiz, ayran gönüllü adamla barışsan bile sonun belli

Aldatıldığınızı hissettikten sonra ayrılmak yerine, kanıt arayışına girip niye kendi canınızı bu kadar sıkıyorsunuz ki? Uğraşınız çok saçma geldi bana.
İşte ayrılamıyordum zaten beraber geçireceğimiz son zamanlardı şehir dışına çıkacağım için bu yüzden yargısız infaz etmek istemedim ve öyle bi durumdayken gözüm açık bi şekilde mantıklı düşünemiyordum sadece yapmadığını umuyordum

Ya sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…

Ya sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…
Elalem iki kelam edecek diye bu herifin peşinde sürünme derim. Olabilir, herkes her şeyi yapabilir. Düşündüğüm gibi biri değilmiş der geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…