Ablası her konuda benim yanımda oldu ya asla onun ablası olduğu için yanaşmıyorum zaten böyle bir şeye kalkışmam kalkışsam da ablası izin vermez aklı selim bi insanAblasıyla daha sık görüş ki ikinizi bir eve kuma diye alsın.
Zararın neresinden dönsem kâr diye düşünüp unutacaksınız. Evlenseydiniz de terkedip gitseydi veya bir ömür aklı onda iken sizinle kalsaydı daha mı iyiydi. Boşverin
Orası öyle asla kabul etme gibi bi niyetim yok saf salak gibi olmuştum da uyandım diyelim sadece ilk defa böyle bir şey yaşadığım için ara sıra onu cidden seviyor muydu yoksa klasik erkek mi onların da mı ilişkisi bitecek tarzında düşünmüyor değilimSevip sevmemesi ne kadar devam edip etmeyeceklerini merak ediyosanız eger sonuc belli, dönmek istediginde kabul edeceksiniz. Bilirim bu tür merakların sonu hep dönmekle sonuclanır.
Eger gercekten bittiyse bunların hic bir önemi yok bütün enerjinizi, merakınızı cekin derim.
Aynen öyle aile falan bilince iş ciddi diye düşünüyordum salaklık işteNe değişecek ki aynı şeyleri yine yaşama ihtimalin yüksek. Ailesiyle anlaşman neyi değiştirir, herifin mayası belli. Kendi hayatına bakmayı düşünür müsün?
Etmez kesinlikle sadece o kadar adam yerine koyup bana yakıştırdığı şeyin bu olmasını hazmedemedimUzak durmaya ne dersin? Bosversen mesela? Bu saatten sonra kim kimi ne kadar sevmiş fark eder mi??
Ablası her konuda benim yanımda oldu ya asla onun ablası olduğu için yanaşmıyorum zaten böyle bir şeye kalkışmam kalkışsam da ablası izin vermez aklı selim bi insan
Abla inanır mısın ben de bilmiyorum öyle her şey garip ki tesadüf mü kader mi artık anlamıyorum ilişkimiz en başından beri çok kadersel diyeceğimiz şeyler yaşayarak başladı sonra işte ablası ile yakınlaştım bi nevi onun yaşadığı şeyi yaşadımNeden kanıt arıyorsunuz ki, hani evli olursunuz dava açacak olursunuz anlarım da bu durumda kanıta gerek yok, şüpheniz bile kanıt niteliğinde. Zaten bir şey varsa da eninde sonunda insanın karşısına çıkıyor.
Ama anlayamadım siz neden iki sevgili, eski sevgililerinizin kardeşleriyle görüşüp duruyorsunuz?
24 yaşında gencecik kızsın, bırak onun bunun ablasıyla görüşme. Adam hayatından çıktıysa çıkmıştır, anasına danasına gerek yok. Önüne bak, yaşın çok genç. Böyle karaktersiz, ayran gönüllü adamla barışsan bile sonun belliAbla inanır mısın ben de bilmiyorum öyle her şey garip ki tesadüf mü kader mi artık anlamıyorum ilişkimiz en başından beri çok kadersel diyeceğimiz şeyler yaşayarak başladı sonra işte ablası ile yakınlaştım bi nevi onun yaşadığı şeyi yaşadım
İşte ayrılamıyordum zaten beraber geçireceğimiz son zamanlardı şehir dışına çıkacağım için bu yüzden yargısız infaz etmek istemedim ve öyle bi durumdayken gözüm açık bi şekilde mantıklı düşünemiyordum sadece yapmadığını umuyordumAldatıldığınızı hissettikten sonra ayrılmak yerine, kanıt arayışına girip niye kendi canınızı bu kadar sıkıyorsunuz ki? Uğraşınız çok saçma geldi bana.
Ya sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…24 yaşında gencecik kızsın, bırak onun bunun ablasıyla görüşme. Adam hayatından çıktıysa çıkmıştır, anasına danasına gerek yok. Önüne bak, yaşın çok genç. Böyle karaktersiz, ayran gönüllü adamla barışsan bile sonun belli
Elalem iki kelam edecek diye bu herifin peşinde sürünme derim. Olabilir, herkes her şeyi yapabilir. Düşündüğüm gibi biri değilmiş der geçersin.Ya sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?