- 18 Mart 2011
- 9.154
- 31.331
- 748
Övdüysen övdün, şimdi zamanı gelmiş yerersin. İnsanların alnında yazmıyor ne mal oldukları, önemli olan senin öğrendiğinde nasıl tavır aldığın ve kendine olan saygınYa sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…
Evli olmama gerek mi var seviyordum sonuçta ilk defa böyle bir şeyin içine düştüm güvendiğim bi insandı ve kanıt olmadan %100 beni aldatıyor demek istemedim illa evli olmama gerek yok
Haklısınız iletişimimiz yok zaten kuzeninin bana söylediği şeyleri bile bana neden bunu yaptın demedim konuşma gereğinde bulunmadım o bu karakteri bu yazıp sövsem bile değişecek hiçbir şey yok sadecw sustım onun bile haberi yok yani bu olaylardanÖvdüysen övdün, şimdi zamanı gelmiş yerersin. İnsanların alnında yazmıyor ne mal oldukları, önemli olan senin öğrendiğinde nasıl tavır aldığın ve kendine olan saygın
Yazıp sövsen ne olacak, zamanı geriye mi alacaksın? Kendi sinirlerini bozmaktan öteye geçemezsin.Haklısınız iletişimimiz yok zaten kuzeninin bana söylediği şeyleri bile bana neden bunu yaptın demedim konuşma gereğinde bulunmadım o bu karakteri bu yazıp sövsem bile değişecek hiçbir şey yok sadecw sustım onun bile haberi yok yani bu olaylardan
Ya sonunu biliyorum kurtuldum da istemiyorum da ama çok yeni yaşandığı için ve böyle bi şey yaşattığı için yakınımdakilere anlatmaya çekiniyorum zamanında çok övdüm de kendilerini…
Ablası ile yakın arkadaşız bana iyiliği çok dokundu kardeşi hakkında hiç konuşmuyoruz zaten gerek duymuyorum iletişimi kesmeyi yanlış bi kısmı var mı ki bunun yani farklı şehirlerde yaşıyoruz ve birbirmiz için bi sırdaş dostuz yani ilişkimiz kardeşi yüzünden kötü etkileceğini düşünmüyorum yanılıyor muyum sizceYazıp sövsen ne olacak, zamanı geriye mi alacaksın? Kendi sinirlerini bozmaktan öteye geçemezsin.
Sende eski sevgililerinin aile üyeleriyle görüşmeyi bırak, dünyada insan mı kalmadı boşver
İyi de ablası yanına gelmemi istedi iletişimimiz kesildiktan iki üç kez de gittim sadece ablasıyla vakit geçirdikSenin çekinecek bir şeyin yok. Olmadı dersin uzatmazsın. Aşk zor imtihan iyileşmesi için zamana ihtiyaç var. Yarın bir gün evli barklı çocuklu başına gelseydi bunun bin katı kötü hissedecektin. Ki bu adam seni terketmiş. Yüzüne tükürmen lazım. Ablasıyla da iletişimi kes. Anlamıştırlar çocuk için geldiğini. Kaldırmayın şunların götünü bu kadar. Bağrına taş bas. Zamana bırak. Allah daha güzeliyle karşılaştırır.
Valla yanılıyorsun. Sen kardeşi hakkında konuşmuyorsun ama yarın öbür gün bir ters düşersiniz zaten kardeşimin peşini bırakmadı, ağzımdan laf almaya uğraştı, gurursuz der geçer sizin için. Sonuçta adamın ablası, senin hiçbir şeyin değil.Ablası ile yakın arkadaşız bana iyiliği çok dokundu kardeşi hakkında hiç konuşmuyoruz zaten gerek duymuyorum iletişimi kesmeyi yanlış bi kısmı var mı ki bunun yani farklı şehirlerde yaşıyoruz ve birbirmiz için bi sırdaş dostuz yani ilişkimiz kardeşi yüzünden kötü etkileceğini düşünmüyorum yanılıyor muyum sizce
Kardeşi hakkında konuşmamız olmuyor ilk başlarda aldatıldığımı hissettiğim zaman anlatmıştım olayı o da sizin gibi tepki verdi neyi bekliyorsun ayrıl senden daha iyisini mi bulacak eğer öyle bir şey yapmışsa onun rezilliği bırak o çabalasın tarzında şeyler demişti. Kendisi de kadın bu tarz olaylar yaşamış etmiş ve o diğer kızı sevmiyorlar genel olarak bi tık maddi durumları için yapışan biri olarak görüyorlar ama benden yana o tarz bi şey görmediler. Kardeşi olmadığında bile ben ablası ile takılıyordum yani burda onu savunmam mantıksız da sadece sizin dediğiniz gibi şeyleri olmasını hiç istemem umarım da yaşanmaz haklı çıkmazsınızValla yanılıyorsun. Sen kardeşi hakkında konuşmuyorsun ama yarın öbür gün bir ters düşersiniz zaten kardeşimin peşini bırakmadı, ağzımdan laf almaya uğraştı, gurursuz der geçer sizin için. Sonuçta adamın ablası, senin hiçbir şeyin değil.
Kardeşinin eski sevgilisinden başka sırdaş bulamamış mı? Sen sır diye anlatırsın gider kardeşine yetiştirir adı da sherlly ben duyayım diye ablama anlatıyor olur
Zaten diğer kızı sana kötüleyen, maddiyat için yapışıyor diyen abla yarın öbür gün senin için de bir şeyler söyler. Onun dedikodusunu yapan kadın sana gelince neden dursun ki? Sen bilirsin ille de görüşeceğim diyorsan görüş ama bu işten sen zararlı çıkarsınKardeşi hakkında konuşmamız olmuyor ilk başlarda aldatıldığımı hissettiğim zaman anlatmıştım olayı o da sizin gibi tepki verdi neyi bekliyorsun ayrıl senden daha iyisini mi bulacak eğer öyle bir şey yapmışsa onun rezilliği bırak o çabalasın tarzında şeyler demişti. Kendisi de kadın bu tarz olaylar yaşamış etmiş ve o diğer kızı sevmiyorlar genel olarak bi tık maddi durumları için yapışan biri olarak görüyorlar ama benden yana o tarz bi şey görmediler. Kardeşi olmadığında bile ben ablası ile takılıyordum yani burda onu savunmam mantıksız da sadece sizin dediğiniz gibi şeyleri olmasını hiç istemem umarım da yaşanmaz haklı çıkmazsınız
Eski sevgilini çevrene abartılı bir şekilde övdüğün gibi şimdi aynısını ablası için yapıyorsun. İbret olmamış hiç. Eski sevgilin o kızla veya başka bir kızla ciddi bir yola girdiği an sana davranışları değişecek. İnsanlara bu kadar güvenme ve bu kadar övme. Aranız zamanla açılacak ablasıyla da. Açılmama ihtimali hayatın olağan akışına aykırı. O kızı gömdüğü gibi seni de gömücek.Kardeşi hakkında konuşmamız olmuyor ilk başlarda aldatıldığımı hissettiğim zaman anlatmıştım olayı o da sizin gibi tepki verdi neyi bekliyorsun ayrıl senden daha iyisini mi bulacak eğer öyle bir şey yapmışsa onun rezilliği bırak o çabalasın tarzında şeyler demişti. Kendisi de kadın bu tarz olaylar yaşamış etmiş ve o diğer kızı sevmiyorlar genel olarak bi tık maddi durumları için yapışan biri olarak görüyorlar ama benden yana o tarz bi şey görmediler. Kardeşi olmadığında bile ben ablası ile takılıyordum yani burda onu savunmam mantıksız da sadece sizin dediğiniz gibi şeyleri olmasını hiç istemem umarım da yaşanmaz haklı çıkmazsınız
Abla agzıma s… daha iyiydiiEski sevgilini çevrene abartılı bir şekilde övdüğün gibi şimdi aynısını ablası için yapıyorsun. İbret olmamış hiç. Eski sevgilin o kızla veya başka bir kızla ciddi bir yola girdiği an sana davranışları değişecek. İnsanlara bu kadar güvenme ve bu kadar övme. Aranız zamanla açılacak ablasıyla da. Açılmama ihtimali hayatın olağan akışına aykırı. O kızı gömdüğü gibi seni de gömücek.
El oğlunu canınızdan daha çok nasıl sevebiliyorsunuz??? Böyle fütursuzca çok sevince canın çıksın diye köşeye atarlar.Ailesiyle hâlâ içli dışlı olmanız kusura bakmayın çok gurursuzca, sizi aldatıp ortada bırakan adamın ablasını mı çok özlediniz?!! gerçekten ne yiyor ne içiyorsunuz?!! Yolda görsen selam verip geçersin çünkü bitti artık .Ya adamdan umudunuz var kendinizi hatırlatmak tüm derdiniz ya da yeni sevgiliye nisbet yapmak tek amacınız her türlü üzülen siz olacaksınız,zamanı geldiğinde başınıza kakılacak haberiniz olsun....Merhaba arkadaşlar etrafımdaki kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökecem 1,5 yıllık bi ilişkim vardı canımdan çok seviyordum ailesiyle kendisiyle her gün beraberdik iş gereği ve hepsi tarafından cidden seviliyordum hâlâ da öyle bu adamın eski sevgilisi vardı işte sorun etmedim falan exinin abisi ile sevgilim çok yakın arkadaşlar. Ama aynı şehirde yaşamıyorlar bi kaç kez kızın abisininn evinde kalma durumunda oldu sıkıntı etmedim ama son gidişinden sonra her şey değişti bambaşka bi insana döndü biz ilk büyü yapıldığını düşündük çünkü bambaşka biri haline gelmişti gel zaman git zaman son iki ayda benim iflahımı … aldatıldığımı anladım sesimi çıkarmadım kanıt bulmam gerekiyordu gözümün içine baka baka o kızla konuşuyordu çok emindim ama hâlâ %100 bi kanıt yoktu ben yaşadığım şehire döneceğim gün bu ilişkimizi bitirdi tamamen anlaşılıyordu eski sevgilsine döndüğü iki aydır ayrıyız ben de eski sevgilimin ablası ile yakınım onu özlediğim için yanına gittim eski sevgilim de vardı eski sevgilimin küçük bi kuzeni var ve o gün bana o kızdan (eski sevgilimin eski sevgilisi ama şimdiki maniti :) nefret ettiğini söyledi ben de tanımamazlıktan geldim ismini dalan söyledi işte o kızla sevgili olduğunu söyledi o an tüm şüphelerimin gerçek olduğunu anladım biliyordum ama yüreğime hancer saplanmış gibi hissettim çok şey paylaştık ailesiyle iç içe olmam hiçbir şey ifade etmiyormuş ve tek düşündüğüm o kızla ilişkileri ne kadar devam edecek ya da gerçekten onu seviyor mu
Ay cidden o kadar gurursuzca mı duruyoEl oğlunu canınızdan daha çok nasıl sevebiliyorsunuz??? Böyle fütursuzca çok sevince canın çıksın diye köşeye atarlar.Ailesiyle hâlâ içli dışlı olmanız kusura bakmayın çok gurursuzca, sizi aldatıp ortada bırakan adamın ablasını mı çok özlediniz?!! gerçekten ne yiyor ne içiyorsunuz?!! Yolda görsen selam verip geçersin çünkü bitti artık .Ya adamdan umudunuz var kendinizi hatırlatmak tüm derdiniz ya da yeni sevgiliye nisbet yapmak tek amacınız her türlü üzülen siz olacaksınız,zamanı geldiğinde başınıza kakılacak haberiniz olsun....
Öyle duruyor, yapma.Ay cidden o kadar gurursuzca mı duruyoaglicammm
Yanılıyorsun,o kardeş sen elsin,yeni gelinin minnoş kalbi kırılmasın kardeşi kızmasın diye öyle bir iletişimi keser ki şaşar kalırsın....Ablası ile yakın arkadaşız bana iyiliği çok dokundu kardeşi hakkında hiç konuşmuyoruz zaten gerek duymuyorum iletişimi kesmeyi yanlış bi kısmı var mı ki bunun yani farklı şehirlerde yaşıyoruz ve birbirmiz için bi sırdaş dostuz yani ilişkimiz kardeşi yüzünden kötü etkileceğini düşünmüyorum yanılıyor muyum sizce
Doğru kardeşini atacak değil off niye bu kadar haklı konuluyorsunuz kiYanılıyorsun,o kardeş sen elsin,yeni gelinin minnoş kalbi kırılmasın kardeşi kızmasın diye öyle bir iletişimi keser ki şaşar kalırsın....
Evet canım üzgünüm dışardan öyle gözüküyor millete iyi dedi kodu malzemesi veriyorsun.Yarın bir gün iyi biriyle tanışsan bu hatanı ortaya dökecek insanlar çok olurAy cidden o kadar gurursuzca mı duruyoaglicammm
Her geçen gün alttan aldığım şeyler için pişman oluyordum şimdi ise ayrılmamıza rağmen oraya gitmeme pişman olacam Allah akıl versin banaÖyle duruyor, yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?