ALDATILDIM

Evet canım üzgünüm dışardan öyle gözüküyor millete iyi dedi kodu malzemesi veriyorsun.Yarın bir gün iyi biriyle tanışsan bu hatanı ortaya dökecek insanlar çok olur
Gerçekten doğru söylüyorsunuz kim bilir beni çok seviyorlar dediğim insanlar benim hakkımda ne düşünüyorlardır

Ama aynı şehirde yaşamıyorlar bi kaç kez kızın abisininn evinde kalma durumunda oldu sıkıntı etmedim
Herşeyi geçtim nasıl sıkıntı etmezsin ablacım ya sabahı edemem. Kriz mood on. Bu ne sakinlik. Mağaramı seviyorum.
Al işte güveniyorum dersen böyle olur ateş barut yani arkadaş bahane. Gerekirse senin için arkadaşlığını bitirecek. Sanırım bariyer sevgili yapmış seni. Ona dönünce seni saldı sakın ona dönme. Demek ki onu seviyor üzgünüm bunları söylerken üzülmeni istemiyorum ama görünen o.
Ne yaparlarsa yapsınlar güzele güzel demem benim olmadıkça.. Boşver.

Evli değilsin bir şey değilsin neyin kanıtı? Sevse ne sevmese ne sana bunları yaşattıktan sonra ne önemi var?

Ya abla ben bi tık kendime fazla güveniyorum
herhalde bi de kızla kıyaslayınca al sana kıyaslama kapak gibi g… girdi

Her geçen gün alttan aldığım şeyler için pişman oluyordum şimdi ise ayrılmamıza rağmen oraya gitmeme pişman olacam Allah akıl versin bana
Pişman olacak bir şey yok, gençsin hata yapacaksın. Bu saatten sonra gitme, görüşme önemli olan bu

okadar tanıdık bilindik hikayeler ki. bak canım o adam o kızla evlenir hiç düşünme ki sana tekrar dönecek. ha sonra pişman olur bilemem ama bu da bir şeyi değiştirmez. sen ablasını seviyorsun belki ama içinde de hep umut olacak onunla görüşmeye devam edersen. çünkü sanıyorsun ki ablası seni övecek sana geri dönmesini sağlayacak. olmayacak böyle bir şey hatta ablası seninle iletişimi kesecek. kesmese bile sen sosyal medyadan nişan düğün gördükçe ablaya da düşman olacaksın. adam kızla ayrıldığı boşlukta seninle birlikte olmuş o kadar. şimdi hırs yaptığın için seviyorsun sanıyorsun ama karşına biri çıkacak ve inan o adamın adını bile anmayacaksın.

Ama abla iyi de o kızla sadece uzaktan ilişkileri yürümüştü bi 7 ay falan söz konusu dahi değildi de bilmiyorum yaa onlar ayrıldıktan epey sonra benle tanıştı hani ayrılır ayrılmaz değil ki çok moralim bozuldu şimdi evlenme falam diyince

Ablası her konuda benim yanımda oldu ya asla onun ablası olduğu için yanaşmıyorum zaten böyle bir şeye kalkışmam kalkışsam da ablası izin vermez aklı selim bi insan

Bencee bir insanı arkada bırakmak için çevresi ve akrabaları ile de bağları koparmak gerekiyor. Seviye koymak gerekiyor. Politik olacağım diye devam ediyorlar da ne geçiyor elinize. Unutmanız zorlaşıyor.
Birde senin exin politik bile kalmamış bak barışmış yani bazen sırf bunun için kontakta kalıyorlar diye düşünüyorum.

Yani bizim ilişkimiz 1,5 yıl sürdü ve bu zaman içinde her hün ama her gün beraberdik o kıza dair hiçbir ley yoktuu nerden çıktıı evlilikkk

yüz yüze gelmiyorlar mı canım bunlar. bu arada sen o çocukla aynı şehirde mi yaşıyorsun. bu detayları vermen lazım bize. ayrıca ayrıldıktan sonra seni hiç aradı mı sordu mu

%100 seni aldattığını kanıtlamanın sana ne gibi bir faydası olacak allah aşkına kendine gel

yüz yüze gelmiyorlar mı canım bunlar. bu arada sen o çocukla aynı şehirde mi yaşıyorsun. bu detayları vermen lazım bize. ayrıca ayrıldıktan sonra seni hiç aradı mı sordu mu
Onun yaşadığı şehirde okul okuyordum diğer kız da zamanında onunla aynı şehirdeydi ama yıllardır farklı şehirde yaşıyorlar hani adam abisinin evindeylen bile kız başka şehirdeydi abisi de kız da farklı şehirde anlayacağınız arama olmadı ama bi iletişimimiz gerçekleşti sohbeti uzatma çabasındaydı iyi geceler falan diyip kapatmıştım konuyu hâlâ numaralarımız duruyo ve sosyal medyadan ekliyiz sadece o benim bu olayları bildiğimi bilmiyor

Yuh iki üç yıl ne çaktırma reelde gayet de dalgasını geçiyorum da burda biraz gerçekleri çok sert vurdular yüzüme kendime gelemeidim
Dalgasını mı geçiyorsun? Ablasını özleyerek mi inşallah öyledir çok sevinirim.

Yani sırf onun için kontakta mı kaldı bilmiyorum ama abisiyle yakındılar da o kadar umrunda değildi bi ara konuşmayı tamamen kesmişti cevap vermiyordu abisi şehir dışından geldiği zaman o da benim yanıma benim memleketime gelmişti sonra abisini görmeye gitmişti karar veremiyorum

Dalgasını mı geçiyorsun? Ablasını özleyerek mi inşallah öyledir çok sevinirim.
Ablasıyla çok şey paylaştık onun ablası olarak görmedim hiçbir zaman gerçekten kendisi bana bi ablaymıl gibi yaklaştı ve kötü dönemlerden geçtiği için kızın yanında olmak istiyordum da artık …

tatlım tamam işte demekki o en son kızın abisine gittiğinde kızda oradaydı demekki aşk yeniden başladı. yahu bir gün benim erkek kardeşimin kız arkadaşı bana sosyal medyadan ulaşıp kardeşimin ilgisizlisizliğinden dert yanmıştı bende seni önemsemeyeni sen hiç önemseme erkeklere bu kadar taviz vermeyin diye akıl vermiştim. sonra kardeşimi arayıp ya kızdan güzellikle ayrıl yada ilgili ol demiştim. ayrıldılar sonra. bunun ablası sana hiç bir şey demiyor mu ya. bak seni üzmek için konuşmuyorum ama hemen sil sosyal medyandan kızla foto atsın beğeneyim diye mi bekliyorsun. kaçan kovalanır unutma. böyle sanki hala onu bekliyor gibi görünüyorsun inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…