Aldatıldım :(

scarpetta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
18
0
86
Ankara
merhaba, siteye bugün katıldım müthiş bişey hazine bulmuş gibi oldum bukadar kötü hissederken ilaç gibi geldi. ben geçtiğimiz hafta eşimin başka kadınla mesajlarını yakaladım hatta birde arkadaşına yakalandığını durumu idare etmesini istediğini yazdığı mesajı da buldum. tabiki inkar ediyor ama inkarı bile kötü çünkü eli elime değmedi sadece mesajlaşıyoduk diyor ama mesajlarda onda huzur bulduğunu, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabileceğini söylüyor. tek kabul ettiği suçu bana durumu kurtarmak için yalan söylemiş olması....yoksa aldatmadığına yeminler ediyor beni taparcasına sevdiğini falan söylüyor. bilmiyorum aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı????? bu arada yanında çalışan birisi bunun bir seneden beri süren birşey olduğunu bildiğini söyledi. tabi bu durumlarda dedikodulara inanmalı mı yoksa duymazdan mı gelmeli onu da bilemem ama kafam çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum. 7 senelik evliliğimiz boyunca hep şüpheli olaylar olmuştu ama hep inkar etti ve hiç ispatlayamadım bilmiyorum belki de istemedim ispatlamak. şimdi oğlum ağustosta 4 yaşına girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kocam olacak adamı evden gönderdim bi karar vermem gerekiyor ama içimden de somut bir kanıta ihtiyaç duyuyorum. sanki mesajlar yeterli değilmiş gibi halbuki herşey gayet açık. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle gerçekten net düşünemiyorum.senağlama

Şu anda şok halinde olduğunuz için mesajlar size yeterli gelmiyor olabilir..
Ancak sizden başka bir kadına aşk,hoşlanma duygularını hissetmişse aldatmaya girer mi girmez mi bunu düşünün sadece..

Zor bir durum. Ama diyeceğim tek şey dedikodulara inanmayın.
sadece eşinize inanmak yada inanmamak size kalmış.

eşimin bir bayana yanında günlerce uyuyabileceğini, onunla huzur bulduğunu söylemesi beni bitirirdi herhalde.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

evet resmen şoktayım ve bukadar canı gönülden inkar etmesi beni benden alıyor....sanırım asla evet yaptım demeyecek değil mi???

Kolay mı yuva dağıtmak..Annem bu üzden babamdan ayrıldı.Babam hala öyle bir şe yoktu der. Şimdi dönse geri barışır ama babam yeni düzen kurdu başkasıyla evli..Aman yaa bir msj bağır çağır günlerce kavga et küs, vur, evden kov ne bileyim yapabileceğin her eziyeti et pişman olsun ama ne olur ayrılık falan olmasın yaa.

aldatmak aynı yatağı paylaşmak değildir.....

insan düşünerek bile aldatabilir....

bence ispat aramanıza gerek yok en büyük ispat "eşiniz"

Son düzenleme:
direkt aldatmaya girer benneyaptımkievli olmadıım için yapılacak olan konusunda bir yorumda bulunmuyorum.

sadece cinsellik değildir aldatmak, başkasına yakınlık duymuş, başka birini barındırmaya başlamış gönlünde.
siz de evde bir hanımsınız, çocuğunun annesi, manevi şekilde altamış sizi. bence aldatılmışsınız siz.
Laale ablamında dediği gibi şoktasınız aldatıldığınıza inanmak istemiyorsunuz.

evet resmen şoktayım ve bukadar canı gönülden inkar etmesi beni benden alıyor....sanırım asla evet yaptım demeyecek değil mi???

Olay inkar etmesi değil ki..
Sadece o kadınla mesajlaşmış hatta kadının yüzünü bile görmemiş olabilir...:sm_confused:
Peki bu sizin aldatıldığınız anlamına geliyor mu gelmiyor mu?
İşte bir tek bunu düşünün..

aldatılmak yalnızca beraber olunca olmaz bence
duyguları isteği başka bir kadına kaymışsa eğer bu adam zaten sizi aldatmış
7 yıllık ilişkinize de yazık etmiş
büyük konuşmamak gerek ama affedemeyeceğim tek şey ihanet sanırım
eğer tek başınıza üstesinden gelemezseniz mutlaka bir profesyonelden yardım alın derim çünkü düşünmeniz gereken 4 yaşında bir evladınız var, onun sorumlulu sizde olduğu sürece sahip çıkmanız gerek, kendinizi salmayın, dirayetli olun.

Son düzenleme:
Hazmedilebilir bir durum değil, duygusal ya da tensel ne farkeder ki ?
Aynı şeyi eşine sen yapmış olsaydın ve kendisi aynı cevabı alsaydı ?? Erkekler !! Ah erkekler!
Bilmezler mi ki; Allah dişi ya da erkek ayırmaksızın kesin hüküm vermiş. Haram kılmış.
İçinde Allah korkusu olmayan insandan korkarım.
Maalesef biz kadınlar bile erkek yapınca elinin kiri olarak görüyoruz bazı şeyleri... Değişime önce kendinden başlamalı insan... Önce kendi bilmeli Allah katında eşitliğini...
"Ben neysem sen de osun, Sen neysen bende oyum Allah katında" Rabbim iman gücü versin...

canım bu adam seni resmen aldatıyor
senin elınde bu kadar net kanıtlar varken hala inkar etmek niye?
bunuda anlamadım çok saçma geldi.
bence boşanmalısın tbi bukadar kolay değil ortada çocuk var birsüre boşanıcam diye blöf yap sonr baktın yola geldı boşanmazsın çünkü boşan demek okadarda kolay değil.bir şans daha olabilir.

bence esin sadece mesajlasiyordu,
seni sevmese aldattigini kabul eder ve ayrilmakda isterdi
seni kaybetmek istemiyor bu yüzden inkar ediyorda olabilir

platonik aldatiyor diyebiliriz buna

aslında boşanmam gerektiğini içimden biliyorum da itiraf etmek zor geliyor...çok yalan söyleyen bir insan hep öyleydi hatta birkaç ay önce artık onu sevmediğimi düşünmeye başlamıştım ama ortada minicik bir çocuk varken annenin babayı sevmemesi onu babasız büyütmek için geçerli bi sebep olamamıştı gözümde ve tüm olumsuzluklara rağmen bir şans daha istedi ve verdim. bu da bana anneler günü hediyesi sanırım :)))))

eğer doğruysa en büyük ihanettir bana göre...
senin yanında huzur buldum..bu laf ağırdır yangına körükle gidilcek gibi belkide yazdıklarım ama sadece cinsellik olsaydı olay belki tamamen ispatla iyi düsün hemen karar verme çocuğun var derdim..ama baska birisine ilgi duyması eger gercekten doğruysa bu lafımı tekrar yeniliyorum cünkü elinizde bi somut yok ama bir seneden beri sürmesi zaten o insana karsı ask beslediği anlamına gelir...umarım sağlıklı düsünüp karar verebilirsiniz...

geçmiş olsun
siz zaten her şeyin farkındasınız
yapmanız gereken şeyleride biliyosunuz ama
belirttiğiniz gibi çocugunz var
yaşanmış evliliklerde eş bunu yapar kadın affeder bir kaç kez sonrasında erkek akıllanır evine bağlanır
bizlerde geçmişe bir çizik çizer her laf geldiğinde çok çektirmedi bu bana der güler geceriz
bu yaşanmışlıkların ardından gelen olaylar

ben olsaydım ayrılırdım burnunu sürterdim yüzüne bakmazdım
yazmak istemiyorum
çünkü gerçekten ben olsaydım napardım kestiremiyorum

ama sizin yapacağınız şeyi söylüyorum bakın yapmanız gerekeni değil
evden kovmuşsunuz burnu bsürtecek büyük olaylar kopartın
sonrada barışıın
tüm hikayeler böyle sonuçlanıyor nihayetinde

en kısa zamanda hayatınızın yoluna girmesini dilerim

dün akşam oğlumu alıp gidicektim eşimi terk edecektim
durdum düşündüm
her bayanın düşündüğünü ya sonrasııııı

sevgilerimle

once bunu neden yaptigini sorgulayin sonrada onunla ve onsuz ne yaparsiniz bunlari.. eger esinizi seviyorsaniz ve onunla olmaya karar verirseniz once pisman edin biraz surunsun hatasini anlasin pisman olsun..eger pisman olduguna inanirsaniz son bir sans verdiginizi soyleyin..soyle yap boyle yap demek yanlis olabilir fakat bu da benim fikrim sadece..ALLAH yardim etsin umarim vicdana gelir..

kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum şehvet duygusuyla yaklaşmış olsa benim de tavrım farklı olurdu ama huzuru da onda buluyorsa bana ne kalıyor?? zaten o da ne dediğinin farkında değil önce bir de savunmaya kalktı 'kötü bişey değil ki uyumak istemişim, huzur istemişim sadece' diye!!!!! sonra anladı ağzından çıkan lafı ve 'gerçek duygularım değildi onlar' diye çevirdi. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…