Şu gülümseme ifadenizi anlayamadım.
Bedensel birliktelik yaşamadığını,sadece mesajlaştığını söylediğini için size daha masumca mı geliyor eşinizin yaptığı ?
Zaten daha öncede birçok yalanlarını yakalayıp affetmişsiniz,ki yaptığı savunmada mantıklı gelen bir taraf yok,hem suçlu hem güçlü hesabı...
Bilemiyorum kararınız ne olur.
Ben olsam çoktan def etmiştim bu adamı.
of ya bu çok ağır bişe hani cinsellik olsa mesele bu kadar ağır olmasdı belki ama msjlaşma aşk ilgi falan koly koly hazmedilmes bunlar ya napılır bu durumda bilinmes şimdi affetseniz aklınzza gelecek hiç untmucaksınız artık eşinize eskisi gibi asla inancınz olmucak hiç birşey eskisi gibi olmuycak böle sadece cinsellik olsa böle şeyler girmese keşke işin işine yuva dağıtılmas dicem ama böle msjlar girince siz affetsenizde o evliliğiniz çoktan bitti sizin aslında
bekara karı boşamak kolay gelir derler.evet kocası dogru birşey yapmamıs.ama burda her aldatılma konusu acıldıgında cok sert tepki veriliyor ve burada yazılanlar sonucunda kac evlilik bitti bilemiyorum.ama bu kadar katı yakmasmayın.belki şans vermek istiyo.istiyosada versin.belki cok iyi olucak belki olmicak bilemem ama burda 7 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz.ve bu sizin yorumlarınız karsısında bitebilir.ben ayrıl ya da ayrılma diyemem.artı ve eksilerini düşün ilk önce sonra hangisi uyuyorsa sana onu uygula.hakkında hayırlısı olsun a.s.
bekara karı boşamak kolay gelir derler.evet kocası dogru birşey yapmamıs.ama burda her aldatılma konusu acıldıgında cok sert tepki veriliyor ve burada yazılanlar sonucunda kac evlilik bitti bilemiyorum.ama bu kadar katı yakmasmayın.belki şans vermek istiyo.istiyosada versin.belki cok iyi olucak belki olmicak bilemem ama burda 7 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz.ve bu sizin yorumlarınız karsısında bitebilir.ben ayrıl ya da ayrılma diyemem.artı ve eksilerini düşün ilk önce sonra hangisi uyuyorsa sana onu uygula.hakkında hayırlısı olsun a.s.
Bekar olabilirim ancak empati yapma yeteneğine sahibim hanımefendi.bekara karı boşamak kolay gelir derler.evet kocası dogru birşey yapmamıs.ama burda her aldatılma konusu acıldıgında cok sert tepki veriliyor ve burada yazılanlar sonucunda kac evlilik bitti bilemiyorum.ama bu kadar katı yakmasmayın.belki şans vermek istiyo.istiyosada versin.belki cok iyi olucak belki olmicak bilemem ama burda 7 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz.ve bu sizin yorumlarınız karsısında bitebilir.ben ayrıl ya da ayrılma diyemem.artı ve eksilerini düşün ilk önce sonra hangisi uyuyorsa sana onu uygula.hakkında hayırlısı olsun a.s.
yıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi.
mirmirmirmirya canım yaşadıkların gerçekten çok kötü şeyler ama bencede yazık olmuş 7yılına nasıl tahammül ebiliyordunuz hala bu adama ve bu evliliğe siz hiç haketmediğiniz şeyler yaşamışsınız size hastalığınızda bile destek olmamış sizden iğrendiğini söylemiş kusura bakmayın yuva çok kolay kurulmuyor tabi ama bana bu kelimeyi kullanan bir adamla benim hiç işim olmazdı inanın aldatmasını bile beklemeden ayrılırdım ve eşinizin sizi aldattığı ap açık ortada ee o zaman daha neyi bekliyorsunuz?CADIARZUyıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi. ama anlamışsınızdır psikolojik olarak çok sağlam olmadığım bir 7 yıldı. 2 sene önce kendi irademle terapi ve ilaç tedavisine başladım artık daha güçlüyüm zaten bu sayede mücadele etme gücünü buldum. rahatsız olduğum dönemde sosyal fobi nedeniyle evden de çıkamadığım zamanlar oldu bu onun işine geldi ben kendi dünyamda çırpınırken o işine baktı. inanılmaz manipülatif bir insan zaten psikolojik baskı ile herşeyi benim gibi zayıf birine yaptırabildi. birtek o değil suçlu buna ben de izin verdim ama artık güçsüz olmamanın elimde olduğunu biliyorum. zor hastalıklar bunlar ama bunları bile atlattım ben adetlerim kesilmişken mucize gibi hamile kaldım bu bi işaret oldu zaten bana güç veren. şimdi şoktayım acımı sindire sindire tadını çıkara çıkara yaşıyorum başka türlü geçmez zaten. şimdi evden gönderdim ailesine de anlattım durumu benim ailem de biliyor hatta yakın arkadaşlarımıza da sözettim. doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama yaptım.
merhaba, siteye bugün katıldım müthiş bişey hazine bulmuş gibi oldum bukadar kötü hissederken ilaç gibi geldi. ben geçtiğimiz hafta eşimin başka kadınla mesajlarını yakaladım hatta birde arkadaşına yakalandığını durumu idare etmesini istediğini yazdığı mesajı da buldum. tabiki inkar ediyor ama inkarı bile kötü çünkü eli elime değmedi sadece mesajlaşıyoduk diyor ama mesajlarda onda huzur bulduğunu, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabileceğini söylüyor. tek kabul ettiği suçu bana durumu kurtarmak için yalan söylemiş olması....yoksa aldatmadığına yeminler ediyor beni taparcasına sevdiğini falan söylüyor. bilmiyorum aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı????? bu arada yanında çalışan birisi bunun bir seneden beri süren birşey olduğunu bildiğini söyledi. tabi bu durumlarda dedikodulara inanmalı mı yoksa duymazdan mı gelmeli onu da bilemem ama kafam çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum. 7 senelik evliliğimiz boyunca hep şüpheli olaylar olmuştu ama hep inkar etti ve hiç ispatlayamadım bilmiyorum belki de istemedim ispatlamak. şimdi oğlum ağustosta 4 yaşına girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kocam olacak adamı evden gönderdim bi karar vermem gerekiyor ama içimden de somut bir kanıta ihtiyaç duyuyorum. sanki mesajlar yeterli değilmiş gibi halbuki herşey gayet açık. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle gerçekten net düşünemiyorum.senağlama
merhaba, siteye bugün katıldım müthiş bişey hazine bulmuş gibi oldum bukadar kötü hissederken ilaç gibi geldi. ben geçtiğimiz hafta eşimin başka kadınla mesajlarını yakaladım hatta birde arkadaşına yakalandığını durumu idare etmesini istediğini yazdığı mesajı da buldum. tabiki inkar ediyor ama inkarı bile kötü çünkü eli elime değmedi sadece mesajlaşıyoduk diyor ama mesajlarda onda huzur bulduğunu, günlerce yanında mışıl mışıl uyuyabileceğini söylüyor. tek kabul ettiği suçu bana durumu kurtarmak için yalan söylemiş olması....yoksa aldatmadığına yeminler ediyor beni taparcasına sevdiğini falan söylüyor. bilmiyorum aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı????? bu arada yanında çalışan birisi bunun bir seneden beri süren birşey olduğunu bildiğini söyledi. tabi bu durumlarda dedikodulara inanmalı mı yoksa duymazdan mı gelmeli onu da bilemem ama kafam çok karışık. ne yapacağımı bilmiyorum. 7 senelik evliliğimiz boyunca hep şüpheli olaylar olmuştu ama hep inkar etti ve hiç ispatlayamadım bilmiyorum belki de istemedim ispatlamak. şimdi oğlum ağustosta 4 yaşına girecek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. kocam olacak adamı evden gönderdim bi karar vermem gerekiyor ama içimden de somut bir kanıta ihtiyaç duyuyorum. sanki mesajlar yeterli değilmiş gibi halbuki herşey gayet açık. lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle gerçekten net düşünemiyorum.senağlama
Slm cnm bende aldatıldım genelde İnkar ederler benİmkİde aynısını yapıyor
kadın evlİ ÇÜnkÜ benİm hayal kurduĞumu sÖylÜyor
İnan kadınlar hİsseder hayattakİ en kÖtÜ duygu aldatılmak hazmedemİyosun ama boŞamıyorum evlenemesİn sadece 8 aydır ayrı yaŞıyorum ve hİÇ gÖrmedİm Çocuklaradabakmıyor.mert deĞİller kısacası
evet resmen şoktayım ve bukadar canı gönülden inkar etmesi beni benden alıyor....sanırım asla evet yaptım demeyecek değil mi???
aslında alıntılasam mı diye çok düşündüm ama bunu tartışma amaçlı değil fikrimi yazmak için yaptığımı anlayacağına karar verdim sonunda.
bekara karı boşamak kolay ama evlilikle alakalı konuya bekarlar da yorum yapabilir bence.
sonuçta yaşamamış olabilirler ama gözlemlemişlerdir mutlaka çevresindeki evli çiftlerden.
ben de bekarken benim kocam şunu yapsa benim evliliğim sürmez dediğim şeyleri evlendim evleneli hala söylüyorum.
yani kişinin değer yargısı evlenince değişmez gibi geliyor bana..
burada çoğunluğun devam etsin yazdığı evlilik hikayelerine ben çoğunlukla ben oslam boşanırdım yazdım.
ama bence boşan demedim, ben olsaydımı söyledim hep.
bu konuda da demin de yazdım şimdi de yazacağım.
evet 7 yıl az değil; emek var, sevgi var, yaşanmışlık var, var da var...
ama bir de karısının hastalık döneminde sana dokunmaya bile iğreniyorum diyen ve başka kadınlara hzuuru sende buluyorum diye mesaj çeken bir koca var..
tabi ki de evlilik kimsenin yorumları karşısında bitmez ya da devam de etmez.
ama hikayedeki eş benim kocam olsaydı; değil bir forum insan bir dünya insan boşanma düzelir dese hepsini yıkar geçerdim ben.
yani ben buradaki yorumlara göre hayat yönlendirildiğini düşünmüuorum.
etkilenme olur tabii ama konu sahibi de zaten fikir istediğinden yazıyoruz.
umarım yanlış anlaşılmamışımdır..
a.s.
Aldatılacaksınız, kilonuz düştüğü için eşiniz tarafından "sana dokunmaya iğreniyorum" lafını duyacaksınız, mesajında bir başka kadına senin yanında yatmak bana huzur veriyor diyecek, hatta bu yaptığını kabul edecek ve biz hala bekara karı boşamak kolay deyip ayrılma mı diyeceğiz.
Kadın olarak gururumuzu daha ne kadar ayaklar altına alacağız. Neden şans verelim ki, tekrar zamparalık yapsın daha rahat olsun diyemi? İki güzel lafa kandırırım eşimi zihniyetini adamların beynine sokmak için mi?
Peki erkek değil de kadın yapsaydı bunları erkekler yuvalarını kurtarmak için bir şans daha verirlermiydi eşlerine?
Bir başka kadının yanında yatmak isteyen bir adamla 1 dk dahi yaşamayı benim ne midem kaldırır nede onurum gururum. Biz taviz verirsek erkek milleti tepemize çıkar tepinmeye başlar.
Evliliklerin yürütülecek, taviz verilecek durumları vardır. Burada sonuna kadar her iki tarafından özverili ve sabırlı olmasından tarafım
Amaaaa iş şiddet ve aldatmaya varırsa işte o zaman iş biter. Beni sevmeyen saymayan aldatan şiddet uygulayan biri için valla kılımı kıpırdatmam yolları ayırırım. Ne halt yiyorsa yer beni ilgilendirmez.
Bekara karı boşamak kolay mı? Evet böyle bir durumla karşı karşıya kalmışsanız kolay olmalıdır.
Bekar olabilirim ancak empati yapma yeteneğine sahibim hanımefendi.
Ayrıca birlikte olduğum biri var ve bir bayan olarak tabiki anlamaya çalışıyorum karşımdaki kişiyi.
Benim yorumum karşısında niçin bitsin bu evlilik ?
Dikkat etseydiniz,son cümlemi ben olsaydım şeklinde belirttim.
Konuyu açan bayanın bir önceki sayfada yazdığı mesajada dikkat etmenizi öneririm,çok fazla şans tanımış zaten beyefendiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?