Aldatıldım :(

ben aldatma ya da haksız mıyım, siz olsanız diye başlayan konularda hep aynısını yazarım?
siz bunu eşinize yapsanız o ne düşünürdü?
siz bir erkeğe senle uyumak istiyorum, sende huzur buluyorum yazsanız; kocanız aa tensel temas olmamış bu aldatmaya girmez mi derdi yoksa sizi oracığa gömer miydi??

aldatmasından önce hastalık yüzünden 39 kiloya düşen bir kadına senden iğreniyorum demek daha zavallıca bir davranış zaten.
bana benden iğrendiğini söyleyen bir kocayı bir daha koynuma alamazdım ben..

bekara karı boşamak kolay gelir derler.evet kocası dogru birşey yapmamıs.ama burda her aldatılma konusu acıldıgında cok sert tepki veriliyor ve burada yazılanlar sonucunda kac evlilik bitti bilemiyorum.ama bu kadar katı yakmasmayın.belki şans vermek istiyo.istiyosada versin.belki cok iyi olucak belki olmicak bilemem ama burda 7 yıllık bir evlilikten bahsediyorsunuz.ve bu sizin yorumlarınız karsısında bitebilir.ben ayrıl ya da ayrılma diyemem.artı ve eksilerini düşün ilk önce sonra hangisi uyuyorsa sana onu uygula.hakkında hayırlısı olsun a.s.

Eger sorunuz, beni aldatti mi ? ise...Tabiki derim
Ne yapmaliyim diyorsaniz...siz bilirsiniz derim ancak...Cocugunuz var, 7 yillik bir evlilik var...Sanirim çok fazla kararsiniz bu konuda, belkide yaptigi hatayi hafiflestirmek için bahaneler arayabilirsiniz, bu tamamen sizin seçiminiz.
Sen ne yapardin diye sorarsaniz : Bosanirim.

aslında alıntılasam mı diye çok düşündüm ama bunu tartışma amaçlı değil fikrimi yazmak için yaptığımı anlayacağına karar verdim sonunda.

bekara karı boşamak kolay ama evlilikle alakalı konuya bekarlar da yorum yapabilir bence.
sonuçta yaşamamış olabilirler ama gözlemlemişlerdir mutlaka çevresindeki evli çiftlerden.
ben de bekarken benim kocam şunu yapsa benim evliliğim sürmez dediğim şeyleri evlendim evleneli hala söylüyorum.
yani kişinin değer yargısı evlenince değişmez gibi geliyor bana..

burada çoğunluğun devam etsin yazdığı evlilik hikayelerine ben çoğunlukla ben oslam boşanırdım yazdım.
ama bence boşan demedim, ben olsaydımı söyledim hep.

bu konuda da demin de yazdım şimdi de yazacağım.
evet 7 yıl az değil; emek var, sevgi var, yaşanmışlık var, var da var...
ama bir de karısının hastalık döneminde sana dokunmaya bile iğreniyorum diyen ve başka kadınlara hzuuru sende buluyorum diye mesaj çeken bir koca var..
tabi ki de evlilik kimsenin yorumları karşısında bitmez ya da devam de etmez.

ama hikayedeki eş benim kocam olsaydı; değil bir forum insan bir dünya insan boşanma düzelir dese hepsini yıkar geçerdim ben.
yani ben buradaki yorumlara göre hayat yönlendirildiğini düşünmüuorum.
etkilenme olur tabii ama konu sahibi de zaten fikir istediğinden yazıyoruz.
umarım yanlış anlaşılmamışımdır..
a.s.

bence mesajlar yeterli ikna olman için eşinin kabul etmesini yada gözünle görmeyi bekleme herşey cinsellik değil zaten yakalanmasaydı devamı gelirdi allah yardımcın olsun

Cok zor bir karar gercekten.Cocuk var diye sizi aldatan bir erkekle omur gecirmeniz size cok buyuk bir haksizlik olur bence.Eger artik esinizi sevmiyorsaniz yepyeni bir hayata baslayin bence.cunku siz mutlu olmadiktan sonra cocuklarinizi da mutlu edemezsiniz..Eger arada hala sevgi varsa ve ayrilmak istemiyorsaniz tek care oturup konsumak,belkide beraber bir evlilik terapistine basvurmak..Dilerim kendiniz icin en dogru karari alirsiniz.

Aldatılacaksınız, kilonuz düştüğü için eşiniz tarafından "sana dokunmaya iğreniyorum" lafını duyacaksınız, mesajında bir başka kadına senin yanında yatmak bana huzur veriyor diyecek, hatta bu yaptığını kabul edecek ve biz hala bekara karı boşamak kolay deyip ayrılma mı diyeceğiz.
Kadın olarak gururumuzu daha ne kadar ayaklar altına alacağız. Neden şans verelim ki, tekrar zamparalık yapsın daha rahat olsun diyemi? İki güzel lafa kandırırım eşimi zihniyetini adamların beynine sokmak için mi?
Peki erkek değil de kadın yapsaydı bunları erkekler yuvalarını kurtarmak için bir şans daha verirlermiydi eşlerine?
Bir başka kadının yanında yatmak isteyen bir adamla 1 dk dahi yaşamayı benim ne midem kaldırır nede onurum gururum. Biz taviz verirsek erkek milleti tepemize çıkar tepinmeye başlar.
Evliliklerin yürütülecek, taviz verilecek durumları vardır. Burada sonuna kadar her iki tarafından özverili ve sabırlı olmasından tarafım
Amaaaa iş şiddet ve aldatmaya varırsa işte o zaman iş biter. Beni sevmeyen saymayan aldatan şiddet uygulayan biri için valla kılımı kıpırdatmam yolları ayırırım. Ne halt yiyorsa yer beni ilgilendirmez.
Bekara karı boşamak kolay mı? Evet böyle bir durumla karşı karşıya kalmışsanız kolay olmalıdır.

Bekar olabilirim ancak empati yapma yeteneğine sahibim hanımefendi.
Ayrıca birlikte olduğum biri var ve bir bayan olarak tabiki anlamaya çalışıyorum karşımdaki kişiyi.
Benim yorumum karşısında niçin bitsin bu evlilik ?
Dikkat etseydiniz,son cümlemi ben olsaydım
şeklinde belirttim.
Konuyu açan bayanın bir önceki sayfada yazdığı mesajada dikkat etmenizi öneririm,çok fazla şans tanımış zaten beyefendiye..
yıllarıma yazık olmaz olur mu??? ben bu 7 sene içinde anorexia nervoza oldum 39 kiloya düştüm bana neyin var bile demedi de iğrençsin sana dokunmak istemiyorum dedi.

mesajları baştan sona okudum .eşin seni aldatmış.benim de üzüldüğüm tek nokta, eşinle bile bile geçirdiğin onca zaman ve 4 yaşındaki yavrun.yavrun büyüyor,o da ileride belki de şahit olacak bu olanlara.ben senin yerinde olsam,çocuğumun ve kendi geleceğimi düşünüp ayrılırdım.sana ayrıl diyemeyiz tabii ki,sen doğru kararı vereceksin.çalışyor musun bilmiyorum ama ailem destekçim demişsin.bence çocuğunu da düşün.beraber huzursuz bir şekilde yaşamaktansa,ayrılıp huzurlu yaşamak,çocuğunu o şekilde büyütmek daha hayırlı bence.allah yardımcınız olsun.

mirmirmirmirya canım yaşadıkların gerçekten çok kötü şeyler ama bencede yazık olmuş 7yılına nasıl tahammül ebiliyordunuz hala bu adama ve bu evliliğe siz hiç haketmediğiniz şeyler yaşamışsınız size hastalığınızda bile destek olmamış sizden iğrendiğini söylemiş kusura bakmayın yuva çok kolay kurulmuyor tabi ama bana bu kelimeyi kullanan bir adamla benim hiç işim olmazdı inanın aldatmasını bile beklemeden ayrılırdım ve eşinizin sizi aldattığı ap açık ortada ee o zaman daha neyi bekliyorsunuz?CADIARZU

Canım bence aldatılmışsın.

Sen buna ınansanda ınanmasanda bu böyle.İyi düşün iyi karar ver.Ne ılk ne son olur esının yaptıkları...

tercih meselesi tabii...
ben de cok seyler yasadim ve soylemeseler de tum kadinlar zaman zaman kotu muamelelere maruz kalabiliyorlar.
hepsini gectim,sadece ilk yazdiginiz benim kocamdan ayrilmam icin yeterli bir sebep...
ben aldatilmaya hicbir sekilde taviz vermeyenlerdenim..dedim ya,tercih meselesi...
Allah yardimciniz olsun ama bu adam sizden gitmis kuzum...

mesajlar gayet acık canım sende bıldıgın halde kabullenmek,ınanmak ıstemıyorsun anladıgım kadarıyla.yasadıgın cok zor bırsey ama burda yazdıgından anladıgım kadarıyla ıspatlasanda ayrılmayacaksın esınden eger gercekten boyleyse hıc kurcalama gerceklerı ogrenıp o ınsanla aynı evde yasamaya devam etmek ıskence olur sana.umarım yazdıklarıma alınmazsın.allah hakkında hayırlısı neyse onu gostersın sana

"aldatmak için cinsel ilişki olması şart mı?????" insanindan insanina degisir canim bu bazi kadinlar cilselik yasadiginda aldatilmis oldugunu dusunur, bazilarida bir mesaj bile olsa yeterlidir ben ikinci kisima girenlerdenim bence bir baska kadina bir seyler hiseden bir es beni aldatan es demektir.. burda sana ne kadar yorum yaparsak yapalim sen hazmede bilirsen bazi seyleri hayatina bu sekil devam edersin yok hazmademesen bitirip yenibir hayat kurarsin kendine .. bu yeni kuracagin hayat ne kadar kolay kurulur oda degiskendir .. cok zor bir durum allah yardimcin olsun bacim...

Slm cnm bende aldatıldım genelde ınkar ederler benımkıde aynısını yapıyor
kadın evlı ÇÜnkÜ benım hayal kurduĞumu sÖylÜyor
ınan kadınlar hısseder hayattakı en kÖtÜ duygu aldatılmak hazmedemıyosun ama boŞamıyorum evlenemesın sadece 8 aydır ayrı yaŞıyorum ve hıÇ gÖrmedım Çocuklaradabakmıyor.mert deĞıller kısacası

canım sanada gecmıs olsun.bu erkeklerı anlamıyorum zamanında severek evlendıgımız adamlar zamanla nasıl bu kadar bencıl ve acımasız olabılıyorlar.allah yardımcın olsun

evet ben bu haltı yedim,seni aldattım demez bence hiç bi erkek..
dimyata pirinçe giderken evdeki bulgurdan olmak istemez çünkü..
onun için bu bi eğlencedir yada gizli saklı bi aşk ve sanki çok doğal bişeymiş gibi bunu yaşamayı tercih eder..
ama bunu yaşarken eşinin nasıl onurunu zedelediğini,
ona hayatı nasıl zindan ettiğini,kırılan kalbini,inançlarını
düşünmez..onun için bu doğaldır çünkü..
madem erkek için bu doğal bişey..o zaman o erkeği boşamkda bu doğallığın bi sonucu olmalı bence..
kadın en azından gururunu kurtarmış olur..
evet resmen şoktayım ve bukadar canı gönülden inkar etmesi beni benden alıyor....sanırım asla evet yaptım demeyecek değil mi???

yaaaaaa anlamıyorum bu adam ı
yazık sana yaa 7 senennı azaa cevırmıs bakdedıgın hastalkları atlatmısın bu adamada yol ver gıttın kımle uyumak mı ıstıyor kımınle ne yaparsa yapsın
sn ama dah guclu ol kı neler kaybettıgını bır anlasın pısmanlıgı cıgerını yaksın
aha bakımlı daha şık kendıne guvenı ola bır ınsan ol oglunu dunmeyen bır baba cocunun yanında ama baba gıbı degıl
sız hastlıga onun yuznden dustunz sıze İĞRENIYORM dıyebılen bır adam ı bırakın

ben kesinlikle yanlıs anlasılmak istemem.galiba anlasılmısım bile.demek istedigim şu tabikide etkileniyor yorumlardan mesajlardan.ha bu durumda ben ne yapardım ayrılırdım.ama arkadasımız kendini inandırmak istemiyor.kendi fikri önemli tabiki herşeyden önce

laflarınıza dikkat edin.böyle bir durumla karsı karsıya gelen yok.lafımı da üstünüze alınıp burda benim evliligime laf etmeyin

hanımefendi kelimesinden hoşlanmama.s. sevgiler

mesajlar açık ayrıca eşiniz bir arkadasına da mesj atmış beni idare et diye...sadece mesajda kalmış da olabilir belki fark etmeseydiniz ileriye gidecekti...
sizden cekiniyor ki arkadasına mesaj atıyor anlaşılan sizi de evinde bi köşede görmek istiyor hala...
e bi de siz yıllardır şüpheli durumlar yasamışsınız aslında açıkçası bu olmasa da eşiniz sizi aldatmış daha önce de sanırım..ya aklını basına alıcak bir ders alıcak yalvaracak ve bi daha yapmayacak yani bi şans vereceksiniz ona ya da boşanma davası acacaksınız....
ben olsam boşanırıdm çünkü ömrümce unutamazdım...ama siz önemlisiniz mutlu olurum kocamla unuturum aşarız bunları diyorsanız yolunuz açık olsun...sakinleşin ve düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…