canım bu adam seni resmen aldatıyor
senin elınde bu kadar net kanıtlar varken hala inkar etmek niye?
bunuda anlamadım çok saçma geldi.
bence boşanmalısın tbi bukadar kolay değil ortada çocuk var birsüre boşanıcam diye blöf yap sonr baktın yola geldı boşanmazsın çünkü boşan demek okadarda kolay değil.bir şans daha olabilir.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM
şansı bile haketmemiş seninki bırak gitsin huzurlu huzurlu yaşasın diğer hanımla
sen de hayatını düzene koyarsın zamanla
zorlanırsın ama bir şekilde hayatının yeni bir düzeni olur merak etme
şoktasın belki hislerine anlam veremiyorsun ama bir sen daha yok bu dünyada eğer sen ona huzur veremiyorsan o da sana huzur veremiyordur sorunlu gergin bir ortamda büyüyeceğine evladın bırak rahat bir ortamda büyüsün ailenin desteğini de alırsan çabuk atlatırsın fazla düşünüp kendini hasta etme sakın
evladın var öncelikle sen varsan evladın da var hasta bir annenin kime ne faydası olurki
Şu gülümseme ifadenizi anlayamadım.bu da bana anneler günü hediyesi sanırım :)))))
üzgünüm ama seni aldatmış canım...
bir şekılde mesajlaşması ,o anda onu düşünmesi vs..
bunlar hep aynı kapıya çıkar.
ama siz inanmak istemiyorsunuz gibi geldi.
bakın hemen kendınize gerekçeler bulmuşunuz bile..
yok dedikodu yok cinsel anlamda beraber olmamak gibi..
bugun telle yada sanal olarak mesajlaşan yazışan hislerini duygularını ifade eden düşüncelerde yer eden bir bayanla gelecekte cinsel anlamda birlikte olmayacağı ne malum..
aldatan kocalar hep inkar eder zaten.kabul edeni görmedim ben hiç..
yok benı bırakmıyor yok psıkopat yok sen yanlış anladın yok alkolluydüm vs vs...
Şu gülümseme ifadenizi anlayamadım.
Bedensel birliktelik yaşamadığını,sadece mesajlaştığını söylediğini için size daha masumca mı geliyor eşinizin yaptığı ?
Zaten daha öncede birçok yalanlarını yakalayıp affetmişsiniz,ki yaptığı savunmada mantıklı gelen bir taraf yok,hem suçlu hem güçlü hesabı...
Bilemiyorum kararınız ne olur.
Ben olsam çoktan def etmiştim bu adamı.
ya evet inanmak istemiyorum bir anlamda ama diğer taraftan da tuhaf bir zafer sarhoşluğu içindeyim çünkü senelerin birikimi var şüphe anlamında...ispatlanamamış tuhaf olaylar, ortaya çıkan yalanlar vs. zaten mesajları bulduğum anda öyle bir rahatlama geldi ki 'yanılmamışım, deli değilmişim' diye ilk anda idrak edemedim yazanın benim kocam, yanımda uyuyan adam olduğunu hatta gülerek uyandırdım onu da konuşmamız lazım diye o da müjde veriyorum sandı gülümser bi ifadeyle 'nooldo nooldu' diye geldi hemen :hooray:
peki o kadar yıllarınıza yazık değilmi...
illaki elinizde delıl nıtelıgınde dosyalarmı olmalı. gerek ses kaydı fotolar falan.....
ben sadece onla geçirdiğiniz zamana acıyorum..
peki bundan sonrası için tavrınız ne oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?