Aldatıldım:(

yok ona hiç öyle bişey demedim. ayrılma kararını ben almıştım. barışmak istediğinde şartlarım vardı. bugün ise çok üstüme düşüyo.sanırım tavsiyeleriniz çok işe yarıycak. DUYGUCIKMAZI şuanda koca gözüyle bakmıyorum insan gibi bile görmüyorum. buna emin ol.
ne aynı yatak ne başka hiç bişey paylaşmıyoruz çünkü içimden gelmiyo tek yaptığımız şey tartışmak. ama artık ondan da vazgeçtim öyle olunca kendini kıymetli görüyo ve işi pişkinliğe vuruyo. konuşmayınca daha çok utanıp yerin dibine giriyo bunu anladım

iyide arkadaşım anladım haklısın senini tepkin normal...eger bu böyle giderse ev içinde yabancı olucaksınız ve evlilik zaten bitmiş olucak...o çocuk içinde saglıklı olmayacak....

ama zamanla toplanır unutulur ben ayrılmak istemiyorum zorluk yaşarımda diyorsan tabiki senin kararın...

bende diyorum ki en azından burnundan getir madem ayrılmak istemiyorsan en azından bunu haketti o kocan olacak şahıs..

ya bu erkekler neden bu kadar igrec
konuyu kapalim ha demek bu kadar basit konu kapatilinca hersey hallolmusmu olacak yani
büyük konusmak ismeiyorum ama hayatta affetmeyecegim dedigim sey ihanet ve siddettir
allah kimseye yasatmasin anladigim kadari ile siz onu affetmek istiyorsunuz
ama sunu unutmayin bir kez affeden ikinciyi en bastan kabullenmis demektir

bencede madem affedeceksin burda kimseye de düşmez bunu yargılamak
ama bari süründür biraz
senin baştan kabulleneceğini bildiği için bu kdar basit konuştu demek
tmm kapatalım dedi kesti attı..

benim böyle bi konuyu kabul etmeyeceğimi biliyodu. ilişkimizin ilk başından beri hep böyle bişey olursa ayrılırım diyodum. ama iş uygulamaya gelince iş değişiyomuş onu anladım

[/B][/COLOR]

iyide arkadaşım anladım haklısın senini tepkin normal...eger bu böyle giderse ev içinde yabancı olucaksınız ve evlilik zaten bitmiş olucak...o çocuk içinde saglıklı olmayacak....

ama zamanla toplanır unutulur ben ayrılmak istemiyorum zorluk yaşarımda diyorsan tabiki senin kararın...

bende diyorum ki en azından burnundan getir madem ayrılmak istemiyorsan en azından bunu haketti o kocan olacak şahıs..
nasıl davranmamı önerirsin?

benim böyle bi konuyu kabul etmeyeceğimi biliyodu. ilişkimizin ilk başından beri hep böyle bişey olursa ayrılırım diyodum. ama iş uygulamaya gelince iş değişiyomuş onu anladım

Ben de anladım ki, gerçekten aldatılıp da tekmeyi basan kadın çok az Türkiye de..
Erkekler de sanırım bunu iyi bildikleri için, 2. bir heyecanı denemekte sakınca görmüyorlar ve de haklı çıkıyorlar.

Sizi yargılamak için söylemiyorum bunları..
Sadece yazmak istedim.

yani simdi kocan annemde kalicam diye o kadindami kaldi, sen demedinmi evin var niye kaliyon annendeakannehirakannehir
kocanda ne rahat öyle pardon bidaha olmicak sanki yanlislikla ayagina basmisda özür diliyor delikafadulden :mymeka:
bosanmak istesen ailen desteklemezmi, sen calissan annen kizina baksa

benm kocama bi kadın aşkım seni çok seviyorum dicek hem o kocayı hemde o kdını allah yarattı demezz:oklava:kötükedihüso ... neyse arada çocuk var diyosunuz ama gece geç saatlerde gelen evde eşiyle sürekli tartışan annenin hep gergin sinirli mutsuz olduğu bi ortamda inanın çocunuz çok daha mutsuz olucaktır kocanızın yaptığının affedilir hiç bir yanı yok benm fikrim tabiki siz kendinizce en doğru olan kararrı vericeksinizdir zaten ama birazda kendi psikolojinizi düşünün bi gün eve geç kalsa telefonuna bi msj gelse tanıamdığınız bi kdın arasa aklınızda hep bi soru işareti olucak allah kolaylık versin umarım en doğru kararı verirsiniz kendiniz ve çocunuz içinn

ah be canım ya...neden kendıne bu kadar haksızlık edıyorsun..yasın genç anladıgım kadarıyla...ayakta durabılmen lazım..eşinin bır kez yapması bırdaha yapmayacagı anlamına gelmıyor...yazdıklarındanda arada pişkınlıge vuruyor demıssın..kendıne çektırme..uykularını kaçırma..bence bıraz güçlü görünmelısın..eşin senın çaresızlıgını anlamasın..
kaydirigubbakcemile4

zor bir durum esinizde birazda piskinlik var yok yeni tanistim falan
allah yardimcin olsun canim

yani simdi kocan annemde kalicam diye o kadindami kaldi, sen demedinmi evin var niye kaliyon annendeakannehirakannehir
kocanda ne rahat öyle pardon bidaha olmicak sanki yanlislikla ayagina basmisda özür diliyor delikafadulden :mymeka:
bosanmak istesen ailen desteklemezmi, sen calissan annen kizina baksa

olay bu.
arkadaş boşanmak istemiyor ki.

Anlamadığım sen neden kapatmaya çalışıyorsun?Aldatan sen değilsin ki, eşim facede eski kız arkadaşının ismini arattı diye etmediğimi bırakmadım.Ki aldatırsa başına geleceği az çok bilsin diye..
Öyle bir durumda affetsem bile içim almaz o insanı! Hayat ikimizede zindan olur.Sana kapatmak düşmez, eşinin senin tekrar güvenini kazanması için çokkk çalışması gerek!..
Hiç değilse bunu sağla madem ayrılmayı düşünmüyorsun.
Bu evlilik için biraz çabalasınki, kıymetini daha çok anlasın.
Yoksa onu kapattın, bunuda kapat diye tarih tekerrür eder.Sende yıprandığınla, minik kızında mutsuz bir ailenin içinde büyüdüğüyle kalır..
Affedeceksende KOLAY olmasın lütfen!..

birde şu var.
bitti ,özür dilerim dedi.
o kızla görüşmeyeceğinin garantisi nerede pekii.

işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana yaşattığı acıyı ona yaşatmak istiyorum. ama bu onu aldatmakla olmayacak tabikide. benimle her konuştuğunda her dokunduğunda pişmanlıktan içi içini yesin ben nasıl bu kadar alçalabildim desin

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
HayyaL, Brokoli, erenefe, gul100, lovelinya, peruş, d_melek, ekin79, narcoleptic, aydasu, KIRMIZIdonluKIZ, scheker, elem77, Gulba, Bir_kadin, gülay_gülay, bıgsıze, semss, lilie, AyTanem

---
Gene coştu bir aldatma konusu daha akannehir

valla surundur yapacak bir sey yok madem BOSANMAYACAKSAN
surundurmezsen bu bir kac zaman sonra (akli basina gelmediyse) tekrar eder
goze alir cunku soyle dusunur "yakalanmazsam ne ala, yakalanirsam sevgi sozcukleri soylerim yalvaririm cocugumuzu one katarim yuregi dayanmaz af eder beni" ben bir sans vermeyenlerdenim buyuk konusmak istemiyorum basima gelecek en kotu sey olurdu bu durum. Surundur derkende yuzune vurup durma ama konusma mesafeli ol yuz verme yaklasmasina izin verme. Ve sunu sorsana cok merak ediyorum bu yuzsuz erkeklerden " ben yapsaydim" ne olurdu?
buyuk ihtimal "oldururdum, surundururdum cocugumu elinden alirdim bosardim" buyuk ihtimal dedim. Ve de'ki erkek oldugun icinmi? Erkeklik yuvasini birakip baska kadinlarla yatip kalkmakmidir? cok merak ediyorum ne diyecek
Bazi erkekler ne cok zavalli duruma dusuyorlar karilarini kandirip baska kizlara kadinlara gidiyorlar
o "beni birakma seni cok seviyorum" denen kisiliksiz dayagi hak etmiyormu simdi? (siddete hayir! diyorum amma velakin dovesim var bu tipleri)

d_melek ,
Anlıyorum ki sen eşinden vazgeçmek niyetinde değilsin...
Kimse sana ille de boşan gurursuz diyemez... Anlıyorum zor durumdasın, yıkılmış bir haldesin. Amma ve-lakin eşin sürekli kaçarak, kapat konuyu, yeni tanıştım bir daha görüşmeyeceğim gibi saçma sapan açıklamalar yaptığı sürece bu evlilik sağlam gidişte değil... :umursamaz:
Diyorsun ki, kavga edince kendini pişkinliğe vuruyor. Hangi yüzle af edersin de?
Neye dayanarak?
Senin onu bırakmayacağından bu kadar mı emin?
Anlayamıyorum...
:bbo:

işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

en güzel intikam onu terk etmen olur
ama sen bosanmak istemiyorsun
malesef acaba yine ona gittimi diye hayati kendine kocan a kizina zehir edeceksin
ne yaparsan yap senin kocan yakalandiginda hafife almis korkmuyor senden daha cok aldatirlirsin ama yok ben illa denicem diyorsan sen bilirsin:teselli:

Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.

ohh walla yaa..
adamın rahatlığına bak bitircem demiş yeni tanıştım demişalsanaalsanasmile
o birlikte olduğu mahlukta evli ve çocuklu bir erkeği nie seçti acaba
böyle kadınları dolıcan elinekaydirigubbakcemile
offfffffff işin zor canım
anladığım kadarıyla resti çekemiyorsun
ama bakma gözünün yaşına derim ben akıllı ol sağlam adımlar at
hadi cnm geçmiş olsun sana:teselli:

nasıl davranmamı önerirsin?

madem çalışıyorsun madem ayakların üzerindesin.....
ee niye ayrılmak istemiyorsun...
ona vericegin en büyük ceza bu olur ayrıl bitir....

yada bitmiyeceksin burnundan getir...unutma susma her seferinde ver cevabını.....ona ayrılacagını sezdir.....senini ayrılmayacagını bilir daha devam eder bence eger gerçekten pişman degilse
sen af edersen bir yapan bir daha yaparıda unutma yapmassa bile her an sen bu kuşkuyla yaşıyacaksın bir ömür deger mi bu adama
bunları kendine sor bence.

Back
X