Aldatıldım:(

Çevremde aldatan da var aldatılan da var. Aldatılan görmezden geldikçe pişkinlik artıyor. Hle bir de açık açık yapıyorsa bunu adam sevmiyordur hayatındaki kişiyi eeee beni sevmeyen adamla ne işim olur ki benim. Affetmezdim ben olsam.

Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.

Yeni tanıştım bitirecem dedi ve aldattığını kabul ettiği halde sen devam ediyorsun?
Helal olsun ne diyim...
Kızlar ne kadar meraklıyız kendimizi ezdirmeye ya?

yuh yaaaaa...aldatiliyorsunuz ve bir cirpida gururunuzu, esinize, evliliginize verdiginiz emekleri bir kenara birakiyorsunuz???????? ben dogru mu anladim????? kusura bakmayin siz bu kafayla cok aldatilirsiniz...
eslerini aldatan bazi erkeklere hak veriyorum...boyle her halti affeden bi esim varsa neden hep aldatmayayim ki...yapar yapar sonra ozur dilerim ne olcak ki? nasil olsa esim benim her hatami affeden bir enayi...cok ozur diliyorum ama gercek bu...resmen suan enayi yerine koyuluyorsunuz...konuyu kapatalim, bir daha acmayalim, bir daha yapmicam demelere siz tamam diyorsaniz durum bu yani...

Eee yapmayacaktın diyip kapanmaz ki.. Bu kadar kolay mı ilişkiyi bitirmek? ki o olayın üstünden 2 yıl geçti bir kere bile yüzüme vurmadı. (bir anlık bir şeydi zaten benimki) 2 sene önce olay patladığında biraz sakinleştikten sonra bana neler dedi biliyor musunuz? " beni sevdiğini biliyorum ama daha olgunlaşamadın sen önemli olan aldatmayı gerçekleştirmek değil o yolu hazırlamak.. beni seviyosun ben de seni seviyorum bir daha böyle şeylerin yaşanmasına izin vermeyelim" aynen bunları dedi bana ve eskisinden daha güzel bi ilişki yaşadık hala da yaşıyoruz.

Demek istediğim şey şu; herkes farklı düşünmekte özgür tabi ki, ama ben bir anda bitmemesi gerektiğini savunuyorum. Ve inanın kendim yaşadığım için biliyorum ki aldatanlar daha çok yara alıyor, kafası öne eğilen taraf oluyor çünkü. Ben o olaydan sonra çok uzun zaman rahat uyuyamadım, antidepresan kullandım... Yapmasaydın o zaman derseniz, evet haklısınız ama saniyelik bişeydi, hala aklıma geldikçe içim ezilir...

eee yapmayacaktın diyip kapanmaz ki.. Bu kadar kolay mı ilişkiyi bitirmek? Ki o olayın üstünden 2 yıl geçti bir kere bile yüzüme vurmadı. (bir anlık bir şeydi zaten benimki) 2 sene önce olay patladığında biraz sakinleştikten sonra bana neler dedi biliyor musunuz? " beni sevdiğini biliyorum ama daha olgunlaşamadın sen önemli olan aldatmayı gerçekleştirmek değil o yolu hazırlamak.. Beni seviyosun ben de seni seviyorum bir daha böyle şeylerin yaşanmasına izin vermeyelim" aynen bunları dedi bana ve eskisinden daha güzel bi ilişki yaşadık hala da yaşıyoruz.

Demek istediğim şey şu; herkes farklı düşünmekte özgür tabi ki, ama ben bir anda bitmemesi gerektiğini savunuyorum. Ve inanın kendim yaşadığım için biliyorum ki aldatanlar daha çok yara alıyor, kafası öne eğilen taraf oluyor çünkü. Ben o olaydan sonra çok uzun zaman rahat uyuyamadım, antidepresan kullandım... Yapmasaydın o zaman derseniz, evet haklısınız ama saniyelik bişeydi, hala aklıma geldikçe içim ezilir...

pardon da aldatmak nasıl saniyelik oluyor???
Bunun için bir zemin hazırlanmadı mı?tanışma bunu yapmaya karar verme vs gibi...
Plan yapılmadı mı?
Eş kandırılmadı mı?
Ve bunları yaparken eşi aklına gelmeyen biri; yakalanınca pişman mı oluyor?
Kusura bakmayın aldatan taraf siz olabilirsiniz ama hiçbizaman aldatan tarafın bi bahanesi olamaz benim gözümde...

o kadar travmatik bi durum ki gerçekten de Allah yardımcın olsun.
sevdiğin adamın bi başkasına dokunduğunu, istediğini bilmek kadar yıkıcı çok az şey var hayatta.
duygularını, hissettiklerini mutlaka bilmeli.
canının ne kadar yandığına tanık olmalı.
kesinlikle ve kesinlikle hemen affetme seviyorsan.
zaten affedebilmek unutabilmek mümkün olamaz ama o pişmanlığı gözlerinde görmeden tutma elini.
eğer gerçekten pişman olduğunu hissettirirse ve coşkuyla seni geri kazanmaya çalışırsa bi şans daha ver derim.
çocuk olunca dönüp gitmek o kadar da kolay değil.
kaldı ki bu potansiyel risk karşına çıkacak her erkekte olacak.
boşansan bile zaten kimseye güvenemeyeceksin.
ama tekrarlarsa asla ve asla affetme ve bunu ona hissettir.
ilişkilerde bazen ciddi yıkımlardan, daha sağlam binalar inşa edilebiliyor.
burada belirleyici olan şey tamamen bundan sonra sana nasıl davranacağı.

pardon da aldatmak nasıl saniyelik oluyor???
Bunun için bir zemin hazırlanmadı mı?tanışma bunu yapmaya karar verme vs gibi...
Plan yapılmadı mı?
Eş kandırılmadı mı?
Ve bunları yaparken eşi aklına gelmeyen biri; yakalanınca pişman mı oluyor?
Kusura bakmayın aldatan taraf siz olabilirsiniz ama hiçbizaman aldatan tarafın bi bahanesi olamaz benim gözümde...

Hemen söyliyim, ortak arkadaşımızdı, konuşurken bi anlık bişey oldu ve öpüştük :( Hemen ayrıldık sonra naptık biz diye :( Üstünden o kadar zaman geçti bugün bile nedenini bilmiyorum. Sevgilimi çok seviyorum hiçbir sorunumuz yok maşallah o zaman da yoktu, neden böyle oldu hiç anlamadım .Çooook uzun zaman üzüldüm, antidepresan kullandım unutayım diye geceleri uyuyamadım çünkü. Hiçbir zaman da yaptığımdan gurur duymadım, sevgilim öğrendiğinde de "aferin iyi yapmışın" demedi. ama konuştuk atlattık.

Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben karşı taraftan bakıyorum olaya.. Nasıl mı? Ben aldattım da ondan... Ha tabi ki çok pişman oldum belki karşı taraftan daha çok üzüldüm :( O yüzden iki taraflı bakabildiğimi düşünüyorum.
Biz barıştık ve eskisinden daha mutlu olduk bu üzücü olaydan sonra, umarım herkes bizim gibi kolayca atlatır.

Böyle şeylerin atlatılması taraftarı değilim. Bırak karşımdaki insanın yüzüne bakmayı, aynaya bile bakamazdım..

Bir ilişkide aldatılma söz konusu olmuşsa o ilişki zaten bitmiştir diye düşünüyorum, zorlamanın âlemi yok. Güven olmadan hiçbir şey yürümez.

Böyle şeylerin atlatılması taraftarı değilim. Bırak karşımdaki insanın yüzüne bakmayı, aynaya bile bakamazdım..

Bir ilişkide aldatılma söz konusu olmuşsa o ilişki zaten bitmiştir diye düşünüyorum, zorlamanın âlemi yok. Güven olmadan hiçbir şey yürümez.

Tabi sizin düşünceniz, çoğu kişi de böyle söyler. Ama neyse ki bizim ilişkimizde bu olmadı.

Valla kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz...Hep bir kılıflarınız var,hep bahaneleriniz var.

"Aldatıldım" demeyin bari bundan sonra. Kendi kendinizi aldatıyorsunuz, bu bu kadar basit...

Of içim şişti okurken
Allahım sana geliyorumakannehir

Güzelim eşin olacak şahsa en iyi acı boşanmaktır ama sen bunu istemiyorsun.
Tek yapacağın iyi bir uzmandan destek alman, yoksa kendini yiyip bitirirken o yavrucağa yazık olacak arada olan kızına olur

Kolay gelsin. Ama ben anlamadım, sırf o acı çeksin, sürünsün diye intikam almak istiyorsun da, bunu yaparken her yaptığın şeyde eşinin seni aldattığı aklına gelip canını acıtmayacak mı? Çocuğum var kolay değil diyorsun. Peki seni aldatan eşinle devam etmek kolay mı? Unutabilecek misin? Ya unutamazsan ve ilerleyen günlerde çocuğuna yansıyan huzursuzlukları nasıl engelleyeceksin? Bu konu beni aşar kusura bakmayın. Belki bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz ama konu bunla ilgili değil. Ben sizin yerinizde olup evliliğimi devam etirmem de devam ettirsem kendimi çok iyi tanıdığım için söylüyorum ki, haytının geri kalanını o adama da kendime de zindan ederim. Adam zaten bir halt etmiş, madem anasında kalacak yalanını uydurmuş o zaman anasını da alsın gitsin YENı TANIŞTIĞI AŞKIM DıYE HıTAP EDEN HATUNUN yanına.....

vereliniortak

Gerçekten bir kere daha anlıyorum ki,herkesin kriterleri ne kadar farklı...
Ben kocamı aldatsam adam beni affetse ben bundan rahatsız olurum,çünkü sevdiğim adam güçlü ve onurlu olmalı bana göre.. Aşk herşeyi affetmemeli.. Beni ne kadar çok sevse de gururunu kaybetmemeli derim hep... Gurursuz bir adam benim gözümde değersizdir çünkü..
Aynı şekilde kocam beni aldattığında neden evliliğime devam edeyim ki? Zaten o saatten sonra adamla aynı evde bulunduğum sürece hayatı zindan ederim ona.. Neden bu acı dolu hayata katlanıyım ki?
Biz insanlar kendi gururumuzu yere serersek üzerine basıp geçen çok olur..
Erkek de olsa aynı kadın da olsa aynı bana göre..
Herkes güçlü olmalı..

Zavallı çocuklar diyorum, bu işlerde çocuklarınızı kullanıyorsunuz diyorum başka bir şey demiyorum

Doğrudur, insanın yapısı, değer yargıları ile ilgili. Siz hâlinize şükredebiliyorsanız bize bunu yargılamak düşmez, mutluluk dilemek düşer...

Değer yargıları demeyelim, sonuçta dediğim gibi anlık bişeydi. Bir lafa da katılmıyorum "affedilen bunu hep yapar"... Bu -en azından benim için- doğru değil.
Anlattıklarım farklı bir bakış açısı göstermek içindi, mutluluk dilekleri için teşekkürler.

Ben kocamı aldatsam adam beni affetse ben bundan rahatsız olurum,çünkü sevdiğim adam güçlü ve onurlu olmalı bana göre.. Aşk herşeyi affetmemeli.. Beni ne kadar çok sevse de gururunu kaybetmemeli derim hep... Gurursuz bir adam benim gözümde değersizdir çünkü..
Aynı şekilde kocam beni aldattığında neden evliliğime devam edeyim ki? Zaten o saatten sonra adamla aynı evde bulunduğum sürece hayatı zindan ederim ona.. Neden bu acı dolu hayata katlanıyım ki?
Herkes güçlü olmalı..

Bir dakika... Sevgilim asla gurursuz falan değildir. Olayı saptırmayalım.. Öfkesine yenilmedi benim tarafımdan baktı olaya.. Ve O'nu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu. Kendinden emin bir insandır asla gurursuz, onursuz, güçsüz değildir.

Herkes güçlü olmalı..

Ne kadar güzel anlatmışsınız.

dikkatimi çekti bekarlar hemen boşan diyor
evliler psikolojik destek al diyor...........
soru:hayalkırıklığı yaratan da mıdır sorun ,hayal kuranda mıdır.
kocam beni aldatmıyor,aldatmaz diyen kadın aptaldır.
yakalanan ve yakalanmayan koca vardır.

Back
X