Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
eee yapmayacaktın diyip kapanmaz ki.. Bu kadar kolay mı ilişkiyi bitirmek? Ki o olayın üstünden 2 yıl geçti bir kere bile yüzüme vurmadı. (bir anlık bir şeydi zaten benimki) 2 sene önce olay patladığında biraz sakinleştikten sonra bana neler dedi biliyor musunuz? " beni sevdiğini biliyorum ama daha olgunlaşamadın sen önemli olan aldatmayı gerçekleştirmek değil o yolu hazırlamak.. Beni seviyosun ben de seni seviyorum bir daha böyle şeylerin yaşanmasına izin vermeyelim" aynen bunları dedi bana ve eskisinden daha güzel bi ilişki yaşadık hala da yaşıyoruz.
Demek istediğim şey şu; herkes farklı düşünmekte özgür tabi ki, ama ben bir anda bitmemesi gerektiğini savunuyorum. Ve inanın kendim yaşadığım için biliyorum ki aldatanlar daha çok yara alıyor, kafası öne eğilen taraf oluyor çünkü. Ben o olaydan sonra çok uzun zaman rahat uyuyamadım, antidepresan kullandım... Yapmasaydın o zaman derseniz, evet haklısınız ama saniyelik bişeydi, hala aklıma geldikçe içim ezilir...
pardon da aldatmak nasıl saniyelik oluyor???
Bunun için bir zemin hazırlanmadı mı?tanışma bunu yapmaya karar verme vs gibi...
Plan yapılmadı mı?
Eş kandırılmadı mı?
Ve bunları yaparken eşi aklına gelmeyen biri; yakalanınca pişman mı oluyor?
Kusura bakmayın aldatan taraf siz olabilirsiniz ama hiçbizaman aldatan tarafın bi bahanesi olamaz benim gözümde...
Arkadaşlar öyle diyorsunuz ama ben karşı taraftan bakıyorum olaya.. Nasıl mı? Ben aldattım da ondan... Ha tabi ki çok pişman oldum belki karşı taraftan daha çok üzüldümO yüzden iki taraflı bakabildiğimi düşünüyorum.
Biz barıştık ve eskisinden daha mutlu olduk bu üzücü olaydan sonra, umarım herkes bizim gibi kolayca atlatır.
Böyle şeylerin atlatılması taraftarı değilim. Bırak karşımdaki insanın yüzüne bakmayı, aynaya bile bakamazdım..
Bir ilişkide aldatılma söz konusu olmuşsa o ilişki zaten bitmiştir diye düşünüyorum, zorlamanın âlemi yok. Güven olmadan hiçbir şey yürümez.
Tabi sizin düşünceniz, çoğu kişi de böyle söyler. Ama neyse ki bizim ilişkimizde bu olmadı.
Böyle şeylerin atlatılması taraftarı değilim. Bırak karşımdaki insanın yüzüne bakmayı, aynaya bile bakamazdım..
Bir ilişkide aldatılma söz konusu olmuşsa o ilişki zaten bitmiştir diye düşünüyorum, zorlamanın âlemi yok. Güven olmadan hiçbir şey yürümez.
Doğrudur, insanın yapısı, değer yargıları ile ilgili. Siz hâlinize şükredebiliyorsanız bize bunu yargılamak düşmez, mutluluk dilemek düşer...
Gerçekten bir kere daha anlıyorum ki,herkesin kriterleri ne kadar farklı...
Ben kocamı aldatsam adam beni affetse ben bundan rahatsız olurum,çünkü sevdiğim adam güçlü ve onurlu olmalı bana göre.. Aşk herşeyi affetmemeli.. Beni ne kadar çok sevse de gururunu kaybetmemeli derim hep... Gurursuz bir adam benim gözümde değersizdir çünkü..
Aynı şekilde kocam beni aldattığında neden evliliğime devam edeyim ki? Zaten o saatten sonra adamla aynı evde bulunduğum sürece hayatı zindan ederim ona.. Neden bu acı dolu hayata katlanıyım ki?
Biz insanlar kendi gururumuzu yere serersek üzerine basıp geçen çok olur..
Erkek de olsa aynı kadın da olsa aynı bana göre..
Herkes güçlü olmalı..
Gerçekten bir kere daha anlıyorum ki,herkesin kriterleri ne kadar farklı...
Ben kocamı aldatsam adam beni affetse ben bundan rahatsız olurum,çünkü sevdiğim adam güçlü ve onurlu olmalı bana göre.. Aşk herşeyi affetmemeli.. Beni ne kadar çok sevse de gururunu kaybetmemeli derim hep... Gurursuz bir adam benim gözümde değersizdir çünkü..
Aynı şekilde kocam beni aldattığında neden evliliğime devam edeyim ki? Zaten o saatten sonra adamla aynı evde bulunduğum sürece hayatı zindan ederim ona.. Neden bu acı dolu hayata katlanıyım ki?
Biz insanlar kendi gururumuzu yere serersek üzerine basıp geçen çok olur..
Erkek de olsa aynı kadın da olsa aynı bana göre..
Herkes güçlü olmalı..