Aldatıldım:(

işte benim anlamadığım bir kadının aldatıldığı halde kocasını hala nasıl sevebildiği.
işte ben bunda tıkanıyorum.
yok bana ters geliyor.
yada ben uzaylıyım:))

ve işte tam da bu yüzden siz böyle bir durumda hemen ayrılmak gerektiğini savunuyorsunuz. Düşünceniz ile davranışınız çelişmiyor, olması gereken bu zaten.
Ama buna rağmen farklı motivasyonlarla sevgi-saygısını tamamen bitiremeyen kadınlar da var. Onlar da yeni bir şans vermeyi seçiyor. Onların da düşüncesi ile davranışı çelişmiyor.
Hayır uzaylı değilsiniz de, sadece herkesin tornadan çıkmış gibi aynı bakış açısına sahip olamayacağını biraz görmeniz gerektiğini düşünüyorum.:kahve:

Haddimi aştıysam şimdiden peşinen özür dilerim.. Ama.. nişanlıyken aldatan adam "ben evliliğe hazır değilim, bu sorumluluğu alamayacağım, daha özgürlüğüme doyamadım" demiş oluyor.. Yani buna rağmen evleniyor musunuz.. Şu an tüm ilginiz onun üzerindeyken yapıyorsa bunu... Yarın vaktinizin önemli bir kısmını evlatlarınıza ayırmak zorunda kaldığınızda, yıllar estetik olarak sizde olumsuz izler bırakmaya başladığında.. O zaman ne olacak.. bilmiyorumkismile

sorun şu ki ben aileme karşı gelmiştim onunla olmak için bir de ben ve şuanki eşim birbirimize çok uzaktık mesafe olarak o istanbul'da ben hakkari'de o sıralar ailesi yuzunden çok tartıştık ve nette takıldığı evli bayanla konuşmuş dediğine göre eşim normal konuşmuş ama kadın cozutmuşs onra da kurtulamamış falan falan işte aslında ayrıldım 1 ay hiç konuşmadık sonra çok ağladı ben seni aldatmadım diye aile falan girince affettim ama şimdi o abna kurban öncekinden çok daha fazla :lepi:
daha sonra evli olan bayan çok aradı snora anladım ki suçun 75 i onadymış

Bence olayın kopma noktası, neden erkekler , kadın aldatırsa affetmez. Onların çocukları yok mu. Onlar neden çocuğum var, çocuklarımın başında duruyum diyip sineye çekmezler. Çünkü aldatmak onlara haktır, kadına değil. Kadına ait sloganlar var, kadın fedakardır, kadın anadır, kadın öyledir, kadın böyledir, kadın hele de çocuk sahibiyse, herşeye katlanır. Bunları bilip kendilerine hak gördükleri sürece biz bunları yaşarız. Bu insanca bir yıkım, erkek yada kadın ne farkeder. Kimse kendi kaldıramayacağı birşeyi karşıdakine yapmasa ne güzel olacak. Sen kaldıramazsın madem, çocuğuna rağmen silip atarsın , o zaman ben niye çocuğum var diye sineye çekiyorum herşeyi anlayamıyorum.

ben busevgi denen şey nasıl bitmiyor onu çözemiyorum.
işte, dnalarımız farklı farklı kodlanmış.
herkes aynı değil gerçekten.

ölçülü davranmaktan kasıt çocuğa yansıtmamak.
zaten çocuk için de olsa ilişkiyi sonlandırmamak bir dayatma olamaz. ancak kişinin tercihi olur.
kaldı ki ben her kadın böyle yapmalı demedim.
ama bunu "kalmak" için gerekçe gören bir kadın da çocuğunun bilmemesi ve anlamamasını sağlamaya yönelik gereken olgunluğa sahipse bir şans daha verebilir.
yoksa her kadın bunu yapmalı diyebilir mi aklı başında bir insan?
siz direkt yıkmaya eğilimli olduğunuz ve başınıza da gelmediği için "bu kesinlikle böyle olmalı, bitirilmeli" türünden yaklaşımlarınızı doğru bulmuyorum.
empatiden bahsedenler de burda kesinlikle empati kurmuyorlar.
belli yaşam deneyimlerinden geçmeyen insanlar gerçekten de objektif olamıyor.

sonuna kadar katılıyorum düşüncelerinize

Bence olayın kopma noktası, neden erkekler , kadın aldatırsa affetmez. Onların çocukları yok mu. Onlar neden çocuğum var, çocuklarımın başında duruyum diyip sineye çekmezler. Çünkü aldatmak onlara haktır, kadına değil. Kadına ait sloganlar var, kadın fedakardır, kadın anadır, kadın öyledir, kadın böyledir, kadın hele de çocuk sahibiyse, herşeye katlanır. Bunları bilip kendilerine hak gördükleri sürece biz bunları yaşarız. Bu insanca bir yıkım, erkek yada kadın ne farkeder. Kimse kendi kaldıramayacağı birşeyi karşıdakine yapmasa ne güzel olacak. Sen kaldıramazsın madem, çocuğuna rağmen silip atarsın , o zaman ben niye çocuğum var diye sineye çekiyorum herşeyi anlayamıyorum.

katılıyorum.aynı şeyleri savundum bende bu konuda..
ayrıca,
genele bakarsak karısı aldattığı halde karımı seviyorum ondan asla boşanmam diyen bir türk erkeği o kadar azdırki.
ama kadının sayısı onun bin katıdır nerdeyse..
buda erkeklerin nasılsa affedileceklerini bildiklerinden işine geliyor

ALDATMA nın acısının geçecek bi tarafı yoktur...
bu hadi gel üstünü karalayalım unutalım gitsin bi durum olsaydı her kez böyle yapsaydı erkekler rahatlık aldatırdı zaten...
ben çaresizlere bişey demiyorum allah yardımcıları olsun..
ama aldatılıpta ben unutur severim yine diyebilene bravo...

valla okadarda içten söylüyorum çoğuna ters gelecek belki ama aldatıp içimde bü ömür boyu nefretini yaşayacağıma ölsün gitsin daha iyi sevgiyle anarım...

sorun şu ki ben aileme karşı gelmiştim onunla olmak için bir de ben ve şuanki eşim birbirimize çok uzaktık mesafe olarak o istanbul'da ben hakkari'de o sıralar ailesi yuzunden çok tartıştık ve nette takıldığı evli bayanla konuşmuş dediğine göre eşim normal konuşmuş ama kadın cozutmuşs onra da kurtulamamış falan falan işte aslında ayrıldım 1 ay hiç konuşmadık sonra çok ağladı ben seni aldatmadım diye aile falan girince affettim ama şimdi o abna kurban öncekinden çok daha fazla :lepi:
daha sonra evli olan bayan çok aradı snora anladım ki suçun 75 i onadymış

Çok sevindim huzurlu olmanıza.. Ama gene de çok iyi düşünün, çünkü evli ve çocuklu olanlar kolay ayrılamıyor. Forumda yazılanları görüyorsunuz işte..

genele bakarsak karısı aldattığı halde karımı seviyorum ondan asla boşanmam diyen bir türk erkeği o kadar azdırki.
ama kadının sayısı onun bin katıdır nerdeyse..
buda erkeklerin nasılsa affedileceklerini bildiklerinden işine geliyor

Bence de..

Aldatan erkeklerin hemen hemen tamamının, biraz da buna güvenerek, aldatmaya cesaret ettikleri de bir gerçek bence..:1closedeyes:

----Herşey ortaya çıkarsa, bir şekilde kendimi affetttiririm, zaten kadın demek fedakarlık demek, annelik de başka şey, beni de çok seviyor nasıl olsa,bir şans daha verir, tek kalemde silmeyi göze alamaz....----

Ah bu erkekler:))

Çok haklısınız, gazete de okumuştum veya tam da hatırlamıyorum okuduğum yer dergi miydi.. Bir adam şişme kadın ile yarenlik ediyor her anlamda, söylemesi ayıp..:kedi::kedi: Sonra o şişme kadını başka bir arkadşaının elinde ve aktif vaziyette görünce bin parçaya doğruyor zavallıcığı.. Şişme kadını parçalıyor, düşünebiliyor musunuzeyvahedigeldismile

Tabii burada "evladımı da hesaba katıyorum" diyen bayanlar yukarıda tarif ettiğiniz restleşmeyi yapamıyorlar. Çünkü onların hesabı kocaları ile değil, çocuklarına ne kadar zarar gelir onu hesaplıyorlar. Yoksa tabi haklısınız. Sen düşünmedin, ben mi düşünmek zorundayım demek de bir çözüm. Net bir doğru yok. Tek gerçek şu: Ancak mutlu anneler, mutlu çocuklar yetiştirebilirler. Anne nasıl mutlu olacaksa, o yönde tercih yapmalı..

Bence de..

Aldatan erkeklerin hemen hemen tamamının, biraz da buna güvenerek, aldatmaya cesaret ettikleri de bir gerçek bence..:1closedeyes:

----Herşey ortaya çıkarsa, bir şekilde kendimi affetttiririm, zaten kadın demek fedakarlık demek, annelik de başka şey, beni de çok seviyor nasıl olsa,bir şans daha verir, tek kalemde silmeyi göze alamaz....----

Ah bu erkekler:))

Şu kırmızı ile boyadığım ifade varya.. İşte erkekler aldatmadan önce o kadarcık düşünebilseler, zaten birçoğu bunu yapmayacak inanın.. Düşünme, karar verme gibi aşamalar olmuyor erkeklerde aldatırken. Ancak ilişki ilerlerse ve 2.kadın mızmızlanmaya başlarsa veya eşleri yakalarsa şapkayı önlerine alıyorlar..

hiçbir donanımı olmadan aldatmayı sadece affetmediği için ayrılan,ortada kalan(bazen ailelerde geri kabul etmiyor kızlarını.) ama yinede cesur olan kararından caymayan nice kadın var bu ülkede.,
apartman temizleyen,bir bankada çaycılık yapan, ve bunlar daha önce çalışma hayatı yaşamayan insanlar...

33 yıldır şu hayattayım.
son bir kaç ay hariç çok geniş bir çevrem vardı.
çevremin de çok sağlam çevresi vardır.
başka başka şehirlerde de yaşadım.
ama bu cümleye özne olabilecek bir kadın hiç görmedim.
bırakın görmeyi duymadım bile.
50.000 kişiden biri bu örneğe uysa bile, istisnadır derim, helal olsun da derim.
ama işte maalesef kaideyi bozmaz.
cımbız kullanıyorsunuz...

çok fazla olmasada zorluk çekerim.arkadaşlar bunun soğukkanlılıkla bi alakası yok bende eskiden 10 tane çocuğum olsada bırakırım diyodum ama emin olun ki öyle olmuyo. Allah kimsenin başına vermesin. herşeyden önce o çocuğunuzun durumunu düşünüyosun cuma gecesi benim kızım babasını görmediği için uyumadı gece yarısı zor uyuttum. onun o halini eşimin pişmanlığını görüyorum affetmeye çalışıyorum dilim söylüyo ama kalbim affedemiyo bu yüzden de çok acı çekiyorum uzun bi süre de çekicem sanırım :(

Allah hakkinda hayirlisini versin ve kocanada akil fikir versin birdaha aldatmasin insallah...ben ayril yada ayrilma diyemiycem canim.bende aldatilirsam bosanirim kesinlikle diyorum ama hic birzaman buyuk konusmamak lazim.hayatin insana neler getirecegi hic belli olmuyor..en dogru karari yine kendin verirsin canim

hiçbir donanımı olmadan aldatmayı sadece affetmediği için ayrılan,ortada kalan(bazen ailelerde geri kabul etmiyor kızlarını.) ama yinede cesur olan kararından caymayan nice kadın var bu ülkede.,
apartman temizleyen,bir bankada çaycılık yapan, ve bunlar daha önce çalışma hayatı yaşamayan insanlar...

33 yıldır şu hayattayım.
son bir kaç ay hariç çok geniş bir çevrem vardı.
çevremin de çok sağlam çevresi vardır.
başka başka şehirlerde de yaşadım.
ama bu cümleye özne olabilecek bir kadın hiç görmedim.
bırakın görmeyi duymadım bile.
50.000 kişiden biri bu örneğe uysa bile, istisnadır derim, helal olsun da derim.
ama işte maalesef kaideyi bozmaz.
cımbız kullanıyorsunuz...

sizce böyle kadınlar yok ama benim çevremde gözlemlediğim ve duyduğum var.
yada ben gerçekten uzayda yaşıyorum biz uzaylılar böyleyiz demek:))..
ha bu arada siz kadınları bayağı hafife alıyorsunuz.
onları güçsüz,herşeye boyun eğen şu söylediğim şeyi yapmaktan bile aciz zavallı kadınlar olarak görüyorsunuz anlaşılan

hiranur8
Allah hakkinda hayirlisini versin ve kocanada akil fikir versin birdaha aldatmasin insallah...ben ayril yada ayrilma diyemiycem canim.bende aldatilirsam bosanirim kesinlikle diyorum ama hic birzaman buyuk konusmamak lazim.hayatin insana neler getirecegi hic belli olmuyor..en dogru karari yine kendin verirsin canim

(bi aksilik var alıntı yapamadım copy paste yaptım)

şimdiye kadar okuduğum gerçekten samimi, objektif olan ender yorumlardan biri.

tebrik ediyorum arkadaşım.

sizce böyle kadınlar yok ama benim çevremde gözlemlediğim ve duyduğum var.
yada ben gerçekten uzayda yaşıyorum biz uzaylılar böyleyiz demek:))..
ha bu arada siz kadınları bayağı hafife alıyorsunuz.
onları güçsüz,herşeye boyun eğen şu söylediğim şeyi yapmaktan bile aciz zavallı kadınlar olarak görüyorsunuz anlaşılan

yazdıklarımın dışında lütfen yorum yapmayın.

eğer öyle görseydim öyle yazardım kimden korkucam?

böyle bir örnek versin yorum yazan arkadaşlardan rica ediyorum.

güçsüz aciz demedim kimseye.

33 yıldır böyle bişey görmedim duymadım dedim.

lütfen yazsın arkadaşlar. evli olacak aldatılacak bir kez, çocuğu olacak mesleği olmayacak ailesi yanına kabul etmeyecek kadın çoluğu çocuğu onuruna katık edip gidecek. kafamçokkarıştı

siz sahiden uzayda yaşıyor olmalısınız.

varsa da onur duyarım. alkışlarım. ama hiç görmedim arkadaşım...

evet dediğinizden bu çıkııyor
örnekmi istiyorsunuz bir tanıdığımının çalıştığı yerdeki çaycısı ,örnekmi istiyorsunuz arkadaşımın anaokulundaki bakıcı annesi.
bunlar uzayda oluyor demek..
alkışlayın bencede....

hiranur8

(bi aksilik var alıntı yapamadım copy paste yaptım)

şimdiye kadar okuduğum gerçekten samimi, objektif olan ender yorumlardan biri.

tebrik ediyorum arkadaşım.

sagol arkadasim.hayatta hic bir zaman buyuk konusulmamasi gerektigini kucuk yaslarda idrak etmis bir insanim.hatta zaman zaman ailemi ve kocamida bu konuda uyaririm.buyuk konusmayin diye.bence her insan oyle olmali.hangimizin basina ne gelecegi belli olmuyor.hepimizin asla yapmam diyecegi seyler vardir muhakkak.benimde oluyor.eger boyle bir durum olsa yada su insanin yerinde olsam ben onun gibi yapmazdim soyle yapardim diyemiyorum.bazen ister istemez icimden geciriyorum sonra buyuk konusmayim eger buyuk konustuysam Allahim affet yasatma boyle bir durum diyorum...Allah kimseyi esiyle cocuklariyla sinamasin.

evet dediğinizden bu çıkııyor
örnekmi istiyorsunuz bir tanıdığımının çalıştığı yerdeki çaycısı ,örnekmi istiyorsunuz arkadaşımın anaokulundaki bakıcı annesi.
bunlar uzayda oluyor demek..
alkışlayın bencede....

boyle insanlarda var muhakkak.gercekten helal olsun alkisalkisalkis bende cok taktir ediyorum.ama sayilari cok fazla degil diye dusunuyorum o yuzden karaktersahibi arkadasimiz cevresinde rastlamamis olabilir.bence yanlis anlasilma oldu aranizda.

Back
X