Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutsuzz arkadaş Allah yardımcın olsun, ve sana o adamdan kurtulacak iyi bir kapı açsın diyorum. Doğuluyuz diyorsun sizin gelenek göreneklerinizde boşanan kadını öldürüyorlar bile, aile sahip çıkmıyor gerçekten çok kötü bir durum.
sagolun arkadaşlar inanın çok sevindimçünkü derdimi dnliyorsunuz bi nebze bile olsa mutlu oldum sagolun bana dua edin elbet kurban oldugum bi kapı açacak
denemek isterim ama nasıl ne yapcam bilmiyorum aslında saglam düşünemiyorum çünkü pisikolojim çok bozuk hani derlerya dünyanın yükütaşımışım aynen öyleyim saat kaç daaha yok ortada inanınkötüyüm sabır çekmekten yoruldum insanın en büyük desteyi ailesi ama destek yok sadece annnem oda çaresiz keşke ayaklarımın üstünde dura bilseydim inanın korkuyorum hemde çok
denemek isterim ama nasıl ne yapcam bilmiyorum aslında saglam düşünemiyorum çünkü pisikolojim çok bozuk hani derlerya dünyanın yükütaşımışım aynen öyleyim saat kaç daaha yok ortada inanınkötüyüm sabır çekmekten yoruldum insanın en büyük desteyi ailesi ama destek yok sadece annnem oda çaresiz keşke ayaklarımın üstünde dura bilseydim inanın korkuyorum hemde çok
ahret sualleri desenize..
nedense herkes bana birilerininin özellerini deşmemi istiyor..
1.
çocuklar var.
biri,genç kız hatta.
2.
birinin ailesi başka şehirde.
diğeride ailesiyle yaşamıyor..
3.
birinin aldatma olduğunu biliyorum ama diğeri hakkında bilgim yok.
ama neden değil olayım.
bir kadının istedikten sonra boşanabilmesi ve hayatını idam ettireebilmesi...