arkadaşlar eşimi bi siteden kadınlarla konustugunu fark ettım.aşkım,özledim gibi kelimeler kullanmıstı.gösterince sildi bilgisayarı sonra yok sen benı cok bunalttın da ondan arayıs ıcıne gırdım dıye yalvarmaya basladı cok uzuldugunu kesınlıkle tekrarı olmayacagını soyluyor,sımdılık beraberız ama cok sogudum ondan sızce ne yapmalıyıımbilmiyorumkismile
aklımdan cıkmıyorkı en ufak seyde vuruyorum suratına ayrılmak ıstemıyorum ama ne yapacagımı da bılmıyorum
arkadaşlar eşimi bi siteden kadınlarla konustugunu fark ettım.aşkım,özledim gibi kelimeler kullanmıstı.gösterince sildi bilgisayarı sonra yok sen benı cok bunalttın da ondan arayıs ıcıne gırdım dıye yalvarmaya basladı cok uzuldugunu kesınlıkle tekrarı olmayacagını soyluyor,sımdılık beraberız ama cok sogudum ondan sızce ne yapmalıyıımbilmiyorumkismile
Ne yapacağım diye neden bize soruyorsunuz ki?
Zaten aldatılmayı kabul edip devam ediyorsunuz...
ne demek bize neden soruyorsunuz böle şeylere sinir oluyorum senin bi derdin olunca biriyle dertleşmek istemiyormusun birine anlatmıyormusunda böle konuşuyosun bunalmıştır arkadaşımız bizimle paylaşmak istemiştir lütfen bıraz dikkatlı konuşalım kırıcı olmuyalım.
kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim
kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?