aldatıldım

kızlar bakın sorun arkadaşın konu açıp, ne yapayım demesi. ısrarla tekrarlaması, bizler yol gösteririz , yorum yaparız o kadar. müdahele edemeyiz hayatına. öyle diyoruz olmuyor böle diyoruz olmuyor. kimse konu sahibi arkadaşı topa tutmadı yani. konuyla ilgili yorum yapın lütfen, konu dışına çıkmayalım.

Son düzenleme:
Konu başlığı aldatıldım. ???? Konu başlığı o zaman aldatıldım ama seviyorum affedicem olmalıydı ?? o zaman kimse yorum yapıyormu bakalım.

Kusura bakmayın hanımlar ama sizler her ne kadar bekara adam boşamak kolay mantığında olsanızda ben gururu olmayan kadınları hiç ama hiç anlamıyorum. Boşanmak zor diyede gururumu ayaklar altına aldırıp her defasında aynı şeylere mağruz kalamam üzgünüm. Çunki kendimi seviyorum.O yüzden kimsenin beni üzmesine izin veremem.

Bi evliliğe, aldatma sebebiyle soğukluk girdi mi o evliliğin boyu bir daha ne uzalır ne kısalır.
Aldatmanın altını çiziyorum bu arada, çözümlenecek konular elbet var ama aldatma bunlardan biri değil.

Bu konuda Laaleye katılıyorum, çözüm boşanmaktır, aksi sadece büyük bir hatayı ödüllendirmek olur.
Ama yok boşanmam diyorsanız o zaman susup oturacaksınız, kabulleneceksiniz mecburen.
Bi yeriniz hep eksik, hep kırgın kalacak, ama insanlar tercihleriyle yaşar.
Bu şekilde yaşamayı tercih eden kadın da ileride yaşaması potansiyel diğer acıları da kabullenmiş olur sadece.

Haa sen bekarsın anlamazsın demeyin, ben de 12 yıllık evliliği tek celsede bitirmiş bi kadınım.

bi evlilik uzmanına yada bu konuda uzmanpsikoloğa işte neyse kocanızıda alın gidin neden bunu yapmış ve siz bunu nasıl atlatabilirsiniz yardımcı olsun .. ama tek başınıza atlatmaya çalışmayn bence kocanızda mutlaka olmalı..

Son düzenleme:

Bakın...
Arkadaşın yaşadıkları çok ağır ben ve tüm arkadaşlar bunu kabul ediyoruz.. Önce bunda hem fikir olalım..
Ancak size kırıcı gelen yorumlar aslında gerçeklerdir.. Belki de sert bir şekilde dile getirilmiştir o kadar.. Siz de takdir edersiniz ki olay da pek hafife alınacak değildir.. Bence böyle bir olayda gelen sert yorumlar kişiye kendine getirir.. Konuyu açtığına pişman olacaksa da en azından durup düşünür demek ki ne kadar yanlış kararlar alıyorum ki hemcinslerim bile bana kızıyor der öyle değil mi?
Üzgünüm hayat yumuşaklıkla çözülmeyecek kadar zor ve acı..
Tüm sıkıntılarımızın üzerine güçlü ve acımasızca ilerlemeliyiz ki hiç kimsenin dedikleri yüeğimizi acıtmamalı..
Evliliğimize devam etsek de etmesek de... Karar bizimdir gelen yorumlar bir yere kadar canınızı yakar mühim olan aynı evin içindeki yaşadıklarımız..
Eşin ihaneti incitmiyor da bizim yazdıklarımız mı üzüyor yani?

Güçlü kadınları seviyorum...:1hug:
teşekkürler :)

konu açılmışsa buraya tüm yorumlara da açıktır demektir. lale yazdıklarında da çok haklı.
aldatılmak hakaten tarif edilemeyecek kadar acı bi durum bunu yaşayıp bilen birisi olarak yorum yapıyoruz birçoğumuz..

Her konuya tabiki her insanın vereceği tepkiler farklıdır. Hepimizin yapıları farklı çünkü.Ama yine tekrarlıyorum, benim tepkim ona boşan denmesinde değil , zaten böyle bir ruh hali içerisindeyken daha da üstüne gidilmesi.
Yoksa ben de kendi yapım itibariyle kolay kolay herşeyi affedemeyen bir insanım.Kafama takar bunu daha da büyütürüm.Unutmak asla kolay olmaz.Ama eğer böyle bir durumda olsaydım, paylaştığım insanların da olumlu yada olumsuz düşüncelerini daha ılımlı söylemelerini dilerdim. Niye bize soruyorsun ki madem şeklinde değil. Arkadaşın yerine kendimi koydum, ben olsam bu tür yorumlara üzülürdüm diye düşündüm.

Mesela bir psikoloğa gidersiniz, psikolog sizi yaptığınız hatalardan dolayı asla yargılamaz, sorgulamaz.Doğru olanı sizin üstünüze gelmeden izah etmeye çalışır.Zaten kocası bunu yeterince üzmüş,ona takılmıyor da benim söylediklerime mi üzülecek diye düşünmez.Anlatmak istediğim bu.Ha hiçbirimiz bir psikolog da değiliz.

Zaten bazı arkadaşların dediklerine katılıyorum,bunu en iyi bir uzman yardımıyla çözmeye çalışmak.En doğrusu ve sağlıklısı bu olacaktır bence de...

Son düzenleme:

teşekürler canım bende beğeniyorum senin yorumlarını çoğu zaman...

evde cehennem hayatı yaşatır bu doğru ama bu kadın ayrılsa da ayrılmasa da zaten bi süre o cehennemde yaşayacak...
Neden aldatan erkekler işin içinden bukadar kolay sıyrılıyor ben bu kısmına herzaman kızmışımdır...
madem o benim hayatımı cehenneme çeviriyor, ben de onun hayatını zindan ederim... ayrılacaksam da böyle ayrılırım...
iyice bunalıp birilerini özlerse de yapcak bişi yok, herkes istediği yere gidebilir, kusura bakmasın kimse bunalıp yine giderse diye alttan alamam ben, almamalı da hiçbir kadın...
madem yaptığından pişman, bu eziyete de katlanmalı kocası...

Burası sert tepkilerin beklendiği yerdir.Bekarlara bile yorumlar çok sert olay evli olunca biraz daha farklı olabilir ama.
Aslında olan ayrılmak istemeyen ama mucize bekleyen bir kadın sorununa benziyor
Benimde böyle bi durumum vardı ve kendime bahaneler üretmeye çalışırken çok sert tepkiler almıştım:)))
En hatırladığım iki isim Laale ve december kaydirigubbakcemile3

Haklı çıktılar ayrılmadım olayda bir de ters şeyler çıktı
Bence en doğrusunu yapıyorlar.Kırılmaktan,parçalanmaktan korkan kaynar suları kabullenemeyen yazmamalı buraya

Şok alanı burası çünkü

Son düzenleme:
zor bir durum bende gözü dışarıda olan erkekleri sevmiyorum niye evleniyolarki karşısındakininde başını yakıyor bazılarıda evliyken bekarım diyp kandırıyormuş allah bildiği gibi yapsın böylelerini
evlilikte dürüstlükte önemli

Bekar biri olarak söylüyorum evlilik sadakat değilmidir?
Bu sevgi cinsellik ilgi vs. Vs herkonuda birbirine sadık kalmaktır

arkadaşın evliliğinde bu çatırdamış aynı şey başıma gelse çok seviyorum ve ayrılmam desemde yinede buradaki yorumlarla evliliğimi kurtarırım susup oturmam eşimide alıp bi uzmandan yardım alırım sebeplerini ikimizde de bulup eksiklerimizi yanlışlarımızı görmeye çalışırım çözüm bulurum biliyorum ki üstü kapatılan tartışılamayan orta yol bulunamayan her konu birikip ilerde önüme bir set olarak çıkacaktır işte o zaman yapılacak hiç bişide kalmamıştır hele ki bu evlilikse !

canım o halde eşini cok seviyosun kaybetmek istemiyosun oturun konusun onun senden beklentileri nasıl ve ne yöndeyse ona göre hayatınıza devam edin ozaman bu bunalımlarıda gecer inşallahhhh.....
ben olsam hiç devam etmezdim böle biriyle çünkü aldatılmak var ortada tai bu gördügün görmedigin ne kadar umarım sadece budur...sanal gercek farketmez....!!!!

yazdıklarınıza katılıyorum ama bir kere yaptığında tekrar yapacağından hep korkar insan şüpheyle yaşar birde çok kırıcı bir durum bu kırgınlık geçermi allah yardımcı olsun böylelerine

sanada tesekkürler arkadasım.bekarsın sanırım. evdenınce gorursun bazı gerceklerı.bende bekarken senın gıbı konusur dahada buyuk konusurdum.insallah dogru kışı cıkar karsına

ben 27 senelik evliyim eşim beni aldatırsa,ben 1 dakika bile düşünmem vururum
poposuna tekmeyi.1 kere üzülürüm hayatımın sonuna kadar üzülmem,ikilemler
yaşayıp hayatı kendime zehir etmem.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş hataya her daim müsaitiz. Hele ki erkekler bu konuda maalesef daha rezil durumdalar. Ben bir karar vermeden önce evliliğine zaman ver derim eşin gercekten pişmansa hatasını cok iyi anladıysa bir daha seni üzmeye kıyamayacaktır. Ancak tersi olur senin gönlünü almaya çalışmazsa sende hala süphe bırakacak hareketler yapmaya devam ederse ayrılırsın..Ama bir yuva kolay kurulmuyor emek veriliyor her insan 2. bir şansı hak eder diye düşünüyorum ben.. hatası cok büyük ama affedip affetmemek tamamen sana kalmış..

bikere adam özledim vs dediğine göre olay sadece sanal bi muhabbetten daha öte... muhtemelen yaşanmış bişiler de var ortada...
bunu kabullenmek nekadar kolay ve mümkün olur bilemiyorum...
Keşke erkek mi olsaydık ne... her yaptıklarına bi bahaneleri var...

yok yok boşanmazdım ben öyle hemen...
boşanacaksam da burnundan bi getirirdim bana yaptığını fitil fitil...

alsanaalsanasmile

Bugün bunaldiginda internetten arayisa giren gün gelir gercek yasamdan aranir aranizdaki sorun herneyse cözüm yoluna gidecegine böyle arayislara girmesi ne derece normal sen karar ver?yaptiklarini unutmiycaksin ve gözün her an onun üstünde olacak icin icini kemirecek güvenini sarsmis tekrar yerine getirmesi onun elinde evlilikte en önemli sey karsilikli güven. sevgi herzaman yetmiyor malesef

canım bu konulardakatı olduğunu biliyorum ama boşanmasan ne olur burnundan gelse ne olur adamın içinde varsa arayış
zaten birde yeni evliysen hemen eşin arayışa girdiyse bu monotonlaşma bile değil erkeğin karaktersizliği bana kalırasa

Bence de çok zor bi durum Allah yardımcıızn olsun inşallah yazışmayla sınırlı kalmıştır.aldtmanın sınırı mı var demeyin lütfen yazışma ve fiziksel boyut farklı bennce. bazı arkadaşlar direkt olarak sorunlu olan sen olmana rağmen fazla sert tepki gösteriyolar gurur onur saygı vs den dem vuruyolar sürekli.ama bence de böyle bi olay üzerine evlilik bitmez.yani sonuçta bi yuva kolay kurulmuyo ama bundan sonra yapmayacağını garanti edebiliyomusun kendi kendine ona sormak lazım bunu.
siz aldırmayın sert gelen yorumlara,malumunuz toplumumuzun çoğunluğu rahibeler ve evliyalardan oluşuyor üzülmeyin siz.
eşinizle ayrıntılı bir biçimde konuşun raahatsız olduğunuzu ve bu durumun tekrarlanmasından korktuğunuzu onda sevmediğiniz huyları söyleyin,ondan da sizden yapmanızı istediği veya sizde sevmediği şeyleri söylemesini isteyin ve evliliğinize bi şans verin bence. herşey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…