Ben yapıcı olalım derken kabullenmesini söyleyelim anlamında demedim.Üzerinize alınmayın hemen.Bazı arkadaşlar şöyle diyoruz böyle diyoruz hala bize soruyorsunuz,ayrılmak istemiyorsunuz o zaman niye bu konuyu açtınız gibi cevaplar vermişler.Konu açtığı için nerdeyse pişman etmişler. Elbette fikirlerimizi söyleyeceğiz ama kırmadan,incitmeden demek istedim.Bilmem izah edebildim mi?
teşekkürler :)Güçlü kadınları seviyorum...:1hug:
konu açılmışsa buraya tüm yorumlara da açıktır demektir. lale yazdıklarında da çok haklı.Bakın...
Arkadaşın yaşadıkları çok ağır ben ve tüm arkadaşlar bunu kabul ediyoruz.. Önce bunda hem fikir olalım..
Ancak size kırıcı gelen yorumlar aslında gerçeklerdir.. Belki de sert bir şekilde dile getirilmiştir o kadar.. Siz de takdir edersiniz ki olay da pek hafife alınacak değildir.. Bence böyle bir olayda gelen sert yorumlar kişiye kendine getirir.. Konuyu açtığına pişman olacaksa da en azından durup düşünür demek ki ne kadar yanlış kararlar alıyorum ki hemcinslerim bile bana kızıyor der öyle değil mi?
Üzgünüm hayat yumuşaklıkla çözülmeyecek kadar zor ve acı..
Tüm sıkıntılarımızın üzerine güçlü ve acımasızca ilerlemeliyiz ki hiç kimsenin dedikleri yüeğimizi acıtmamalı..
Evliliğimize devam etsek de etmesek de... Karar bizimdir gelen yorumlar bir yere kadar canınızı yakar mühim olan aynı evin içindeki yaşadıklarımız..
Eşin ihaneti incitmiyor da bizim yazdıklarımız mı üzüyor yani?
Bu da farklı bakış açısı..
Ki bilirsin seni severim ben lovelinya...:1hug:
Adamın yüzüne vurdukça evde huzur kalır mı sence?
Aynı evde cehennem hayatı yaşamak mı,boşanıp kafanı dinlemek mi?
Zaten adam beni bunalttın da o yüzden özledim başka kadınları demiş ya yine özlerse birilerini iyice bunalıp..
Bu kısır döngü nereye varıcek?
Bekar biri olarak söylüyorum evlilik sadakat değilmidir?
Bu sevgi cinsellik ilgi vs. Vs herkonuda birbirine sadık kalmaktır
arkadaşın evliliğinde bu çatırdamış aynı şey başıma gelse çok seviyorum ve ayrılmam desemde yinede buradaki yorumlarla evliliğimi kurtarırım susup oturmam eşimide alıp bi uzmandan yardım alırım sebeplerini ikimizde de bulup eksiklerimizi yanlışlarımızı görmeye çalışırım çözüm bulurum biliyorum ki üstü kapatılan tartışılamayan orta yol bulunamayan her konu birikip ilerde önüme bir set olarak çıkacaktır işte o zaman yapılacak hiç bişide kalmamıştır hele ki bu evlilikse !
vay be bide sizi suçluyor yani sizin yüzünüzden arayışlara girmiş.
nasılda hemen eşlerini suçluyorlar.hani sadakat yemini nerde?her bunaldığında
böyle mi olacak!
soğumanız normal.kim paylaşabilir ki sevdiği insanı.
sizi bilmem ama ben asla affetmem.
sanada tesekkürler arkadasım.bekarsın sanırım. evdenınce gorursun bazı gerceklerı.bende bekarken senın gıbı konusur dahada buyuk konusurdum.insallah dogru kışı cıkar karsına
bikere adam özledim vs dediğine göre olay sadece sanal bi muhabbetten daha öte... muhtemelen yaşanmış bişiler de var ortada...
bunu kabullenmek nekadar kolay ve mümkün olur bilemiyorum...
Keşke erkek mi olsaydık ne... her yaptıklarına bi bahaneleri var...
yok yok boşanmazdım ben öyle hemen...
boşanacaksam da burnundan bi getirirdim bana yaptığını fitil fitil...
alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?