aldatıldım

konu sahibi arkadaşım sana bir çok şey yazmışız hala soru soruyorsun ne olacak benim halim diye. ya senin hiç mi kendine güvenin , saygın yok ? geçer mi soğukluğun bu sana bağlı. benim olsa geçmez mesela. ya kafandan sil at bu durumu, olmamış kabul et, ya da bırak işin ucu nereye giderse gider.

geçer geçer arkadaşım. Bak keyfine. Kandırır seni o . Herşey gönlünce olsun.

sanada tesekkürler arkadasım.bekarsın sanırım. evdenınce gorursun bazı gerceklerı.bende bekarken senın gıbı konusur dahada buyuk konusurdum.insallah dogru kışı cıkar karsına

boşanmak istemiyorum demişsiniz o halde boşanmazsınız konuyu niye açtınız madem öyle?
bi insan özledim diyorsa birisine kesinlikle bişeyler yaşamışlardır bu detaya da dikkat.. geçmiş olsun..

Son düzenleme:
sanada tesekkürler arkadasım.bekarsın sanırım. evdenınce gorursun bazı gerceklerı.bende bekarken senın gıbı konusur dahada buyuk konusurdum.insallah dogru kışı cıkar karsına

Ben sana boşan demedim . sindirebiliyorsan unutmaya çalış dedim başta. Senin kendinle ilgili çözemediğini burada insanlar nasıl çözsünki? Ben büyük konusuyorum konusucamda aldatılırsam bırakırım. Çunki gururum ve kendime saygım var. Umarım hayatta herşey hepimizin istediği gibi olur.

Hiç birimizin elinde sihirli değnek yok ki malesef.
Bakın siz kararınızı vermişsiniz, artık unutmaktan başka çereniz var mı?
Önünüzde iki yol vardı, ya bu durumu kabullenmeyecektiniz ya da kabullenecektiniz.
Siz bu ikilemde değilsiniz, kabullenmişsiniz.
Kabul ettikten sonra da ah vah dediğinizde elinize geçecek birşey yok.
Bu adamla yaşamak zorundasınız malesef, çünkü bu sizin seçiminiz.
Unutmak içinde yardım alabilirsiniz ancak.
Bu yardımda siler mi eşinizin yaptıkları ,yaşayıp göreceksiniz.
Bekarken belki biraz daha kolay bakılabiliyor olaya,
ama bekar insan içinde bu durum kabullenilebilir bir durum değil,
o yüzden sen bekarsın anlamazsın beni demek te yanlış bence.
Evlililer bu durumu hakediyor, kabullenmeli,
bekarlar kabullenmemeli.
Bu durum bekar ya da evli, her kadının içinde aynı yarayı açtığı kesin.

tamam arkadaşlar konu kapanmıştır verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Rahatsızlık vermiyorsunuz ki..:sm_confused:
Soruyorsunuz biz de cevap veriyoruz..
Neden tatmin olmadınız ki?:uhm:
Boşanmıcem dediniz tamam devam edin dedik..
Boşan derdim ama sonra bana kızıyorlar burada,korkuyorum artık dayak yicem bir gün diye..:gitme:

kızlar ona karsı soguklugun ve ısteksızlıgım gecermı korkuyorum ne olacak benım halim

geçmez...
hiç bi dk da aklından çıkmaz...
ne sen mutlu olabilirsim, ne de onu mutlu edebilirsin bu saatten sonra...
çünkü hiçbizaman tam teslimiyet göstermiceksin artık ona karşı, ve sevgini dizginliceksin artık...
zamanla, ya iyice soğuyacak, ya da duyarsızlaşacaksın bu duruma karşı...

Valla arkadaş bir konu açmış, bazılarınız ağzına tıkamışsınız lafı. Neden daha yapıcı olamıyoruz acaba? Bu tür durumlar kolay değil.Belli ki arkadaşımızın da kafası karışık.Elbette kendi içinden geçeni yapacak ama belki biraz motive edici sözler onu biraz rahatlatacak.İnsan bazı durumlarda sadece paylaşmak ister.Bir insanı bir konu açtığına pişman etmeyin lütfen tek ricam bu.

tamam arkadaşlar konu kapanmıştır verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

ben katılmıyorum diğer yorumlara...
madem eşinizden ayrılmak istemiosunuz, ozaman onun da hayatını zindan edin, o sizinkini nasıl ettiyse...
ve her defasında yaptığı hatayı yüzüne vurun...

Tamam yapıcı olalım...
Mesela ne diyelim?
"Ben de aldatıldım devam ediyorum hayatıma,olur böyle şeyler,sen bak keyfine,amaaan erkek milleti değil mi hepsi aynı vs. vs."
İnanın merak ediyorum ihanete uğrayan kadına yapıcı neler denir?

ben katılmıyorum diğer yorumlara...
madem eşinizden ayrılmak istemiosunuz, ozaman onun da hayatını zindan edin, o sizinkini nasıl ettiyse...
ve her defasında yaptığı hatayı yüzüne vurun...

Bu da farklı bakış açısı..
Ki bilirsin seni severim ben lovelinya...:1hug:
Adamın yüzüne vurdukça evde huzur kalır mı sence?
Aynı evde cehennem hayatı yaşamak mı,boşanıp kafanı dinlemek mi?
Zaten adam beni bunalttın da o yüzden özledim başka kadınları demiş ya yine özlerse birilerini iyice bunalıp..
Bu kısır döngü nereye varıcek?

Son düzenleme:
Bir de evlilik gerçekten ha deyince bozulabilecek bir kurum değil.Bu internet çıktı mertlik bozuldu derler ya gerçekten öyle.Erkeklerin çoğu bu tuzağa düşüyor malesef.Ben çevremde çok gördüm, eşini başka bir adresle ekleyip başka bir kadınmış gibi deneyen ve hepsinin eşi de bu tuzağa düştü.O yüzden kocalarınızı,sevgililerinizi denemeyin derler,erkeklerin hemen hemen hepsi yada birçoğu düşerler.Sanırım bir heyecan arıyorlar bilemiyorum, onların psikolojisini anlamak güç.Eğer sadece yazışmadan ibaret bir aldatmaysa belki tolere edilebilir ama yine de unutmak biz kadınlar için güç tabi.

boşamak size nakadarda kolay geliyor hey allahımm yaa

aldatan adamın yüzüne bakıp eskisi gibi olmayı umabilmek bana göre değil.siz yapabilmeyi isitoyorsunuz..fakat güven problemi oluşmadı mı?yeniden yapmayacağı ne malum..zaman sonra insanın aklına gelir ve sorun olur bunlar bana göre..kaç yıllık evlisiniz?

boşamak size nakadarda kolay geliyor hey allahımm yaa

Ya tamam boşanmayın arkadaşım..
Eşiniz başka kadınlara özlediğini söylesin bunun için de sizi suçlasın siz de devam edin evliliğinize..
Ne diyeyim ayol başka?
Aman el üstünde,başınızın tepesinde tutun kocanızı da bu defa da sevdiğini söyler bir de başka kadınlara di mi?
Ne de olsa Hint Kumaşı bunlar,bir daha nerede bulunur di mi?

Ben yapıcı olalım derken kabullenmesini söyleyelim anlamında demedim.Üzerinize alınmayın hemen.Bazı arkadaşlar şöyle diyoruz böyle diyoruz hala bize soruyorsunuz,ayrılmak istemiyorsunuz o zaman niye bu konuyu açtınız gibi cevaplar vermişler.Konu açtığı için nerdeyse pişman etmişler. Elbette fikirlerimizi söyleyeceğiz ama kırmadan,incitmeden demek istedim.Bilmem izah edebildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…