Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında olaylara çok sakin yaklaşıyorum bu da onu şaşırtıyor tek dediği sen haklısın ne yapmak istiyorsan onu yapalım, 10 sene sonra ilk defa böyle bir şey yaptım,pişmanım falan filan laflar...
Tek suç adamda mı ya kadınlar ne olacak onların yaptıkları yanlarına kar kalacak mı? Ki bu kadınlar evli olduğunu bile bile yazıştılar...
ben 23 yasımdayım annmele babam ıkı sene once ayrıldılar. ınanınkı buyuk yasta cok cok daha zor. en yakın arkadasmının annesı ve babası ılk okuldaydık ayrılmıslardı ama ınanın sımdı ıkmızde aynı yastayız ve aynı seyı yasadık onda hıc bısı yok. ben yaralandım. buyuk yasta olunca ınsanlara ılıskılere guvenın gıdıyoo. ama kucukken ıkna olmak cok cok daha kolay kı benım de en kucuk kardesım 8 yasındaydı o zaman sımdı bakıyorumda o cok daha cabuk uyum gosterdı herseye... amaaa gel gelelım haddım degıl evlıde degılım yasımda kucuk ama bosanmayın derım.
Ben olaya çocuk açısından bakmak istiyorum zaten en az hasarla çocuğumu bu işten nasıl sıyırabilirimin peşindeyim...Benim oğlumun iyi bir babası ve iyi bir annesi var... Ama 6 yaşında ve okula başlayacak bu okul sürecinde boşanmak onun nasıl etkileyecek onun hesabını yapıyorum.
hayatım tek suçlu kim suçlu durumları seni ilgilendirmez, seni kocan ilgilendirir, o sana karşı sorumlu sende ona karşı sorumlusun, diğer kadın kimse kim? belki de hayat kadını..adam yüzüğünü çıkarıp bekarım dediyse kim nerden bilecek evli olduğunu? tek suçlu belki kocan değil ama senin ilgileceğin kısım bu,kocan. hesabını ondan soracaksın. ve sormalısın da ben zaten adamı hemen başından defet demedim, bu bir güven işidir sadakat işidir, bunu birlikte çözmeniz şart doğruları yanlışlarıyla konuşup eksikleri tamamlamanız gerekir her ikiniz içinde geçerli bu ve mutlaka konuşmanın sonunda bazı kararları almış olun yoksa bu tecrübe başka bir mahiyette de olsa ilerde tezahür edebilir..ve şunu unutma kimsenin hakkı kimsede kalmaz emin ol o kadın senden daha mutlu değildi, olamayacakta.[/QUOT
Offf cilveli offf sonuç belli zaten bitti...Mesele çocuğu en az yarayla bu işten sıyırmak...
canım erkek çocukları için ilk ergenlik, kız çocukları için 6-7 yaş tehlikeli diye biliyorum. oğlumun sınıfında annesi babası ayrı 7-8 çocuk var ve bu çocuklar diğerlerinden daha başarısız ya da problemli değil, kötü bi evlilikte büyüyen çocuklar sorunlu olur bence. Eğe ayrılırsanız yakın yerlerde oturun yine ki, çocuk herhan ikinizede ulaşabilir olsun bence
tekrar denemeyi hiç düşünmüyor musunuz? özür dilemedi mi, tekrar deneyelim demedi mi
aslında pişmanım demiş adam ve tek suçluyum demiş, bunları söyleyebilmekte karakter meselesi, zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışır genelde erkekler..ayrıca eğer boşanma olursa yakın yerlerde oturmak dünyanın en saçma durumu. tabiki çocuk var ona hem anne hem baba lazım ama bunların karşı komşu olmasına da gerek yok
canım erkek çocukları için ilk ergenlik, kız çocukları için 6-7 yaş tehlikeli diye biliyorum. oğlumun sınıfında annesi babası ayrı 7-8 çocuk var ve bu çocuklar diğerlerinden daha başarısız ya da problemli değil, kötü bi evlilikte büyüyen çocuklar sorunlu olur bence. Eğe ayrılırsanız yakın yerlerde oturun yine ki, çocuk herhan ikinizede ulaşabilir olsun bence
tekrar denemeyi hiç düşünmüyor musunuz? özür dilemedi mi, tekrar deneyelim demedi mi
Bizim aile içerisinde kötü giden bir şeyler yoktu ki,bizim kavgalarımız bile çocuk yüzünden olurdu şımartma şu çocuğu diye...Adam çok pişman boşanalım demiyor ki çünkü çocuğumuzun bize düşkünlüğünü biliyor, sadece bir boşluktaydım heyecan aradım yaşadım ve bitti,bir daha tekrarı olmayacak diyor ve vicdanende rahatsızlığını dile getiriyor. Ama benide tanıyor ben bunu hazmedemem...Benden başkasının dokunduğu bir ele tekrar dokunamam, çocuk için düşün diyor bana...
Ben olaya çocuk açısından bakmak istiyorum zaten en az hasarla çocuğumu bu işten nasıl sıyırabilirimin peşindeyim...Benim oğlumun iyi bir babası ve iyi bir annesi var... Ama 6 yaşında ve okula başlayacak bu okul sürecinde boşanmak onun nasıl etkileyecek onun hesabını yapıyorum.
Bizim aile içerisinde kötü giden bir şeyler yoktu ki,bizim kavgalarımız bile çocuk yüzünden olurdu şımartma şu çocuğu diye...Adam çok pişman boşanalım demiyor ki çünkü çocuğumuzun bize düşkünlüğünü biliyor, sadece bir boşluktaydım heyecan aradım yaşadım ve bitti,bir daha tekrarı olmayacak diyor ve vicdanende rahatsızlığını dile getiriyor. Ama benide tanıyor ben bunu hazmedemem...Benden başkasının dokunduğu bir ele tekrar dokunamam, çocuk için düşün diyor bana...
bence tam zamanı işte. eger cocugunuzu bu ısten hemen sıyırmak ıstıyosanız okula yenı baslayacak olmasnı degerlendırın ben ılk okula gıderken halımı hatırlıyorum. hıc bısıyın farkında olmuyosun sonrada herseye alısıyosun. ben kucukken annesıyle babası ayrılıp bı tane bıle sorunlu kısı gormedım ayrıca sevgılımın annesııyle babasıda o 18 yasındayken ayrılmıs sımd 28 ama hala yaralı. buyukken daha zorrr okulunu hıcmı hıc etkılemez bence. ama bosanmayıın, burnundan getırın, yaptırmlarda bulunun.
valla çocuk açısından düşünüsen hiçte saçma değil canım, çocuğun var mı bilmiyorum ama...
karşı komşu olmak zorunda değiller, evleri birbirini görmek zorunda değil ama yürüme mesafesinde olursa çocuk istediği zaman babasına ya da annesine gidebilir, sonuçta çocuk 6 yaşında onunda bu ayrılıkta olabildiğince konforu düşünülmeli
çocuğum yok hayatım ama bence ayrı eşler birbirlerine uzak olabildiği ölçüde kendilerine yeni bir hayat kurabilirler, aynı şehirde olması yeterli çocuk için, üniversite de ne arkadaşlarım vardı anne babası ayrı olan özellikle didemle buket vardı ikisi de pırlanta gibi kızlardı..anne babası olup para sıkıntısı çekmeyen ama bir o kadar da karakterden yoksun insanlar doluydu etrafımızda, bence anne ve babanın karakteri düzgün ise çocukta alacağını alır aileden zaten okula başlayan çocuğun artık alacağı şeyler daha çok okul ve hayatta, anne ve babanın sevgi ve ilgisi lazım gelir kendisine belli bir yaşa kadar evlenince onlara da ihtiyaç duymaz çocuk. bekara karı boşamak kolay derler anlayabiliyorum sizi de acınız,hırsınız,nefretiniz gayet normal ancak sağlıklı düşünmeden bir karar almayın lütfen! ve ilk önce düşüneceğiniz şey benim için nasıl olur? olsun.. annesi mutlu olmayan bir çocuk mutlu OLAMAZ ama mutlu bir anne ile mutlu bir baba aynı evde yaşamış ayrı evde yaşamış sadece belli bir yaşa kadar çocuk için sıkıntı yaratabilir.
tamam işte canım sen yetişkin gözünden yine yetişkin olanların hayatını düşünüyosun
ama bu durumlarda yetişkin kimliğini çıkarıp çocuk içinde empati yapmak gerekir, o yüzden çocuğun varmı diye sordum, çünkü bu empatiyi en iyi anne babalar yapabilir
çocuk duruma alıştıktan ve biraz büyüdükten sonra daha uzak evlere taşınabilirler, çocuk için bu kadar fedakarlık çok değil diye düşünüyorum
üstelik erkeklerde boşanmadan sonra yavaş yavaş çocuktan kopma durumu olur genelde, çocuğa verilen sözler unutulur, çocuk babasına güvenmemeye başlar, yakın evlerde bu riskte azalacaktır