Aldatildim :(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Sevgilimin cok igrenc bir siteye uye oldugunu gordum gecelik fiyat icin ucret bile yazmis ( belki sanal alem kimsenin yaninada gitmedi biliyorum arkadasim yaptu dedi numarasina kadar verilmisti ama gercek olma ihtimali ne onuda bilmiyorum birde ben sucluymusum gibi bana cikisti sana atkadasim yapti inanmiyomusun falan diye kizlar napim ben sindi akil verin lutfen bir daha arama dedim gonlum ona inanmak istiyor ama bilmiyorum banada yardim edin lutfen berbat haldeyim :'(

inla bulusmasi gerek degil , oraya uye olup bilgilerini vermis, vb...
bence ayrilin HEMEN!!!

arkadas vs bahanelere inanmayin :)

Son düzenleme:
arkadasinin kendi adi soyadi numarasi yokmuymus `?
niye sevgilinin ismini cismini kullaniyor
zaten üste cikmaya calisirlar bana inamiyormusun,bana güvenmiyormusun,
su durumda kim inanir...

Son düzenleme:
inla bulusmasi gerek degil , oraya uye olup bilgilerini vermis, vb...
bence ayrilin HEMEN!!!

Arkadasim yapti dedi ve bana inanmayip suclu cikarmandan biktim artik sana birakiyorum naparsan yap dedi ama cevap atmadim cunku arama beni mesaj atsanda okumadan silicem dedim

baydı artık bu erkeklerın ''arkadaşım yaptı'' yalanı...

İlişkinin boyutunu bilmiyorum tabi ama bence bunu yapabiliyorsa daha başka neler yapar. Üstelik bir kez affedip görmezden gelirseniz sonradan daha ağır şeylere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

su durumda kim inanir...

Saka olarak yapmis guya kizlar napim ben simdi nasil tepki verim

Kac yavrum kac sımdıden bunu yapan evlenınce neler yapmaz sımdı ayrıl evlenınce ayrılmak cok zor olur tatlım ınanma arkadasım yapmıs ayaklarına

su durumda kim inanir...

aynen sonuna kadar katiliyorum , zaten biri sucluysa herkesten cok bagirir , uste cikar ..
kiz o civciv ne kadar buyuk ve tatliymis:)

Beni aramamasini artik soyledim oda bana guvensizliginden biktim dedi cnm ya uzun bir iliski ama napim yani onca yil evli insanlar birbirine ihanet edebiliyorken arkadasim yapti diyibce tamam o zaman diyemiyo insan (

Tabi dediğim gibi sonradan daha çok üzülmektense.. O güvenmeme meselesi de bahaneleri oluyor genelde. Umarım sizin için hayırlısı budur.

ona simdi inanirsan,
seni her zaman kandirabilecegini düsünecek....

[SUB]İ[/SUB]

İs ariyodu iste bak sana is buldum falan diyip kaydetmis guya

saka yapicaksa sayfayi gösterir iste sana is buldum falan diye,
direk kayitmi yapar belkide dogrudur simdi sevgilini en iyi sen taniyorsun,
daha once yalan soylemisligi boyle durumlari varmiydi?
kac yildir berabersiniz yaslariniz kac,
cok soru sordum kusura bakma

evlenincede yapan çoktur...bu aşamada yapan biri düşün bencede...o onun eski alışkanlığıdır tahminimce yada biri akıl vermiştir.ama kendisi aç belliki...ben ayrılmam çekerim diyorsan buda bir seçimdir...

Bes yildir beraberiz canim yas 23 daha once olmafi ama iste napicam bilmiyorum ki ben bana yol gosterun lutfen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…