Aldatildim :(

Yıl 2012 oldu erkekler hala arkadaşım yalanını söylüyorlar. :44:

Arkadaşım inanma sen, biraz açık olacağım ama seni fiilen aldatmamış olabilir ama bu niyetlendiği gerçeğini değiştirmez. Hatta öyle ki bariz kafasına koymuş aldatmayı. Sakın kendini suçlama. Ayrıl gitsin.

Bende supheci bir insanim aslinda en son beni arama mesajlarinida okumuycam dedim oda anlattim sana dogrusunu gerisi sana kalmis dedi napim nasil bir tepki verim yada susuym mi hicbisey dusunemiyorum

Bes yildir beraberiz canim yas 23 daha once olmafi ama iste napicam bilmiyorum ki ben bana yol gosterun lutfen (

ona inmak istiyorsan kanitlasin sana,
ama hep icinde uhde kalacaksa acaba yine birseyler ceviriyormu diye ayril gitsin...
5 yil uzun bi süre ama zararin neresinden dönersen kardir

ona inmak istiyorsan kanitlasin sana,
ama hep icinde uhde kalacaksa acaba yine birseyler ceviriyormu diye ayril gitsin...
5 yil uzun bi süre ama zararin neresinden dönersen kardir

Arkadasimla konus o zaman der o sekilde kanitliyim der mantiksiz olmaz mi ki gercdkten hicbirsey dusunemiyorum

Arkadasimla konus o zaman der o sekilde kanitliyim der mantiksiz olmaz mi ki gercdkten hicbirsey dusunemiyorum

arkadasini önden tembihlemeyecegi ne maglum:44::44:
ayrilmak istiyorum desen tepkisini ölcsen nasil olur...

nedense aldatılmış değilsindir diye düşünüyorum. ama arkadaşımın lafı yalan. şu dakikadan sonra güven sorununuz başlıcak..

Arkadaşıyla konuşturmasını sakın kabul etme. Kendisi yapmış olsa bile arkadaşına yaptırdığını söyleyecek nasıl olsa. E arkadaşı da bugün bana, yarın sana diye yardım eder elbette.

üzüldüm canım cok.. zordur 5 sene sonunda ayrılmak ama bunun affı yok unutma..

arkadasini önden tembihlemeyecegi ne maglum:44::44:
ayrilmak istiyorum desen tepkisini ölcsen nasil olur...

İste ben sana soyledim sen dusun sevgilim boyle birsey yapar mi diye ona gore napmak istiyosan bana soyle dedi 20 dakkadir ben atmadim mesaj ondanda ses yok

Üniversite de bir arkadaşımı hatırlattınız bana...
Onun sevgilisi ne kadar efendi biriydi.
Çok seviyeli arkadaşlığımız olmuştu.
Bir gün onların arası bozulmuş kız arkadaşım için sevgilisinin msni eklemiştim.
Sonra baktım tuhaf tuhaf siteler, mesajlar var Hotmail ana sayfasında.
Çok geçmedi yalanladı falan ama adamın içinde varmış bana bile o videolardan maille atmıştı.
Bu tür insanlar pek iflah olmaz.
Umarım dediği gibi arkadaşı kullanmıştır, ama pek ihtimal vermiyorum.

İste ben sana soyledim sen dusun sevgilim boyle birsey yapar mi diye ona gore napmak istiyosan bana soyle dedi 20 dakkadir ben atmadim mesaj ondanda ses yok

ona yazki ayni durumda ben olsam bana tepkin ne olurdu ???

Arkadaşıyla konuşturmasını sakın kabul etme. Kendisi yapmış olsa bile arkadaşına yaptırdığını söyleyecek nasıl olsa. E arkadaşı da bugün bana, yarın sana diye yardım eder elbette.

Bende oyle birsey varsa tembihler diye dusunuyorum o yuzden ispatla bana diye bir mesaj atmak istemiyorum hic mesaj atmamak daha iyi belkide dusunemiyorum kizlar gercekten

ona yazki ayni durumda ben olsam bana tepkin ne olurdu ???

Onu sordum canim sana sorardim ve soyledigin seye inanirdim diyor. Her zaman oyle der bana biri senin icin bisey bile solese sana sorarim ve ne diyosan o dogrudur bnm icin der of allahim ne zor bir durummus

Onu sordum canim sana sorardim ve soyledigin seye inanirdim diyor. Her zaman oyle der bana biri senin icin bisey bile solese sana sorarim ve ne diyosan o dogrudur bnm icin der of allahim ne zor bir durummus

senin icinden ne geciyor simdi canim ne yapmak geciyor:44::44:

kesin masumdur

Napim kizlar ben nasil Bir tepki verim ciddi anlamda dusunemiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…