- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenincede yapan çoktur...bu aşamada yapan biri düşün bencede...o onun eski alışkanlığıdır tahminimce yada biri akıl vermiştir.ama kendisi aç belliki...ben ayrılmam çekerim diyorsan buda bir seçimdir...
Bes yildir beraberiz canim yas 23 daha once olmafi ama iste napicam bilmiyorum ki ben bana yol gosterun lutfen(
ona inmak istiyorsan kanitlasin sana,
ama hep icinde uhde kalacaksa acaba yine birseyler ceviriyormu diye ayril gitsin...
5 yil uzun bi süre ama zararin neresinden dönersen kardir![]()
Arkadasimla konus o zaman der o sekilde kanitliyim der mantiksiz olmaz mi kigercdkten hicbirsey dusunemiyorum
Arkadasimla konus o zaman der o sekilde kanitliyim der mantiksiz olmaz mi kigercdkten hicbirsey dusunemiyorum
arkadasini önden tembihlemeyecegi ne maglum:44::44:
ayrilmak istiyorum desen tepkisini ölcsen nasil olur...
İste ben sana soyledim sen dusun sevgilim boyle birsey yapar mi diye ona gore napmak istiyosan bana soyle dedi 20 dakkadir ben atmadim mesaj ondanda ses yok
Arkadaşıyla konuşturmasını sakın kabul etme. Kendisi yapmış olsa bile arkadaşına yaptırdığını söyleyecek nasıl olsa. E arkadaşı da bugün bana, yarın sana diye yardım eder elbette.
ona yazki ayni durumda ben olsam bana tepkin ne olurdu ???
Onu sordum canim sana sorardim ve soyledigin seye inanirdim diyor. Her zaman oyle der bana biri senin icin bisey bile solese sana sorarim ve ne diyosan o dogrudur bnm icin der of allahim ne zor bir durummus![]()
senin icinden ne geciyor simdi canim ne yapmak geciyor:44::44:
Sevgilimin cok igrenc bir siteye uye oldugunu gordum gecelik fiyat icin ucret bile yazmis( belki sanal alem kimsenin yaninada gitmedi biliyorum arkadasim yaptu dedi numarasina kadar verilmisti ama gercek olma ihtimali ne onuda bilmiyorum birde ben sucluymusum gibi bana cikisti sana atkadasim yapti inanmiyomusun falan diye
kizlar napim ben sindi akil verin lutfen bir daha arama dedim gonlum ona inanmak istiyor ama bilmiyorum banada yardim edin lutfen berbat haldeyim :'(
O kadar acayip bi durumdayim ki canim hic bilmiyorum ona inanmak cok istiyorum ama o uye olan ya oysa diyorum![]()
Napim kizlar ben nasil Bir tepki verim ciddi anlamda dusunemiyorum suan![]()
bi sure ayri kalmayi denesen![]()