• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim :(

sen mesaj atma sakın .o ıllakı arayacaktır .
sevgılın suan da ,herseyı acıkladım savunmamı yaptım .topu da sıze atmanın verdıgı rahatıkla su anda .
sız sakın cevap vermeyn .
aradıgın da da yazdıgı mesajı aynen ıletırsın '' gerısını bana bırakıyormussun yaa,o zaman tamam ben kararımı o gun aldım zaten ve bıtırdım '' dersınız .
sonra ne arayın ne de mesaj atın .o ıllakı arayacaktır .ama dedıgım gıbı 2-3 gun hıc bır sekılde cevap vermeyın.

Cok sagol vanim bu dediklerini aynen uyguluycam

nedir şu internetten biz bayanların çektikleri...kadınlar kulübü hariç tabi...tek içimi döktüğüm yer...

ayy normal bı aldatmada deıl adam sıteye tel numarasını bırakmıs sapık gıbı yaaa:50:
soğumadın mı canım yaaa valla bırınden hoslansa asık olsa da aldatsa hadı ınsan uzulur ve genelde boyle olur aldatma seklı ..ama bu durum dırekt bende buz etkısı yarattı...
bence ayrıl...

jigola sitesi gibi birşeymi. eğer öyleyse ya bu çocuk çok arlanmaz kendi adı soyadını kullanmış ya da gerçekten arkadaşı eşek şakası yapmış. bence hiçkimse öyle bi siteye kendi adı soyadıyla üye olmaz takma isim kullanır.ama şu da var hadi diyelim arkadaşı öyle bi saçmalık yaptı neden üyeliğini silmemiş ki...

Şüphe sizi günden güne bitirip tüketir.İçinizi yiyip bitiren bu şüpheyle ne kadar sağlam bir ilişki olabilecek bunu düşünün.Devam ettiğinizde bu şüpheyi içinizden hiçbir zaman atamayacaksınız bu da ilişkinize yansıyacak sorunlar tartışmalar vs vs vs.Seçim sizin...
Ayrıca arkadaşının üzerine atması da bir kaçış bence.Yaptığı çok hoş karşılanacakmış gibi üste çıkması da cabası...Bence kendinize yazık etmeyin.Tabi karar sizin...

hepte arkadaş yapar hee
te allaam

Son düzenleme:
canım benim ya kıyamam :26:nedense ben ayrıl diyemiyorum çünkü 5 yıllık bi ilişkiyi bitirmek çok zor çok iyi bilirim acısını..tek önerim asla arama.eğer sen arayıp msj atarsan bu noktadan sonra ilişkide ipler onun elinde olur..ne yaparsam affedecek hesabı..üste çıkmış bide seninki..söylediği bahanede bana inandırıcı gelmedi.. en zoruda artık sen ona güvenmeyeceksin doğruda söylese acaba diyeceksin..şimdilik bişey yapma biraz sakinleş sonra ne yapacağına karar ver.ayrıl demek burdan çok basit beş harf yazar geçerim ama sonrasında sen acı çekecekin iyi düşün kararrını sen ver..

insanogluyuz,bazen yalanda soylerız,dedıkoduda yaparız falan fılan herseyın affı olabılır ama ıhanetın asla,herhangı bıseye ıhent eden ıflah olmaz hayırda gelmez ugrasmayada degmez.tabı aldattıgından emınsenız..

canım benim ya kıyamam :26:nedense ben ayrıl diyemiyorum çünkü 5 yıllık bi ilişkiyi bitirmek çok zor çok iyi bilirim acısını..tek önerim asla arama.eğer sen arayıp msj atarsan bu noktadan sonra ilişkide ipler onun elinde olur..ne yaparsam affedecek hesabı..üste çıkmış bide seninki..söylediği bahanede bana inandırıcı gelmedi.. en zoruda artık sen ona güvenmeyeceksin doğruda söylese acaba diyeceksin..şimdilik bişey yapma biraz sakinleş sonra ne yapacağına karar ver.ayrıl demek burdan çok basit beş harf yazar geçerim ama sonrasında sen acı çekecekin iyi düşün kararrını sen ver..

İste bana guvenmiyorsun sen ben sana aciklamasini yaptim gerisi sana kalmis diyerek kenara cekildi :( bunun guvenle alakasi var mi ki kim gorse ayni benim gibi dusunmez mi :(:ssz:

insanogluyuz,bazen yalanda soylerız,dedıkoduda yaparız falan fılan herseyın affı olabılır ama ıhanetın asla,herhangı bıseye ıhent eden ıflah olmaz hayırda gelmez ugrasmayada degmez.tabı aldattıgından emınsenız..

Uyelik olduguna eminim canim arkadasim yapti diyor ne kadar dogru bilemiyorum tabi bicok mesaj atilmis ama iki tanrsi okunmus sadece yani buyuk ihtimalle girmiyo ama ne bilim cok kirginim ve uzgunum buda snalda ols bi aldatma bence cunku:(

Şu an inanmak istiyosun ona.
Öyle olmuş istiyosun, arkadaşı yapmış, şakacıktanmış, o hiç böyle şeyler yapmazmış...
Ama yapmış işte. Yapmış.
Bırak, kendi pisliğinde boğulsun. Uğraşma daha fazla.
Neler hissettiğini anlayabiliyorum. :43:
Ama irdeledikçe daha çok üzüleceksin...

İste bana guvenmiyorsun sen ben sana aciklamasini yaptim gerisi sana kalmis diyerek kenara cekildi :( bunun guvenle alakasi var mi ki kim gorse ayni benim gibi dusunmez mi :(:ssz:

yüzde yüz sen haklısın bu konuda..kim olsa sorar..erkek arkadaşın kendini savunacak bişey bulamadığı için bu şekilde söylemiş çekilmiş kenara..topu sana atmış bi yerde..üste çıkmış aklınca.. canım aynı şeyi bende yaşadım sevgilinin kurduğu cümleyi erkek arkadaşım kurdu bana sen bana güvenmiyor musun dedi..bende bunu görmeden önce güveniyordum artık güvenmiyorum dedim..tartıştık ayrıldık ama birleştik daha sonra konu kapandı..ama o günden sonra hep takip ettim durdum hangi sitye üye kimle konuşuyor vs vs..inanılmaz can sıkıcı bir durum hem güvenmek istemek hemde güvenememk..bu süreçte ben kendimi suçlu bile hissettim neden ona inanmıyorum diye affetmek için türlü bahanelere inandım ama şimdi görüyorum ki apaçık beni kandırmış.sen benim düştüğüm hataya düşme..arama sorma üste çıkmasına izin verme çünkü arkadaşım yaptı yalanı çok eskidi gerçekten..umarım doğru kararı verirsin..

bilmiyorum ben mı çok sertim :s ama barış diyen bayanları inanın ki anlamıyorum :ss cok afedersiniz kendine paha biçmiş ya, kadın yapınca bunun adı başka bir şey oluyor biliyorsunuz... ayrıca bir arkadaş da yazmış ki ona sonuna kadar katılıyorum; suçsuz erkek suçunun olmadığını üstüne basa basa söyler ve kendini kanıtlamaya çalışır, yalvarır vs... kendinizden pay biçin, yapmadığınız bir şeyle suçlansanız böyle umursamaz olabilir misiniz??? bu adam ya kendisi yaptı üyeliği bu yüzden böyle soğukkanlı, ya da yapmadı ama sizi de pek önemsemiyor... suçsuz saysam umursamaz olmasını sevgisinin azalması ile yorumlarım ben ki iş ayrılığa gitmek üzere, demek ki sizi kaybetmekten korkmuyor.. ha hayır beni seviyor buna eminim diyorsanız da bu adam bu b.ku yemiş...

umarım karışık anlatmamışımdır, sadece bunu anlayışla karşılayan hele ki 'erkeklerin ihtiyacıdır olabilir' diyen bayanları görünce dayanamadım aklıma gelenleri döküverdim buraya... velev ki erkeğin ihtiyacı oldu (ki bu bile aslında bana ters) bu kendini pazarlamasını gerektirmez.. dediklerim sizi umarım üzmez ve kimseyi kırmaz benim düşüncelerim bunlar... Allah hakkınızda hayırlısını versin...

Anlattığınız ölçüsünde ben aldattığına inanmıyorum; ama iyi bişey yapmadığıda kesin..
O sitelerde şakalaşmak yerine daha farklı muziplikler yapsınlar.

Telefon numarasını yazabilme cesaretinde bulunmuş üstelik, kaç kişi tarafından arandı ?

Yani aldatmadı ama saygısızlık var.

Bir süre oluruna bırakmanız en doğrusu.

Bende supheci bir insanim aslinda en son beni arama mesajlarinida okumuycam dedim oda anlattim sana dogrusunu gerisi sana kalmis dedi napim nasil bir tepki verim yada susuym mi hicbisey dusunemiyorum :(

genel yalan söyleyen erkek tepkisi. kork canım kork arkana bakmadan kaççççç

Tek kelimeyle AYRIL ondan ,bir kere giren takılan hep yapar internet sohbetini sevenler böyledir.İlk senden kopmak istediğinde unutmak istediğinde yada aranız bozulduğunda oraya koşar :50:

Kesinlikle kabul etme canım böyle birşeyi...Adam mı yok Allah aşkına boşversene...Adam gibi adam bulmak zor evet bu devirde ama seni aldattığını sana saygısızlık ettiğini bildiğin biriyle de bile bile ilişki yaşanmaz şekerim.. Ne güzel demiş bak arkadaşın biri aranız bozulduğunda en ufak şey de o işi yapacak gene...Aldatmak aynı yatakta olmak değildir sadece unutma canım... Niye kendini ona karşı zayıf gösterceksin ki kabul edip bu hatasını...O üzülsün seni kaybettiği için.. Hiç umursama ilgilenme arama unut gitsin... Çok iğrenç bişey ayrıca yaptığı şey...Tek gece için fiyat... Böyle pislikleri biz affettiğimiz için tepemize çıkıyorlar canım işte...Kızma bana yazdıklarım için ama gerçekler böyle...İyi düşün derim ben....

Anlattığınız ölçüsünde ben aldattığına inanmıyorum; ama iyi bişey yapmadığıda kesin..
O sitelerde şakalaşmak yerine daha farklı muziplikler yapsınlar.

Telefon numarasını yazabilme cesaretinde bulunmuş üstelik, kaç kişi tarafından arandı ?

Yani aldatmadı ama saygısızlık var.

Bir süre oluruna bırakmanız en doğrusu.

Cok kiriliyo insan birde sanki hakliymis gibi bana cikisip kenara cekilmesi insana cok koyuyo ya :(

Back
X