• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim :(

Kizlar son durumu yazayim ben ne ondan bi ses var nefe ben aradim soylemistim en son sevgilim boyle birsey yapar mi diye iyice dusun sonra kararini bana soyle dedi ve kenara cekildi dunden beri baska mesaj felan yok

Kullanabileceği en güzel silahlardan birini kullanmış canım sana...Sevgilim böyle bişey yapar mı iyi düşün...Yapar mı değil yapmış bile işte...Sen inanmaya hazırsın bence ona ama sonradan çok pişman olursun bak söyleyeyim sana..Kendi suçunu bastırmak için sana etmediği hakaret kalmıycak bak zamanla... Tecrübeyle sabittir canım iyi düşün diyorum...Sevdiğin insandan vazgeçmek kolay değildir ama sevgine layıksa...Akıllı ol bence...

Kullanabileceği en güzel silahlardan birini kullanmış canım sana...Sevgilim böyle bişey yapar mı iyi düşün...Yapar mı değil yapmış bile işte...Sen inanmaya hazırsın bence ona ama sonradan çok pişman olursun bak söyleyeyim sana..Kendi suçunu bastırmak için sana etmediği hakaret kalmıycak bak zamanla... Tecrübeyle sabittir canım iyi düşün diyorum...Sevdiğin insandan vazgeçmek kolay değildir ama sevgine layıksa...Akıllı ol bence...

İste arkadasim yapti sana aanlatiyorum inanmiyomsun diyor ise ihtiyaci ardi bak sana buldum deyip yapmis daha once baska arkadaslarinada ayni sekilde yapmislar guya canim zaten icimde supheyle devam edemem bir iliskiye ya tamamen silicek bu supheyi yada ...

iyi ki şimdi ortaaya çıkmış foyası...

yalan değil bu resmen iğrençlik. midesi olan kaldıramaz bu olayı:44:

iyi ki şimdi ortaaya çıkmış foyası...

yalan değil bu resmen iğrençlik. midesi olan kaldıramaz bu olayı:44:

Canim gitmeDigine eminim ama oyle bir siteye uye olmasi bile insani mahvediyo ya icinden biseyleri almaya yetiyo insanin :((

aramaa.taktık hep budur aynısını yasadım once reddedılır yalan soylenır ama karsı taraf ınanmadıgını gosterınce b planına gecılır.yanı herseyı ıtıraf edıp kabul edıp affet benı planı..durum budur bırak sevıosa ugrasır ztn b planına gecer yakında

aramaa.taktık hep budur aynısını yasadım once reddedılır yalan soylenır ama karsı taraf ınanmadıgını gosterınce b planına gecılır.yanı herseyı ıtıraf edıp kabul edıp affet benı planı..durum budur bırak sevıosa ugrasır ztn b planına gecer yakında

Aramiycamcanim zaten bekliyorum bende bakalim neler olucak :(

Kizlar sadece seda diye bir mesaj atti simdi napim cevap vermiyim demi

Senden gizliycek biseyim olsa baska mail acardim senin bildigun hesabi niye kullanim o kadar saf degilim mantikli dusun azcik ben senden birdey saklamiyorum o uyeligi arkadasim yapti ben degil diyor bisey soylim mi :(

o zaman sana önden deseydi arkadasim böyle böyle bi saka yapti bana haberin olsun yanlis anlama falan diye bilemiyorum ki simdi sevgilini en iyi sen bilirsin yalan söylüyormu söylemiyor mu :44::44:

o zaman sana önden deseydi arkadasim böyle böyle bi saka yapti bana haberin olsun yanlis anlama falan diye bilemiyorum ki simdi sevgilini en iyi sen bilirsin yalan söylüyormu söylemiyor mu :44::44:

Bu soyledigini soylym mi canim bana soyleseydin o zaman diye

simdi bi kere cevap atsan sürekli cevap atmani bekliyecek biraz sessiz kalman daha iyi ama illla yazayim diyorsan yaz bakalim ne diyecek:34:

Ne diycegini merak ediyorum canim attim ama ne bilim aklima felan gelmedi derse daha mesaj atmiycam mesaj atma bana deyip cvp vermiycem daha

Cevabi: bana ne konuda darilip kirilirsan kiril ama bu konuda darilma ne diycektim sana zaten onemsemedim bende sacma mailler geliyodu gep zaten silip geciyodum iste. Ben gunah diye alkol bile kullanmiyorum boyle birsey nasil yaparim beni en iyi taniyan sensin yapma lutfen bende kiriliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diycegini merak ediyorum canim attim ama ne bilim aklima felan gelmedi derse daha mesaj atmiycam mesaj atma bana deyip cvp vermiycem daha

Cevabi: bana ne konuda darilip kirilirsan kiril ama bu konuda darilma ne diycektim sana zaten onemsemedim bende sacma mailler geliyodu gep zaten silip geciyodum iste. Ben gunah diye alkol bile kullanmiyorum boyle birsey nasil yaparim beni en iyi taniyan sensin yapma lutfen bende kiriliyorum

belkide dogru soyluyor bilemiyorum ki simdi :44::44:
bi sans daha verip gözlemlesenmi acaba,sen ne yapmak istiyorsun cnm ?

Senden gizliycek biseyim olsa baska mail acardim senin bildigun hesabi niye kullanim o kadar saf degilim mantikli dusun azcik ben senden birdey saklamiyorum o uyeligi arkadasim yapti ben degil diyor bisey soylim mi :(

ya ben bu siteye bi süredir üyeyim ve konulara bakıyorum mesela birinin sevgilisi msn den ,faceden yada mailden başka bi kızla konuşuyor sevgilisi yakalayıncada ben aptalmıyım niye bildiğin hesaptan konuşayım arkadaşım yapmıştır diyor.. biçok arkadaşımızın açtığı konuda bunu gördüm. yanlış anlama sevgilin yalancı demiyorum ama bütün erkekler aynı şeyleri söylüyor gibi geldi bana :37:

Back
X