Aldatıldım:(

Eda 34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
117
78
98
Samsun
Selam bayanlar.bir yıldır çıktığım erkek arkadasım vardı.evlenecektik.okey oynarken bir kızla tanışmış.onunla msnde telefonda 4-5 ay konuşmuş.yakaladım.yazışmalarını gördüm.bana söylediği kelimeleri onada söylemiş.birde ben öğrendikten sonra bana affet diye yeminler ederken hala onunla konuyormuş.şimdi çok pişmanım diyo.bir daha yapmıcam diyor.sen evleneceğim kızsın.o çocukça bir hevesti diyo.tabiki ben affetmedim ama acaba yalnış mı yaptım.yorumlarınızı bekliyorum.

Doğru yoldasın, yoldan şaşma...

Allah, karşına senin kıymetini bilecek birini tez zamanda çıkarsın.

Emin ol ona da aynılarını der

Affedilecek bir durum görmedim ben burada, sen gayet doğru davranmışsın.
Hem pişmanım diye yeminler ederken hala konuşmuş diyorsun, sonra da yanlış mı yaptım diyorsun...
İflah olacak durumu olsaydı, kendisine çeki düzen verirdi..
Bir bakıma iyi olmuş, evlendikten sonra yakalasaydın ne olacaktı? Daha çok üzüntü daha içinden çıkılmaz bir hal alacaktı...
Bence arkana bile bakma derim...
Allah hayırlısını versin..

Birde beni ailesiyle bile tanıstırmıştı.yalancı

Sakın inanma, hele ki internet üzerinden başkalarıyla arkadaşlık olan erkekler çok tehlikeli. Bu huylarından hiç vazgeçmiyorlar. Allahın sevgili kuluymuşsun erken farketmişsin, kendine yeni bir düzen hayat kur. Seni hakeden insanlar çıkacaktır.

Amin canım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın allah

çok doğru yapmışsın sakın affetme yeminde etse ağlasada yalvarsada yine aynısını yaparrrr bunların başını küçükken ezeceksin hepimiz arkandayız sakın ama sakın inanma

Bana tek taş yüzük bile almıştı.bende yüzüğü bugün bozdurdum parasınıda gidip bir güzel yicem:)

Ama yinede çok üzgünüm.geçer değil mi kızlar.ilk defa başıma böyle birşey geldi.

Sakın affetme.. Bırak bundan sonra ne hali varsa görsün. Sana azcık saygısı sevgisi olsa asla aldatmazdı

ohhhhhhhhhh cok güzel olmuşşş iyiki terketmıssınnn gıtsın o okey oynasın... belkı baska kızlar bulur..... okeyde bulunan kız okeyde kaybedılır......cok arar o seni çokkkkkk

Valla dogru yapmıssın..Pislikk...Kac yasında da cocukcaa hevesti dıoo ..

en doğrusunu yapmışsın canım..Allah'a inancım sonsuz ama bu yemin etmeler filan doğru da olsa,yalan da olsa normal bişeymiş gibi her zaman kullanılır oldu.. hiç kafana takma derim..haketiği gibi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…