Aldatıldım:(

evet canım.çok kötü bişey.hiçbir kadın bunu yaşamasın .

Su an cok aci cekiyorsun biliyorum.
Ama soyle dusun: Ya onunla evli olsaydim, cocugumuz olsaydi?
Dusunmesi bile korkutucu degilmi?
Sukret ki evlenmeden once pisliklerini ele verdin.
Bu aci gecer merak etme!

Ilıskınızee saygısı olsaydı ''Cocukca'' da olsa boyle bır ıse kalkısmazdı...
Bırak gıtsın ne halı varsa gorsun eger affedersen sevgılının bu davranısının son bulacagını sakın dusunme yıne yapar...

GERÇEKTEN ZOR Bİ DURUM ben evliyim şuan
2010da evlendim ve şuan gebeyim ve bi 15güne kadar
hayırlısıyla bebeğimiz doğacak ama eşim aşırı şekilde okey oynuyo ve çok yazışıyo
çok kızıyorm çok üzülüp ağlıyrm ama fayda yok gerçekten kötü bişi bunu
yapan yarın evlenincede yapar bazen yapma etme diyorum git erkeklerle oyna
erkeklerle yazış dyrm neden bu kadar uzatıyon bu sadece sanal bi alem diyo
kendini benm yerime koy diyorum ama anlamıyolarki bende çok istiyorum oynamamasını ama ,
dinleyen yoook olan hep bana oluyo affedersin isterseler her b......k yaparlar
okeyde yanına gidincede kızıyo bana yanımda durma ben senin yanında ne yapıyosam arkanda
dada onu ypıym diyo sonbi kaç aydır çok oturuyo üstüne ve üstelik herakşam aynı kızla aynı masada oturuyo
ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorm hep içime atıp ağlıyorum çok konuştum yeter artık oynama diye ama yook
ne yapacağımı bende bilemyrm

o kız biliyor mu çıktıgınızı canım o kızla konuş bi bence. kız bilmiyordur belkide.tabi erkek arkadaşın yanlış yapmış kendine kalmış unuturum diyorsan, güvenirim diyorsan geri döne bilirsin........ama bence dogru karar vermişin ayrılmakla

Canım öncelikle çok üzücü bi durum ve kaldırılması çok zor..Ama affetme derim sevseydi gerçekten yapmazdı başka açıklaması yok..Madem pişman neden tekrarladı?

verdiğin kararın arkasında durman lazım..hala doğrumu yaptım diye sormana üzüldüm..
yoksa ona dönme ihtimalin mi var?

sana söylediği sözleri bir başkasınada söylemiş..bundan sonrada söyleyeceğinin garantisi bu..daha naapsın adam...
nasıl karaktersiz biri olduğunu daha nasıl ispatlasın sana..
inşallah o herifi hayatından atıp kurtulursun..klasik olacak ama eğer o herifle evlenirsen
bak şuraya yazıyorum burdaki dert topiklerine eyvah aldatıldım diye konular açmaya devam edersin..

evliyken durumun çok daha vahim olacağını bilmem söylememize gerek varmı..

hakkında hayırlısı olsun canım

gir okeye rezil et kız sende onu. yada boz pc yi nolacak senimi kovacak evden. masraf cıksın. sen ne uzuluyosun..

Bana tek taş yüzük bile almıştı.bende yüzüğü bugün bozdurdum parasınıda gidip bir güzel yicem:)

canım sen o parayla bi kurban al kes valla:)

ya farketmeseydinde evlenseydin?yaaa ...çok şanslısın...

sizin ayrılığınız alçakça bir nedene bağlı neden üzüleceksin ki..

hani başka bi sebeple ayrılırsınızda üzülmene normal deriz...
o maymun iştahlı bırak okeye 4.arasın,isterse çifte gitsin dilerim Allahtan okey elinde patlasın

sen dert etme canım..bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli olursun ve dürüst insanlarla karşılaşırsın inşallah..

başlığı okurken inşallah evli değildir diye içimden geçirdim.çok şükür değilmişsin
canım erkenken vazgeç. allahım gönlüne göre birini çıkartır karşına. bir kere yapan bir kere, bir kere daha yapar

bnmde hemen hemen aynı muameleyi göreli 1 sene oldu. bi kaç gündür çok kötü hissediyorum kendimi. hatırladım bak yine

birlikte geçirdiğiniz 1 senelik sürenin neredeyse yarısında seni aldatmış. evlenince, o uzun yıllar boyunca güvenebilecek misin? def et, görüşme pislikle. kendi de yaşasın inşallah aynı şeyi. adi ş...siz...

Çocukca hevesmiş,ayy canımm ne kadar da masumsun deseydin..canım iradesi zayıf insana çok kapılmamak gerek..sana pişmanım derken devam etmediğini nerden bilebilirsin....salla gitsin,anılara takılma acısı geçer,dönersen kendini yıpratırsın ilişkiden bu saatten sonra hayır gelmez tatlım..

aldatıldım deyince evlisin sandım.çok şükür evli değilsin def et adamı başından. sindirme bu durumu. daha iyileri çıkar karşına

Çokta doğru yapmışsın sindirmemekle kaç kurtar kendini böylesinden uzak dur.
Ayrıca haline şükret ki canım evli değilsin ve evli olupta çocuğun yok böyle birinden..

kesinlikle öyleler. ben erkek arkadaşımı yakalamıştım şaka onlar ciddi değil dedi. sonradan koskoca bir yalan olduğunu anladım. aldatmak illa yanyana veya ilişkiye girmekle olmuyor. dediğin gibi bu huylarından vazgeçmiyorlar malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…