Aldatıldım:(

daha evli bile değilken yapan her zaman yapar tatlım kusura bakma ama bakma gözünün yaşına senin kıymetini bilmeyenin senle işi olmaz bitii... ben nişanlımdan ayrıldı bu sebepten gönül eğlendirmek için bi kızla çıkıyomuş yakaladım ıspatladım yalvardı yakardı ağladı ayaklarıma kapandı ama mümkün değil dedim daha evlenmeden yapan her zaman yapar ben bi daha dünyaya gelmeyeceğim annem bi daha doğurmayacak beni neden ömrümü çürüteyim ki acaba bi daha yaprmı diyerek ömür geçmez alışkın olanda durmaz bi daha yapar cnm...

kim aldatilmadiki

Son düzenleme:
affediyim mi diye sorman bile hata.
pişman olmuş olsa aynı şeyi bir daha yapar mıydı?
kendine saygısı olan biri aldatılmayı affetmez bence.
önünüze bakın, yalvarsın dursun.
inşallah affetmezsiniz.

soruyorsan affetmeye hazırsın
içinde kalmasın affet iyice gör

birkere yapan hep yapar bunun sonu olmaz şimdiden bırak üzülürsün ama zamanla geçer benim için kolay söylemesi deme çoğu insan bunları yaşıyor emin ol bir süre sonra iyikide affetmemişim diyceksin

aldatan insanlar affedildikçe hayatındaki kişi siz olmasanız bile daha sonraki ilişkilerinde aldatmaya devame diyor. nasıl olsa affedileceğini düşünüyor. kadınlar affetmese erkeklerde kaybedeceğini o küçük beyinlerine sokar, dersini aldıktan sonra bir daha yapmaya cesaret edemez. affetmememiz lazım. yoksa canımız daha çok yanar.

ldatilmak ne kadar aci birsey dunya guzelide olsan aldatiliyorsun

hiç farketmiyor. yapacak olan gene yapıyor. dünya güzeli olsa dünya starı bile olsan aldatılabiliyorsun. önemli olan affetmemek. gene yapıyorlar malesef allah kimsenin başına vermesin çok acı birşey.

eşiniz ve onun aılesı bır derdm var bolumunundekı konuları oku..

ne kadar doğru bır karar aldığını anlıyacaksın

hiç farketmiyor. yapacak olan gene yapıyor. dünya güzeli olsa dünya starı bile olsan aldatılabiliyorsun. önemli olan affetmemek. gene yapıyorlar malesef allah kimsenin başına vermesin çok acı birşey.

tarifi bile yok hani degse olsun dicen ama degmiyor onlarin bunu yapmaya

ne kadar sansli oldugunu bilmiyorsun iyiki evlenmemissin herkes senin gibi olsaydi evlenmeden

gerçekten pişman olsa
tekrar etmezdi
sakın affetme

hamile halinle üzüyor mu seni? inanamıyorum ya. allah sabırlar versin ya bu gerçekten karakter meselesi biliyor musun? ben zamanında birinden hoşlanmıştım onun bana karşı duyguları yoktu zaten nette yazışıyorduk. o sitede kızlara yazıklarına şaka da olsa üzüldüğümü söyledim. kıskandığımı söyledim. o adam beni insan yerine koyup bir daha asla yazmam çok üzüldüm seni üzdüğüm için dedi ve bir daha yazmadı biliyor musun? ama benim 2 yıl beraber olduğum insana böyle bişi dediğimde ben şakalaşıyorum, onlar doğru değil dalga dedi ve beni üzmeye devam etti. hangisi insan acaba? hangisini allah insanlıktan çıkarmış?

ALLAHim sabir versin kardesim ya bunlari bosamak lazim aslinda bunu istiyorlar hepsi bi yana o kadn bunun evli oldunu bilmiyormu ayni bizimde basimizda var yok anam olmicak bosamadan rahat etmicek

Ne oluyor bu erkeklere neyin kafasını yaşıyorlar ne içip geziyorlar acaba. Üzüldüm canım adına :/

evet kızlar affetmiyorum zaten.kendime saygımı kaybederim affedersem

kendilerini erisilmez,ulasilmaz zannediyorlar,bu adamlarin yaptigi yanlisi anlayabilmesi icin kesinlikle affedilmememsi gerekiyor,ki bi sonraki iliskilerinde de yapmasinlar,sonuclarina katlansinlar
karsilarindaki insani kaybettiklerini icin.ve kendim de yasadim,konu ne olursa olsun,erkegin burnunu iyice surtmeden asla affetmeyeceksin.taviz vermeyeceksin,
taviz tavizi doguruyor yapan aldatan bir daha yapiyor. Allahlarindan bulsunlar ya.pislik midesiz yaratiklar.
nasil ac gozleri varsa doymak nedir bilmezler,Allah versin cezalarini insallah.
ben erkeklerden gercekten nefret ediyorum yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

gir okeye rezil et kız sende onu. yada boz pc yi nolacak senimi kovacak evden. masraf cıksın. sen ne uzuluyosun..

haklısın canımm ama diz üstü sürekli üstünde
işe giderkende yanına götürüyo ne yapacağımı bilemez oldum cnm gerçekten
zor durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…