- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
Selam bayanlar.bir yıldır çıktığım erkek arkadasım vardı.evlenecektik.okey oynarken bir kızla tanışmış.onunla msnde telefonda 4-5 ay konuşmuş.yakaladım.yazışmalarını gördüm.bana söylediği kelimeleri onada söylemiş.birde ben öğrendikten sonra bana affet diye yeminler ederken hala onunla konuyormuş.şimdi çok pişmanım diyo.bir daha yapmıcam diyor.sen evleneceğim kızsın.o çocukça bir hevesti diyo.tabiki ben affetmedim ama acaba yalnış mı yaptım.yorumlarınızı bekliyorum.
daha evli bile değilken yapan her zaman yapar tatlım kusura bakma ama bakma gözünün yaşına senin kıymetini bilmeyenin senle işi olmaz bitii... ben nişanlımdan ayrıldı bu sebepten gönül eğlendirmek için bi kızla çıkıyomuş yakaladım ıspatladım yalvardı yakardı ağladı ayaklarıma kapandı ama mümkün değil dedim daha evlenmeden yapan her zaman yapar ben bi daha dünyaya gelmeyeceğim annem bi daha doğurmayacak beni neden ömrümü çürüteyim ki acaba bi daha yaprmı diyerek ömür geçmez alışkın olanda durmaz bi daha yapar cnm...
ldatilmak ne kadar aci birsey dunya guzelide olsan aldatiliyorsun
Bana tek taş yüzük bile almıştı.bende yüzüğü bugün bozdurdum parasınıda gidip bir güzel yicem:)
hiç farketmiyor. yapacak olan gene yapıyor. dünya güzeli olsa dünya starı bile olsan aldatılabiliyorsun. önemli olan affetmemek. gene yapıyorlar malesef allah kimsenin başına vermesin çok acı birşey.
Selam bayanlar.bir yıldır çıktığım erkek arkadasım vardı.evlenecektik.okey oynarken bir kızla tanışmış.onunla msnde telefonda 4-5 ay konuşmuş.yakaladım.yazışmalarını gördüm.bana söylediği kelimeleri onada söylemiş.birde ben öğrendikten sonra bana affet diye yeminler ederken hala onunla konuyormuş.şimdi çok pişmanım diyo.bir daha yapmıcam diyor.sen evleneceğim kızsın.o çocukça bir hevesti diyo.tabiki ben affetmedim ama acaba yalnış mı yaptım.yorumlarınızı bekliyorum.
GERÇEKTEN ZOR Bİ DURUM ben evliyim şuan
2010da evlendim ve şuan gebeyim ve bi 15güne kadar
hayırlısıyla bebeğimiz doğacak ama eşim aşırı şekilde okey oynuyo ve çok yazışıyo
çok kızıyorm çok üzülüp ağlıyrm ama fayda yok gerçekten kötü bişi bunu
yapan yarın evlenincede yapar bazen yapma etme diyorum git erkeklerle oyna
erkeklerle yazış dyrm neden bu kadar uzatıyon bu sadece sanal bi alem diyo
kendini benm yerime koy diyorum ama anlamıyolarki bende çok istiyorum oynamamasını ama ,
dinleyen yoook olan hep bana oluyo affedersin isterseler her b......k yaparlar
okeyde yanına gidincede kızıyo bana yanımda durma ben senin yanında ne yapıyosam arkanda
dada onu ypıym diyo sonbi kaç aydır çok oturuyo üstüne ve üstelik herakşam aynı kızla aynı masada oturuyo
ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorm hep içime atıp ağlıyorum çok konuştum yeter artık oynama diye ama yook
ne yapacağımı bende bilemyrm
GERÇEKTEN ZOR Bİ DURUM ben evliyim şuan
2010da evlendim ve şuan gebeyim ve bi 15güne kadar
hayırlısıyla bebeğimiz doğacak ama eşim aşırı şekilde okey oynuyo ve çok yazışıyo
çok kızıyorm çok üzülüp ağlıyrm ama fayda yok gerçekten kötü bişi bunu
yapan yarın evlenincede yapar bazen yapma etme diyorum git erkeklerle oyna
erkeklerle yazış dyrm neden bu kadar uzatıyon bu sadece sanal bi alem diyo
kendini benm yerime koy diyorum ama anlamıyolarki bende çok istiyorum oynamamasını ama ,
dinleyen yoook olan hep bana oluyo affedersin isterseler her b......k yaparlar
okeyde yanına gidincede kızıyo bana yanımda durma ben senin yanında ne yapıyosam arkanda
dada onu ypıym diyo sonbi kaç aydır çok oturuyo üstüne ve üstelik herakşam aynı kızla aynı masada oturuyo
ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorm hep içime atıp ağlıyorum çok konuştum yeter artık oynama diye ama yook
ne yapacağımı bende bilemyrm
gir okeye rezil et kız sende onu. yada boz pc yi nolacak senimi kovacak evden. masraf cıksın. sen ne uzuluyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?