Aldatıldım:(

haklısın bitanem bu sadece sanal alem diyo
ama biz böyle birşey yapalım dersek
kıyamet kopar bizdeki kalp sanki kalp değilde taştır
allah bunları islah etsin ne diyim vaz geçmesini istiyorum yaa
sadece kızlarla yazışmasın başka bişi demiyorum ama
dinleyenmi var

Aynı durum bende de vardı hatta başka bi topikte de dile getirdim, artık rehberıne kızları ayşe face, fatma face dıe kaydetmeye başlamıştı düşünün. Ben Ankara dışında okuoken nice dünya çirkini kızlarla gezip tozdugunu tatile gittiğini bilirim. Bu işin güzellik çirkinliklede bi alakası yok artık erkekler iyice maymun iştah moduna girdi tabe bunda günümüz kızlarının sanal ortamlarda ki rahatlığının etkisi büyük çok yüz buluolar öylelerinden olan bizlere oluyor. Sıkma canını geç olmadan anlamışsın nası biri oldugu önüne bak tatlım

öncelikle aynı hareket senden gelse tepkisi ne olurdu bunu düşün . sonrada onun su an seni sevdiği için kazanmak istedgni düşünüyosan affet . eger seni cepte tutmak boşta kalmamak düşünceler geliyosa aklına yada öbür kıza su an bile msj attgndan en ufak bi şüphen varsa ayrıl .

SAKIN AFFETME SAKIN SEN DAHA EVLENMEDEN EVVEL SENI ALDATMIS EVLENINCE KESINLIKLE DOST TUTAR BU ALLAHA SUKRET EVLENMEDEN EVVEL IC YUZUNU GOSTERMIS YAT KAK SUKRET YA EVLENDIKTEN SONRA COLUK COCUGA KARISINCA OGRENSEYDIN SAKIN AFFETME DEDIKLERINEDE INANMA NEDICEKTI SANA onuda sevdım ben doyumsuzun tekıyım aslında ıkınızede deger vermıyorum mu asla gerceklerı soylemıcek tabıkıde senı seven adamın gozu baskasını gormezdı 2 2daha 4 bukadar basıt goruyosa sevmıyodur eger affedersen 2.aldatmayı hakettın demektır

Bugün sebi sevdigini söyledigi halde baskasiyla olabilen yarin ayni seyi yapicak genislige sahiptir kanaitimce.
Affedersen senin cepte keklik bilip yiyicegi halti yine yiyicektir.
kendine sakin az deger verme baskalarinada taviz verme...

aradaki saygıyı bir kere yıkan hele de "sevgili" sıfatını taşıyıp işin sevgi kısmının hakkını vermeyen birini affetmek ne kadar doğru bilmiyorum. pek bana göre değil

aradaki saygıyı bir kere yıkan hele de "sevgili" sıfatını taşıyıp işin sevgi kısmının hakkını vermeyen birini affetmek ne kadar doğru bilmiyorum. pek bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…