Canım benim ya

Aynı şey benim başıma da geldi biz henüz 1 senelik sevgili olduğumuz için o zaman affettim.
Ama aslında affetmek diye bişey yok bunu öğrendim geri kalan 3 senede
Çünkü affetmiyorsun acın dinmiyor kafandaki sorular sebepler sonuçlar nedenler bitmiyor.
Acı katlanarak büyüyor,Sadece unutmuş gibi davranıyorsun hiç olmamış gibi ama affetmiyorsun.
Onun yüzüne baktığında aradan kaç sene geçerse geçsin yaşadıkların gözünde canlanıyor.Ona çatıyorsun ilişkiyi yıpratıyorsun daha da fazla.
Ama ben ondan vazgeçemedim bunlara rağmen o günden sonra hiç bir hatasını görmedim ama hergün aynı acıyla yatıyorum aynı acıyla kalkıyorum.Derler ya güveni kaybetmek kolay kazanmak zor diye aynen öyle 3 sene geçti aradan ve şuanda bile aynı huzursuzluktan tartışma içindeyiz.
Şimdi aldatılmış ve affetmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem şu affetmek istiyorsan kimseye anlatma kimseyle paylaşma çünkü gün geliyor yüzüne vuruyorlar ona karşı cephe alıyorlar seni dolduruyorlar,2.si gerçekten affedilmek isteyip istemediğini anlamaya çalış çünkü umursamaz tavırlarda ise yine aynı acıyı yaşatacaktır,3.süde gerçekten affedilmek istiyorsa bütün detayları öğren anlatsın yoksa yıllar boyu hayalinde canlandırıyorsun şöyle mi oldu böyle mi oldu acaba diye
Allahtan sabır diliyorum sana canım

Şuanda bunları yazarken bile gözlerim doldu.Ölüm acısı kadar zor bununla yaşamak çünkü affettiğin zaman bu acılarla hep baş başa olacak sensin