Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabretmezsek hiç bir yere gelemeyiz.hemen boşandın nolucak geri ailene dönüceksin üzüntü sıkıntı .bide 2, bayan olucaksın dul kaalıcaksın.çocukların mutsuz olucak.psikolojileri şimdikinden daha beter olucak.ben bu devirde evliliğini herşeye rağmen göğüsleyen kadınları kutluyorum.gerçekten büyük fedakarlık kadınlarda oluyor.boşanmayla ne geçecek eline?kocan zaten seni istemese gözünün önünde yapardı.demekki gizli yapmasının nedeni çapkınlık yani gelip geçici heveslerdir.erkek hiçbir zaman evindeki temiz kadınınını bırakmaz.yani erkeklerin yaradılışı bu...güzel değil ama çoğu böyle zor ama sabır edicen ben deneyimli olarak söylüyorum.bekara k8ız boşamak kolaydır...
evet ıhanetın affı olmaz olmamalı basit bir şey değil ama hiç bir zaman büyük konuşmamalı ınsan....
esımın sık sık ıs seyahatlerı olur en son yurt dısına gıttıgınde bara gıtmıs ve orda kızlarla fotolar cekılmıs sarmas dolas ve bunuda gızlı actıgı facebook hesabında paylasmıs o facebook hesabı uzerınden baska kızlarlada konusmus tesadufen gordum bunları acımı nasıl hafıfletıcem bıdaha nasıl ınanıcam o gecenın sonunun nasıl bıttıgını hıc bı zaman ogrenemıycem bununla nasıl yasıycam