Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun aksm esim tarafından aldatildigimi ogrendim.hamileyim cikmazlardayim(
Neyapacagimi inan bilmiyorum. Esim uyurken telefonunu aldm internette gecmis bölümüne bakarken chat sayfalarinin birinde bir bayanla gayet samimi konusmalarini gordum.gece sabah kadar kavga ettm bagrdm cagrdm itiraf etti 8 aydr konusuyolarms.cok pismanm dogmamis bebegmn uzerine yemin ederm birdaha konusursam yaparsam allah belami versn dedi cok Özür diledi.affedemiyorm.cok farkli bi adamdi.birbucuk yillik evliyz ve 9 aylik hamileym. Cok yiprandm geceden sabaha. Ona cok guveniyodm oyleki hic suphelnmedm.elinde cicekle cikoltayla gelen bi adamdi.ustume cok titriyodu.yuzyuze hic gorusmedklerini sadce chatta konstklarni soyledi.konsmalar belden asagi konsmalr.dsundkce aklkma geldkce agliyorm.ailem uzakta kalkip gitsemmi diyorm.napacagmi sasrdm.bebegm ve ben ortada kaldk.ne yapmak istiyorsun peki...ve nasıl öğrendin itiraf mı etti
Neyapacagimi inan bilmiyorum. Esim uyurken telefonunu aldm internette gecmis bölümüne bakarken chat sayfalarinin birinde bir bayanla gayet samimi konusmalarini gordum.gece sabah kadar kavga ettm bagrdm cagrdm itiraf etti 8 aydr konusuyolarms.cok pismanm dogmamis bebegmn uzerine yemin ederm birdaha konusursam yaparsam allah belami versn dedi cok Özür diledi.affedemiyorm.cok farkli bi adamdi.birbucuk yillik evliyz ve 9 aylik hamileym. Cok yiprandm geceden sabaha. Ona cok guveniyodm oyleki hic suphelnmedm.elinde cicekle cikoltayla gelen bi adamdi.ustume cok titriyodu.yuzyuze hic gorusmedklerini sadce chatta konstklarni soyledi.konsmalar belden asagi konsmalr.dsundkce aklkma geldkce agliyorm.ailem uzakta kalkip gitsemmi diyorm.napacagmi sasrdm.bebegm ve ben ortada kaldk.
neden ortada kalıcak mıssın..hiç böyle düşünme sadece 1 kişiydin 2.biri geliyor hayatına..farkına varır mısın lütfen ortada kalan eşin sen değilsin..tek başına da ayaklarının üzerinde durabilirsin..sadece bununla ilgili neler yapmak istediğine karar vermelisin..önce bir telaşını at üzerinden..kafanı topla ve yanlız kalma herkesle de paylaşma geleceğin için..kaç aylık hamilesin?
Vereceğin en büyük ders ona her zamanki gibi davranmak çok da umursamamak, bu onu daha da vicdan azabına sokacak emin ol. Önce bebeğini düşün. O senin önceliğin olacak zaten. Erken doğum filan yaparsın Allah korusun az vaktin kalmış. Dua oku sabır çek. Sonrası Allah kerim ama ilk önce sen ve bebeğin var
Ben ne cilelerle gecirdm bu 9 ayi.ben cekerken o baska zevklerdeyms.ustelik gece ben uyurken yanimda yazms msjlari.ben bunlari haketck hicbsy yapmadm aksine iyi bi es ilgili bi es olmaya calistm ama bosunayms
Ne yapmak istedigimi bilmiyorum sadece pismanlik duyuyorm ona inandgm guvendgm icn.dsunuyorm hep dsunuyorm ama bi sonuca varamiyorm.artik zerre kadar guvenmiyorm.kimseye anlatamam oyuzden buraya yazdm icimi dokmessem.kkötü olucam.son ayimdaym dogumuma iki hafta var.o adamn kizima yaklasmasni doknmasni sevmesni istemiyorm.hazmedemiyorm kabullenemiyorm
Burda yeniyim canm.biran once derdimi dokecek biyer aradm burayi buldm hemen yazdm.kafam allak bullak.aksam isten gelicek ben nasil tepki vericegimi nasıl davranicagimi bilmiyorumne diyeceğimi hiç bilmiyorum, zamanlama da öyle kötü ki... Derdim var kısmına açsaydın konuyu, orası daha çok takip ediliyor. Daha çok fikir olan olurdu en azından yaranı sarmaya çalışırdı daha çok kişi.
hmm hamile kaldıktan sonra başlamış demekki..ona ozamanlar güvenmen gerekiyordu guvendin..şimdi hata yaptı güvenmemen gerektiğini düşündüğün için güvenmiyorsun.yaşanmışlıkları yaşadığın zaman ve olaylarla karıştırma kendine zulüm etme..o zaman öyleydi şimdi böyle..hayatın yaşamla şekilleniyor illaki iniş çıkışı olacak..kendini suçlama..güzel güzel hamileliğini yaşa sağlıkla bir kucağına al..hemen harekete geçme akıllı davran..kendini güvende hissedene kadar bekle..kendini ve cocuğunu güvende hissedince zaten zamanla daha mantıklı düşünmeye başlayacaksın..bu sırada yanaşırsın yanaşmassın tabiki sen bilirsin..bu konuda kimse birşey diyemez..şunu hiç bir zaman unutma denizde sen boğulursan kimseyi kurtaramazsın...önce kendin için birşeyler yap..biz yanındayız..
Dogumuma odaklanmstm o mutlu anı beraber yasiycaz diye icim icime sigmiyodu.hatta bnmle dogum girecegini bile soylemsti.daha neler neler. Guvenmiyorm artk hicbisekilde.eskisi gbi biri olmiycam olamiycam.allahtan korksaydi yapmazdi.birde diyoki bn seni aldatmadm.bu aldatma saylmaz yatmadm kalkmadm yüzyüze bile gorusmedk diyo lafa bakarmsn.aldtma syilmazmis.bnm yanimda bnm yatagmda.baskasini dsunerek uyuuyumusn.daha ne olsn be adam
benim yazdıklarımı birde sakinleşince okur musun?rica ediyorum..
şimdi dök içini dinliyoruz...
Allah razi olsun. Artik diyecek laf bulamıyorum. Duvarlar ustume geliyo daraliyorm dsundkce kafayi yiycek gbi oluyorum. Siz benim yerimde olsaydnz nasil davranirdnz