• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim

8 aydır konuşmakmı :53::53:
allah ıslah etsin ya.... karısı cocuguna hamile kalsın.. cocugunu taşısın
kendi chat sayfasında masum bi ilişkiyi 8 ay sürdürsün...:47::22:

dogumunuzada sayılı gün var sanırım... rabbim size ve bebeginize yardım etsin

Allah yardımcınız olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neyapacagimi inan bilmiyorum. Esim uyurken telefonunu aldm internette gecmis bölümüne bakarken chat sayfalarinin birinde bir bayanla gayet samimi konusmalarini gordum.gece sabah kadar kavga ettm bagrdm cagrdm itiraf etti 8 aydr konusuyolarms.cok pismanm dogmamis bebegmn uzerine yemin ederm birdaha konusursam yaparsam allah belami versn dedi cok Özür diledi.affedemiyorm.cok farkli bi adamdi.birbucuk yillik evliyz ve 9 aylik hamileym. Cok yiprandm geceden sabaha. Ona cok guveniyodm oyleki hic suphelnmedm.elinde cicekle cikoltayla gelen bi adamdi.ustume cok titriyodu.yuzyuze hic gorusmedklerini sadce chatta konstklarni soyledi.konsmalar belden asagi konsmalr.dsundkce aklkma geldkce agliyorm.ailem uzakta kalkip gitsemmi diyorm.napacagmi sasrdm.bebegm ve ben ortada kaldk.

eşinin kafa yapısına olmadık küfürler sayıyorum şuan içinden; bu senin kadınlıgına, onuruna, çocuguna yapılan bir ihanet asla kabullenme. Aynı şeyi sen yapsan kim bilir belki seni vururdu affetmeyi geçtim. Ama sen kadınsın ve erkek yapar affetmek gerekir öyle mi? lütfen bir kere yapan daima yapar eğer affedersen bu söylediğimi hatırlarsın.. Kendine bunu yapma onuruna gururuna bunu yapma çocuguna böyle güçsüz bir anneyi layık görme. Çocugun sana kocandan daha iyi bir yoldaş olabilir hem ayrılık dünyanın sonu değil belki hayatına daha iyi biri girer? beni yuh'lama bunlar hayatın gerçekleri. Ama kendine bunu yapma.

Back
X