aldatıldım:(

Özür dileyecegi yerde yaptigina bak o elleri tutmaz olur umarim. Ailenin yanina gitseydin.

Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
Elleri kırılsın!!
Hemen dava aç. Dövdüğü ve aldattığını da söyle. Ve ne yaparsa yapsın asla ama barışma!!

ispat edebilir misiniz?
tabiki alamaz çocugunuzu, bence evi terketmeyin onu eve almayın.ve korkmayın

Alamaz kizini falan.. Aldattigini ispatlarsan tek celsede bosanirsiniz... Allah yarabbi ne boyle bu insanlarin zoru cok uzuluyorum boyle seylere..

Bugun esim demek istemedigim kisi tarafindan aldatildigimi ogrendim baska kadinlarla konusmus ustelik bunu yuzune vurunca dayak yedim 1 yasinda kizim ne yaoacagimi bilmiyorum ne olur bana destek olun kizimi alamaz degil mi
çok üzüldüm umarım hayatınızdan çıkarırsınız o pisliği kızınızı alamaz darp raporu kesin alın

Ay ınanamıyorum ya .
Pislik erkek müsvettesi
Hem suclu hem güçlü...!
Allahından bulsun ınş. ve Allah yardımcın olsun.

Kardeşim,ilk yapacağın iş darp raporu almaktır.nolur almamazlık yapma.her halt affedilir ama kadına yapılan şiddet asla!! güçlü ol ve hayatından çıkar o öküzü!!çocuğun her halükarda sen de kalır merak etme.Bügün seni döven yarın çocuğunu döver ve inan çocuğunun gözlerinin önünde babası tarafından dövülmesi senin canını çooookkk daha fazla yakacak!yol yakınken kurtul derim ben...

Iki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus
Cok üzüldüm dua et hersey hakkinda hayirlisi olsun üzülme ne yapmayı düşünüyorsun ya bide sifreyi nasil kirdin merak ettim yazarsan eğer

Alamaz kizinizi.
Ozur dileyecegine zeytinyag gibi uste cikmis birde. Allah islah etsin..

kızın çok küçük merak etme kimse senden alamaz. Allah yardımcın olsun.

Evden de çıkmayın tedbir kararı mi ne deniliyor evin kirasını ve geçimini ödemek zorunda 6 ay kadar bir sure en az, çocuk sizde kalır ve darp raporu alın kesinlikle .oofff, allah yardimciniz olsun

Hemen ayrılmaya mı karar verdiniz. Okuyanlar nolur banada cevap yazın kimsem yok ne ablam ne sırdaşım. Annem ise babam üzerine evlenip paramparça etti. Gidip ona anlatsam çok üzülecek bende yedim dayak öğrenince. Bırakıp gittim sokakta pesime düştü seni çok seviyorum affet.dedi. arkadaş çevresi pis itiraf etti yaşadığı herşeyi 4kez girdi hayatıma birileri. Sen doğum yaptıktan sonra dedi. Ama son su tövbe ettim dedi. Aklımdan atamıyorum çok kötüyüm yardım edin.

şaka degıl dımı?

Iki senelik evliydik hic bir zaman bana karsi iyi olmadi bugugun telinin sifresinu kirip vatsp girdim kadin ve kadinlarla bu gune kadar gormedigim ilgi ve hassasiyetle konusmus
Offff ya nolur bana da yazın. Benimki çok titrer üstüme. Bir dediğimi iki etmez. Her hafta gezmeye götürür kendi giyinmez bize alır. Arar sürekli dışarı da yemek yiyelim. gezelim der. Ne bilim etrafımda yok böyleleri bizim kadar gezen tozan kafam karışık üstelik çocuk istiyor
Tekrar dan. Kızım3yasında

ben hıc bırsey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…