- 20 Ekim 2009
- 8.246
- 13.347
- 823
- Konu Sahibi shrekin karisi
-
ben de 40 yaşındayım benim de küçük beeğim var üstelik ben kadınımBelki de geç evlenmiştir adam ondan 40 yaşında küçük çocuğu vardır. Zengindir ama sürekli ev değiştirdiği için kirada oturuyordur Telefonu da otomatik ödeme talimatı bir soruna takıldığı için odenmemistir belki. hem kendisi zengin olduğundan karısı da fakirmis ya kendi maddi düzeyinde biriyle kendini daha yakın hissettmistir diye zengin kadınla aldatmistir.(Erkek milleti aldatmaya hep bi bahane arar ondan dedim bunu da) Yani böyle düşününce çelişkili olmuyor. Ama bu sefer de hayal ürünü oldu:)
ben de 40 yaşındayım benim de küçük beeğim var üstelik ben kadınım
erkek 60 yaşına da gelse küçük bebeği olabilir ayrıca
Yahu burda su sulalenin gelini diye geciyor iste anlayiver.sulalenin adi kadinin adindan onde.delilim var.kadinlada konustum.evli oldugunu bilmiyordum dedi
teşekkür ederim :)Evet tabii. Iste bende onu diyorum.
Allah bağışlasın bebeginizi:)
kavga etmişler adamın elinden evin anahtarını ve adamın telini almış, sanırım adamda borcunu ödemedi tel kapansın diye, evin kirasını elektriği suyu falan da kendin öde naparsan yap falan demiş7 sayfa okudu.tek anladgim kocan 50 yasinda bi kadinla aldatmis..hicbi ayrinti vermemissn.agzindan dirhemle laf aliniyo.ayrinti vermezsen kimse yardimci olamaz sana.esinin tlfunu neden sende?boyle durumlarda adamlar telefonla butunlesr.zengin diyosun hat kapanmis.sen evlisin esin zenginse sende zenginsin.konu acmissin ama hicbi detay yok..
Malca bir teselli olacak ama artık herkes aldatılıyor toplumun çivisi çıktı.
Kadin evli guzel bakimli unv giden iki cocugu var zengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?