• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatildim

Adiniza uzuldum.
Ama amaciniz aldatildiginizi bildirmekse; ogrendik,ok.

Yok amaciniz yardim istemekse;boyle taksit taksit yazarak.bizi tum sayflari gezmek zorunda birakip ardindanda yorum yapalim diye bekliyosan Cok Beklersin.
Zamanim yok buna. Hadi eyvallah.

Son düzenleme:
Konudan anladigim tek şey konu sahibesinin aldatilmis olması ama cidden zor bi durum . Allah yardım etsin .

Arkadaşım yazsan keşke kaç senelik evlisin yaşın kaç eşin ne yapar. Ne zamandır aldatıyormuş nasıl öğrendin?şuan ayrı mısınız? Çalışıyor musunuz? Bebeğiniz ne kadarlık? Vsvsvs tamam moraliniz bozuk ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kıvamında mesajlar atıp,bu konuyu konuşmak istemek garip oluyor.

Off varya rezil olsunlar beter olsunlar inşallah ya. Konuyu şöyle baştan güzelce yazarsan işine yarar yorumlar alırsın, herkes daha doğru bi şekilde yorum yapar. Böle parça parça kopukluk oluyo, anlıyorum yazmak zor geliyo heralde ama daha sağlıklı olur yorum yapanlar için. Bu şekilde tü kakadan başka çokda ileri gidilmez

Ssgol
Off varya rezil olsunlar beter olsunlar inşallah ya. Konuyu şöyle baştan güzelce yazarsan işine yarar yorumlar alırsın, herkes daha doğru bi şekilde yorum yapar. Böle parça parça kopukluk oluyo, anlıyorum yazmak zor geliyo heralde ama daha sağlıklı olur yorum yapanlar için. Bu şekilde tü kakadan başka çokda ileri gidilmez[/QUO
cok sagol cocuk durmuyor cok kisa yazabiliyorum.

Artık o kadar alistim ki bu durumlara her aldatildim dediklerinde normal gelmeye başladı. Alıştı bünye bu karakter yoksunlarina..Tepki de veremiyorum artık.
Rezil edin herkese. Onlar utansın tabi ar astarlari çoktan yırtılmış ..

Konu çok ilginç ; konu sahibinin küçük bebeği var adam 40 yaşında olabilir mi olabilir

Adam zengin ben culsuzum diyor... eşinizin malı sizin

Zenginsiniz kirada oturuyorsunuz hadi o da olabilir telefonunuz fatura
ödemediginiz için kapalı

Kadın evli onunla konuştum delil biriktirecegim diyorsunuz kadın eşinize söylemiştır eşiniz size bişey demedi mi

Kadınla konustun oda senın okuze dedı.tatyıstınız telı ve anwhtarı aldınız.nasıl delıl olucak

Esın zengın ve borçdan telımı kapalı?çalişanı honderıp faturayı odemeyımı unutmuş.

Bebege uzuldum:(

Nasıl telefonu size bıraktı? Genelde erkekler bu gibi durumlarda telefonlarını baş tacı yaparlar. Zengin bir ailenin gelini de bir şeyleri göze alıp aldatması lazım kocasini. Kocan ona nasil bir cesaret verdi kj bu işe kalkıştı? Çok muamma var.

Back
X