- 23 Ağustos 2012
- 51.444
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.563
- 898
- Konu Sahibi shrekin karisi
Esimde zengin culsuz degil fakir olan benim
Kadının kocasına söyleyin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimde zengin culsuz degil fakir olan benim
Yaninda calisaniyla haber gonderdim qevin kirasini elektrik suyunu odesin diye kendi odesin demis Benim icin.
EyvallahAdiniza uzuldum.
Ama amaciniz aldatildiginizi bildirmekse; ogrendik,ok.
Yok amaciniz yardim istemekse;boyle taksit taksit yazarak.bizi tum sayflari gezmek zorunda birakip ardindanda yorum yapalim diye bekliyosan Cok Beklersin.
Zamanim yok buna. Hadi eyvallah.
Off varya rezil olsunlar beter olsunlar inşallah ya. Konuyu şöyle baştan güzelce yazarsan işine yarar yorumlar alırsın, herkes daha doğru bi şekilde yorum yapar. Böle parça parça kopukluk oluyo, anlıyorum yazmak zor geliyo heralde ama daha sağlıklı olur yorum yapanlar için. Bu şekilde tü kakadan başka çokda ileri gidilmez[/QUO
cok sagol cocuk durmuyor cok kisa yazabiliyorum.
Bana kalirsa hasta.bir iki ilgi gordugu herkesle aldatacak kapasitesi varadam hem zengin hem de 50yasindaki kadinla mi aldatiyo sizi. cok ilginc
Siz kac yasindasiniz yani esiniz kac yasindaGelinin de yasi 50 bu arada
O nasil oluyo esin zenginse sende zengin oluyosunEsimde zengin culsuz degil fakir olan benim
adam hem zengin hem de 50yasindaki kadinla mi aldatiyo sizi. cok ilginc
Zengin diyorsun ya, belki parasi etkilemistir.Okuz tam 40 yasinda.kadin 50 yasinda ama guzel bakimli.nesi etkilemis dersen valla bilmiyorum