aldatıldım

Belli hala icinde aşk kırıntılarn var . beliki sen hep yok demişsin inada girmiş evet diyince aşık edip gitmiş dua et ki her basını yastıga koydugunda sen gelesin aklına ve sende unutmaya calış
Beddua etmedim hic ama yinede kalmasin yanina yaptiklari Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir

Ben bir erkeğin ilgisini hissettikten sonra eğer hoşlanmıyorsanız arkadaşlığı da kesmeniz taraftarıyım.
Yani arkadaş olarak görüyorsunuz ama karşı taraf aşık.
Ben bu durumda hoşlanmıyorsam o kişiden arkadaşlığa da devam etmezdim.

Sizin eski sevgiliniz de karaktersiz çıkmış...

hiç üzülmene değmez yat kalk şükret öyle bir adamdan kurtulduğun için.bu sana bir imtihan olmuş inşallah Rabbim gönlüne göre verir hastalığına da tez vakitte şifa verir inşallah

hiç üzülmene değmez yat kalk şükret öyle bir adamdan kurtulduğun için.bu sana bir imtihan olmuş inşallah Rabbim gönlüne göre verir hastalığına da tez vakitte şifa verir inşallah
Aminnn.Allah razi olsun

Her kadin istemis canim biliyomussun zaten

Konuyla alakasiz ama; ya isminizin altindaki imzada bi bugday iconumu ne var. Telefondan girdigimde hep " ay ekran kirlenmis " diye ekrani silerken buluyorum kendimi. Kafayi yemek uzereyim

Ben çok daha kötü şeyler yaşadım canım. İnan zamanla geçiyor unutuluyor. İnsan nelere alışmiyor ki.

sanada allah kolaylık versin kız sen evlimiydin ben seni bekar sanıyordum aşkitonla fikirdeme döneminde biliyordum
Yok anam ben evliyimustune 4 de cocuk var tilitililievet askitomla kocemle fingirdiyom yuzunu gorebilirsem cok calisiyo garibim senin zalimin oglu ne ediyo kiz?

Ben iki cocukla yasadim ihaneti ustelik hemen kurtulamiyorsun derlerya bekara bosamak kolay su an herseyi askiya aldim beklemedeyim sartlarimi iyilestirmeye calisiyorum kendime ve cocuklarima en az zarari yasatmak icin intikam soguk yenen yemek.keske bekarken yasasaydim bunlari erkek milleti hepsi ayni der gecerdim sukredin ki o insan cocuklarinizin babasi olmamis omur boyu bir sekilde muhatap olmak zorundayim

Konu sahibi konuyu dagittim bu arada cok ozur diliyorum,allah yardimcin olsun canim ne olursa olsun aldatilma affedilemez!herkes kendine yakisani yapar unutma..

Evet zor.
Ancak evlendikten sonra olacağına şimdi olması sizin hayrınıza.
Bir şekilde unutuluyor. Neleri unutmuyoruz ki.
Geçmiş olsun.

Beddua etmedim hic ama yinede kalmasin yanina yaptiklari Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir
İyi yapıyorsun o hayatını yaşarken sen de hayatını onu düşünerek öldürüyorsun hayat cok kısa diye bir söz var yarın ne olacagı belli degil bedua edemeyecek kadar aşıksn . ee peki bu senin olan aşkını hakketmeyenin umrunda mı

Yok anam ben evliyimustune 4 de cocuk var tilitililievet askitomla kocemle fingirdiyom yuzunu gorebilirsem cok calisiyo garibim senin zalimin oglu ne ediyo kiz?
En son doğum günümü kutladı o kadar resmini beğendim bende bir iki tane ses yok vicdansız öküz

En son doğum günümü kutladı o kadar resmini beğendim bende bir iki tane ses yok vicdansız öküz
Okuz iste ne anlar incelikten bacim,bosverr hicte yuz verme umursama gelecegi varsa gelir zaten..senden degerli degil canim takma kafana

Gezelim tozalım evlenirken aileden temiz kız alayım türlerinden biriyle karşı karşıyayiz yine.. kuzeninin ne halt olduğunu biliyormu acaba. Kendi ailesinden ya temiz namuslu dur. Boşver kızım böyle cahil cuhelayi. . Karisindan sıkılincada sana msj atar unutamadim vs.. diye. Burada çok okuduk bu cins leri. . Eminim daha iyilerine layiksindir sen. Canını sıkma. Emin ol birgün unutuluyor üzüntüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…