Beddua etmedim hic ama yinede kalmasin yanina yaptiklari Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilirBelli hala icinde aşk kırıntılarn var . beliki sen hep yok demişsin inada girmiş evet diyince aşık edip gitmiş dua et ki her basını yastıga koydugunda sen gelesin aklına ve sende unutmaya calış
Ne yapayım canım işteyim ay sonu hesaplarıyla boğuşuyorumAynen katiliyorum smileyy'cim canimcim ne habersin bakim
Allah kolaylik versin canimNe yapayım canım işteyim ay sonu hesaplarıyla boğuşuyorumsen ne yapıyorsun
Aminnn.Allah razi olsunhiç üzülmene değmez yat kalk şükret öyle bir adamdan kurtulduğun için.bu sana bir imtihan olmuş inşallah Rabbim gönlüne göre verir hastalığına da tez vakitte şifa verir inşallah
Her kadin istemis canim biliyomussun zaten
Sihirli degnek benceKonuyla alakasiz ama; ya isminizin altindaki imzada bi bugday iconumu ne var. Telefondan girdigimde hep " ay ekran kirlenmis " diye ekrani silerken buluyorum kendimi. Kafayi yemek uzereyim
Sihirli degnek bence
Rengi hosuma gittiZoomlayinca gordum.
Yok kiz kayan yildizmis, sihirli deynek olarakmi kullaniyosun sen onu
sanada allah kolaylık versin kız sen evlimiydinAllah kolaylik versin canimbende cocuklarla boğuşuyorum malum hafta sonu beynimi yediler bunlar
Yok anam ben evliyimsanada allah kolaylık versin kız sen evlimiydinben seni bekar sanıyordum aşkitonla fikirdeme döneminde biliyordum
Beddua etmedim hic ama yinede kalmasin yanina yaptiklari Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir
İyi yapıyorsun o hayatını yaşarken sen de hayatını onu düşünerek öldürüyorsun hayat cok kısa diye bir söz var yarın ne olacagı belli degil bedua edemeyecek kadar aşıksn . ee peki bu senin olan aşkını hakketmeyenin umrunda mıBeddua etmedim hic ama yinede kalmasin yanina yaptiklari Allaha havale ettim Rabbim en iyisini bilir
En son doğum günümü kutladı o kadar resmini beğendim bende bir iki tane ses yok vicdansız öküzYok anam ben evliyimustune 4 de cocuk var tilitilili evet askitomla kocemle fingirdiyom yuzunu gorebilirsem cok calisiyo garibim senin zalimin oglu ne ediyo kiz?
Okuz iste ne anlar incelikten bacim,bosverr hicte yuz vermeEn son doğum günümü kutladı o kadar resmini beğendim bende bir iki tane ses yok vicdansız öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?