Aldatıldım....

Hakkattend3 normalde cok sabirliyim omurum ama destaninda destani anammmm aralari atlayarak okudum .kusura bakma.... zaten sinirli evliligi dusunmuyorum dedigin adamla yas 25 daha da oyalanma ....bahanesi olmus yoluna bak derim ....
Canım sağol yinede okumuşsun. Bu olay olmasa biz daha kopmazdık heralde, herkesin dediği siz bu işin sonunda evlenceksiniz sizi ayrı düşünemiyoruzdu. Dediğin gibiiiii bu benim bahanem olsun.. ama içim acıdı, bu kadar aşağılıkça olmasaydı bari.

Okudumm off içim şişti bu herifi direkt postala bu adamdan bir cacık çıkmaz aşırı cıvık konuşmaları var !

Has nicktir be.
Bitirmiştik diyo ya bitirsin defolup gitsin. Sana yaşattığı kötü şeyleri düşün telefonunu da engelle görme arama ve mesajlarını.
Zaten benim böyle bi insanla ne işim olurki. Herkes kendine yakışanını yapar. Ama gerçekten hiç hak etmedim ya bi hazımsızlık var ki sorma. Gerçi kim hak eder

işte bunlar hep travma.. zor bi süreç..kararlı ol, uzaklaş kafa dağıtacak şeyler yapmaya çalış.. çok geçmiş olsun..
Ya herkesin hayatında bişey olur ya benimde buymuş diyorum. Allah başka şeylerle sınamasın. Buna şükür. Belki vardır bi hayır, ilerde iyiki bitmiş derim dimi

15-25 yaşlar arasındaki gelişim sürecini işgal eden 10 yıllık tek bir ilişki pürüzsüz olsa şaşırırdım.
Siz birbirinize yettiğinizle ve insanın aynı anda sadece tek bir insanı sevebileceği ile ilgili kendinizi kandırmışsınız.
Duygular olmasını umduğunuzdan daha karmaşık şeyler.
Barışsanız yine aldatacak. Ama barışmak zorunda hissediyor, tüm özelini ortaya dökmüşsünüz. Ailesine apartmanına, arkadaşlarına rezil olmuş. Bu kadar rezil olan insan önce kendisini rezil edenin gönlünü alarak çevreye "sorun yok" mesajı vermeye çalışır, sonra da "madem bu kadar rezilim, kendimi kabulleneyim, ben buyum, battı balık yan gider" der.

Ya herkesin hayatında bişey olur ya benimde buymuş diyorum. Allah başka şeylerle sınamasın. Buna şükür. Belki vardır bi hayır, ilerde iyiki bitmiş derim dimi

hani demişsin ya ben fitim diye.. ben de kilolu bi kızla aldatıldım.. tamam her şey kilo değil, görüntü değil de.. ne peki.. bizde bulamadıkları ne anlamıyorum.. 2 sene geçti üstünden.. herif bana kitap yazmıştı öyle aşıktı ama gitti aldattı.. hala hazmedemiyorum.. ama yine de iyi ki bitmiş diyorum, iyi kii.. ve iyi ki böyle bitmiş, yoksa, kendimi suçlu vepişman hissedebilirdim ileride.. sen de öyle dersin bence.. anlaşamıyomuşsunuz zaten..

Yani onada yazdım kendinden başkasını kandıramazsın bu şekilde diye. Allah.ndan bulsun benim çok canım yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…