Aldatıldım....

Canım yanlış anlama ama çok ilginç bir ilişkiniz varmış zaten.. sana da zarardan başka bir şeyi yok. Evlenmeyi düşünmediğiniz bir insanla zaten neden vakit kaybedesiniz ki? İkinizden birinizin taşınması şart bence.. hakkınızda hayırlısı. .

Bu soruyu sormama bile değmez inan o yüzü tükürmek için bile görmek istemiyorum. Şu an sevgi olarak hiç bişe yok içimde ama bi acı var. Bu duruşumu hep korurum dimi??
İşte hani normalleştiriyor ya aldatmayı, işte uykusundan bir uyandır onu.
Zaten evet derse, domuz tabiatlı demektir, kurtulduğuna sevin. Hayır derse de ayrımcı pisliğin tekidir zaten.
Hatasını bile kabul etmekten aciz, yetişkin olamamış, adamlığın ilk harfinde kalmış biriyle zaman kaybedecek biri değilsin sen. O yüzden korursun duruşunu biliyorum. Sen bunları yutup oturacak birine hiç benzemiyorsun.

Yazdığınız herşey bana nefes oluyo yemin ederim. Arabeske bağlmaya hiç niyetim yok zaten.

Hadi geçmiş olsun. Seni teskin etmeye çalıştığımı dusuneceksin muhtemelen ama senin şu şekilde kurtulduğun gibi kurtulamayip evlenen, bir ömrü heder olmuş o kadar kadın varki bu dünyada. Anlattığın ve sonunda yaptığı kadarıyla karakter olarak 'karaktersiz' kategorisinde bir insanla 10 senen geçmiş. Allah daha fazlasından kurtarmış.

Amaaaaan yasin 25
Iliskiymis on seneymis yok gozunu onda acmissin
Sallaaaa gitsin be canim
Yenisine saglik
Disari cik bak hava guzel, alisveris yap ,kendine gelirsin
Saglikla mutlulukla guzel bayramlar gecirirsin insallah sevdiklerinle
Amim canım. Diyorum ya insanlar ne acılar yaşıyo bu neki..

Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın. Şu an tabiki Ağlıyorum , dün bile pikniğe götürdü arkadaşlar. Bi gülüyorum bi Ağlıyorum. Ama bu acıyı dibine kadar çekip söküp atma niyetindeyim. Bu süreç normal diye bakıyorum. Bazen nasıl atlatıcam diyorum. Ama insanlar neleri atlatmıyo bu neki. Daha 2 gün oldu herşey çok sıcak.

okurken nickini tepki olarak verdim resmen. ilk tepkisi inanılmaz cidden. "sana mı sorcam geri zekalı" demiş. şaka gibi. yerine kendini koysun bi bakalım ne hissedecek. telefonunda bi adamın yarı çıplak resimlerini yakalasa. ayrıydık o süreçte desen. sanki tartışıp ayrılmak demek sevginin bitmesi demek. insan birini sevdiğinde ayrı bile olsa sadakat duyar. amaaan cidden üzülmeni bile hak etmiyor. ayrılık bile değilmiş. görüşüyormuşsunuz. baya baya aldatma bu. çok sinirli, ilk adımı saldırmak, evlenmeyi düşünemiyordum diyorsun. böyle bir olay olmasa evliliğe uzanacaktı muhtemelen. üstelik çok çocuk yaşta başlamış ilişki. değişmişinizdir çokça. başka insanlar tanıman gerekiyordur belki. umarım karşına ömür boyu ayrılmak istemeyeceğin biri çıkar ve çok mutlu olup bu konuyu ufak bir sızı olarak anımsarsın.

Neden biz ayrılınca duygusala bağlıyoruz, acıklı filmler eşliğinde çikolata yiyip zırlıyoruz da onlar hemen bu boşluktan yararlanıp sözde "kafa dağıtmak için" böyle iğrençliklere bulaşıyorlar?
Tamamen ayrılmış olsanız bile insan bi ayrılığın yasını tutar.
Üzüntünü hissettim inan, sabır diliyorum

Zaten inan şu yazılanları okudukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Buranın bana iyi geliceğini biliyodum.

uzaklaş kapat telefonunu kaç git bir süre kafanı dinle sağlıklı düşün...
araftasın..

Ya 10 yıllık ilişki daha önce kaç kere ayrı küs kalmışsınız kopamamışsınız ayrılık sayılmaz bunlar kopmak sayılmaz hadi ayrıldınız hemen birini bulması da çok fena.
Gerçekten bir cacık olmaz bundan. Ve çok kırıcı bi insan. Aldatmış bir de sana mı sorucam gerizekalı diyor ne demek bu yahu, çok fena sinirlendim.

Ama insanlar böyle işte. Bir yeri iyiyse bir yeri defolu. Eş dost seçerken de hangi defoya tahammül edebileceğimizi seçiyoruz.
Ben olsam ben de kaldıramazdım. Bununla geçmiş olsun. Geçmişe saplanıp kalmayın.

Çok çok teşekkür ederim. Şu an beni en çok mutlu eden insanların desteği zaten. Allah büyük herkes hak ettiğini yaşar diye düşünüyorum

Hakkında hayırlı olsun inşallah.
Biliyor musun, geçecek hepsi.
Gerçekten zor oluyor ama geçiyor.
Aradan yıllar geçiyor da külleniyor.
Benzer bir hikayem var ve inan ki boşandığımda bile o kadar gözyaşı dökmemiştim.

Allah gerçekten değer verenini çıkarsın bi daha karşıma en büyük isteğim bu. Hayata küsme niyetinde değilim. Bu yanlıştı evet ama belki daha iyisi için bu tecrübeyi edinmeliydim.

Samimi söylüyorum icim sızladi okurken,icimden saydırdım o beyefendiyede .... sen cok akıllı mantıklı bir genc kız olarak canlandın gözümde aman boşver sana daha iyileri layık yolun açık olsun geçmeyecek acı yok ama bastırma acını dilekolay on yıl ben okadarlık evliyim insan on yıla neler sığdırıyor ağla üzül sonra sil yüzünü gözünü merhaba yeni hayatım de ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…