• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım....

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda da sevindim senin adına. Canım dediğin ama ömür törpüsü sevgilinin gerçek yüzünü görmüşsün, ne mutlu sana.

İlk etapta verdiği 'sana hesap mı vereceğim gerizekalı' tepkisi; emin ol olayı normalleştirip, sana, ne var ki bunda? havası vermek içindi.
Hesapta ayrıydınız ve buna hakkı vardı.

Allah'ın cezası ufak hesapların basit adamıymış. Umarım seni aksine ikna etmez..

Seninle aynı şeyi yaşamışız.Muhtemelen öğrenme ve kopma süreçlerimizde aynı zamana denk geliyor yazdıklarından öyle anladım:))))
4 yıllık bi iliskiydi. Çok inişli çıkışlıydı o da saldırgandı falan filan bahsettiklerinin resmen aynısı. Bişey için tartışıp ayrıldık, Iphone'larda Icloud şifresini bildiğin zaman bilgisayar üzerinden o telefonun beynine girilip fotoğraftı videoydu rehberdi mesajlardı görünebiliyor belki biliyorsundur. O ayrılıp ama ara ara görüştüğümüz 15 günlük ayrılık sürecinde acaba gerçekten neler yapıyo diye merakımdan Iclouduna giriş yaptım. Ve bahsettiğin türde aynen o tarz fotoğraflar gördüm. Ne ara buldu ne ara mesajlaştı ne ara o fotoğrafları birbirlerine atıcak duruma geldiler bi fikrim yok. Ben ayrıntı sormadım. Bildiğim bütün küfürleri etmek suretiyle sildim attım kendisini. Hem kendi numarası hem ailesinden tanıdığım herkesin numarasını gerek telefondan gerek whatsapptan engelledim. Çünkü bana göre, böyle bir ayrılık sürecinde hem üzüntü duyan adam böyle şeylere bu ölçüde kalkışamazdı, hemde başka birini bu tarz arzulayabilmiş olması onu tamamen silmeme sebep oldu. Bir çok şey paylaşıp bir sürü zaman geçirdiğin bir sürü anı biriktirdiğin insan araya bu denli başka birini sokmuşsa artık iki yabancı olmak gerektiği kanaatindeyim. öğrendiğim ilk 3 gün bi ciğer sökülmesi yaşadım ne yalan söyliyim. Fakat şuan gayet iyiyim, sadece ona kırgınım ama artık bunun bile bi önemi yok benim için. Ona bu kırgınlığımı telafi etme şansını tanımayı düşünmüyorum, bu sebeple içimdeki bu kırgınlığıda önemsemiyorum ve hayatıma devam ediyorum. Çünkü biliyorum ki affetsem dahi ben bunu ömrüm boyunca unutamam. Kendime ömürlük bir yük yüklemektense 1-2 yıl sonra hiç birşey hatırlamicağım bi ayrılığın üzüntüsünü şimdilik kendime yük ederim. Ama sonra kurtarırım yakamı. Gerçekten kırıcı, gerçekten bi ilişki bitti diye üzülmek yerine araya bu kadar olmadık şekilde birini dahil etmek onu istemek onunla görüşmek büyük onur kırıcı. Sen biraz daha şanssızsın, ben o kişiyle sadece aynı bölgede oturuyorum.Fakat sen aynı binada.Üstelik ben 4 yıldır birlikteyim sen 10. DAha ağır yaşadığının bilincindeyim. Ama yerinde olsam birazcık dirayetli kalarak önüme bakmaya çalışırdım. Hakkında hayırlısı olsun:)))

Herkese yeniden merhaba. Son gelişmelerle burdayım. Bana burda yazılanlar nasıl bi güç verdi anlatamam. Hepinize teşekkür ederim. Arkadaşlarım olsun, kardeşim olsun destekleri beni çok güçlendirdi buna çok ihtiyacım vardı. Bi önceki sayfada yazmıştım ablası geldi sağ olsun destek olmaya bana. Ama bilmediğim bi detay verdi. Ve içim kanadı ne yalan söyliyim.

Sonra bi baktım bana mesaj atmış. Yüz yüze görüşelimmi içim hiç rahat değil diye, mesaj atmışsın? Yazdım whatsappdan 1 saat sonra gördüm mesajı çünkü.

Seni böyle üzmek istemedim ben, gerçekten çok üzgünüm istersen az yürüyelim yazmış. Sen benim sinirlerimi bozarsın dedim, yok öyle bi niyetim yok, ne desen haklısın ağzımı açıp bişey demicem dedi. Tamam öyleysw dedim benimde diceklerim var.

Kızlar beni gitme karşısında ağlarsın bağrırsın onın karşısında buz gibi olmalısın vs deselerde ben bilmiyorum kendimde bu gücü buldum. Nasılsa yüz yüze gelicez dedm. Apartmandan önce ben çıktım sonra ona mesaj attım o çıktı, yakındaki bi parka oturdum geldi. Seninle yürümek istemiyorum parka gidicem gelirsin demiştim.

O gelene kadar yüreğim çıkcak gibiydi, ağlamıcam diye. Geldi karşılıklı oturduk. Ben sadece sabah yaptğım 3-5 lokma kahvaltyla duruyodum ve saat 8 buçuk civarıydı.

Meyve suyu almış sevdiğimden, sevdiğim çikolatayı almış. İlk baş hiç konuşmadık, size yemin ederim Allah öyle bi güç verdiki onu gördüğümde buz giibi oldum. Sen mi başlarsın ben mi başlıyım dedim. Sen konuş dedi.

İnanın toparlamakda güçlük çekiyorum. Önce o şunu sordu, arkadaşlarmzdan biri demişki onun liseden arkadaşı aynı iş yerinde çalşıyolar ve benim çocukluk arkadaşmla beraberler. Demişki -ayrılcaksan helallik al kızdan,beddua ederse mahfolursun sen demiş. Buna aklım takıldı o ne dedi :)) bilmiyorum dedim. Ama içimden hayyy ağzına sağlık be çocuk dedim. Sonra ben başladım. Dedm ablan laf arasında araba muhabbetini söyledi, senden tek istediğim dedim bana bilmediğim detayları verme bilmek istemiyorum dedm.

Sonra Dedim biz ayrılalı ayrıldıysak eğer!!!çok az bi zaman oldu. Ramazanın ikinci haftası arkadaşlarmızlaydık, babalar gününde sana hediye aldım ayın 19u sonra 2 gün beraberdik sarıldık ettik. Biz haziran ayını bitireli 10 gün ben burdan 3 haftayı çıkartamıyorum dedim. O, o zaman yoktu dedi. Ben böyle gün tarih hesabı yapınca bi afalladı hesaplıyo falan. İkinizde bana 3 haftadr görüşüyorız dediniz dedm ya 10 gündür var dedi ben o öyle dedi diye dedim dedi. Ben şunu anlatmaya çalıştım orda herkese ayrıydık aldatmadım diyo ya, onu vurgulamak istedm hesap sormadm istemedim asla. Bana dedim biz ayrıydık diyemezsin dedim, madem kafanda bitmişti dedm öyle söylüyosun ya dedim, işte orda bu yükseldi bana. Gayet sakin bi şekilde dedimki, bana önce sen konuş dedim ya sus bitiriyim yada sen konuş ben dinliyim dedm. Ben seninle gerilmeyw gelmedim dedim sustu. Bana ayrıldık diyemezsin, beni hiç bırakmadın benden elini çekmedin, şu gün şunu yazdın şu gün şu sebeple görüştük şu gün yakınlaştık dedim. Ben diyo her ayrıldğımzda sana mesaj atıyorum diyo. Dedim öyle bişey yok, ben 1 ay hiç konuşmadığımızı bilirim. Bu kavga sebeplerimiz çok saçmaydı ve sen bu kez resmen çok üstüme geldin olay çirkinleşsin diye dedim. Ayrıca bu benim sorunum değil ben bundan sorumlu değilim atmıcaktın benimle kesicektin dedim. Ya o kadae sakin ve donuk konuşuyodumki ben bile inanamadım kendime. Sanki o kız ben değildim.

Eğer bana deseydin biri var ben yeniden başlıcam bişilere, sana yemin ederim seni geri döndürmezdim ben bunu yapmam öyle biri değilim dedim. Peki der çekilirdim dedim. Aradan 3-5 ay geçer hani derimki hayatına birini almış bu öyle bişe değil, sen benimle konuşurken ilgilenirken aynı zamanda onunla konuşuyodun dedim.

10 gündür var diyosun ya dedim peki tamam 10 gün olsun dedim, 10 günde bu şekilde muhebbetinizin ilerlemesi o resimler bu nasıl bişeydir ya dedim, o an yüzümden tiksindiğim belli oluyodu eminim. Sen bana yok kız çok beyazım diye resim atmış deme hadi bi tane atar anlarım ama erotk resmler, senin bornozlu resimlerin ve diğerleri, ben o resimlerin altında ne yazışmalar döndü kesiterebiliyorım dedim. Orda öyle bişe yok diye lafa girdi, dedm sen istediğini de benim kafamdan aksi geçmicek dedim sustu.

Seni whatsappdan takip ederken bi sefernde o kadar çevrim içi takıldınki diyodum hani kimle konuşuyo olabilirki bu kadar, kesin siz o resimleşmeyş o gün yaptınız ve sen şu saatte tamamen çevrim dışı oldun dedm.
Hepsini geçtim dedim hepsini bırak dedim, ben sana dokunurken sen bana dokunurken içim o kadar rahattıki, aramızda yaşananın o kadar masum olduğuna inanıyodum ki içim çok rahattı dedim. Sana hep dedim, eğer beni aldatrsan ve ben bunu bilmezsem sen bana dokunursan ben bundan tiksinirim sana sakın bana bunı yaşatma diyodum dedim. Bana bunu yaptın sen dedim.Başkasına iç geçirip benden izinsiz bana dokunamazsın. Ben senin tenini severken benim bana ait diye seviyodum, sana ait olduğumu hissediyodum, yolda bi kıza bakmana dayanamazken başka bi kızın çıplak vücuduna baktığınu gördüm. Beniö baktığım tene başkasının baktığını gördüm dedim. Keşke bu olmasaydı, bu kadar aşşağılıkça bitmeseydi dedim. Ben en çok bunu bize yakıştırmadım dedim.

Ama diyorumki, herkesin bi yaşıcağı bi sınavı var, benim en çok korktuğum şey buydu ve ben bunu yaşadım, yinede Allah.a şükür ediyorım insanlar neler yaşıyo, tek odaklandığım şey şu durumu atlatmak dedim. 2 günde 2 kilo verdim tam, deli gibi ağladım ama dedimki ben bunu hak etmedim, ne olursa olsun ben bunu hak etmedim kimse aldatılmayı hak etmez sanırım bu düşünce beni şu an bu durumu atlatmaya odakladı dedim.

Sana hakkım helal olsun, bak sana şunu dürüstçe söyliyim bana kendimi çok özel hissettirdin ben kendimi çok değerli hissettim bu ilişkide dedim. Büyük konuşmuyorım ama hiç bişey beni sana geri döndüremez, seninle vedalaşmıcam öyle, tek istediğim ben sana yemin ediyorum seni ne olursa olsun asla aramıcam, senden tek isteğim beni sakın arama bu masa bizim son konuşma yerimiz olsun dedim. Senden tek bunu istiyorım diye ısrarla söyledim. Benim diceklerim bu kadar, ben kalkıyım sen kalkarsın dedim. Gözleri doldu zaten son cümlelerde bana öyle bi bakışı vardıki, bu kadar mı ya dedi sesi kötü, bu kadae ne olcaktı dedm ve kalktım gittim. Kardeşimlw gitmiştim beni bekliyodu bizden az uzak bi bankta.

Bu konuşmayı yaparken o kadar soğuk kanlıydımki inanın gözüm kıpırdamadı bile. Bazısında kafasını önüne eğdi bazısında gözümün içine baktı gözleri doldu. Yani acısını öyle bi hissettimki. O meyve suyından bi iki yudum almıştım. Kendinede almış. Onları whatsapp profil resmi yapıp son yudumlar yazmış. İçimdeki öküzü attım resmen. Hafifledim...

Şimdi sana haklısın diyen herkes(annesi, ablası, ortak atkadaşlarınız vs) yarın affet aslında şöyleydi ,böyleydi ,hatasını anladı , çok pişman, çok kötü falan diyerek seni yumusatmaya aranızı yapmaya çalışacak. Bunada hazır olun. İşiniz çok daha zor kararlı davranmanız daha güç. Heran heryerde karsılaşabilirsiniz. Umarım çok yıpranmadan has nicktir diyebilirsiniz:) b

Bana bu forumda yorumlarımdan az çok aşina olanınız vardır. Öğrendiğim günden beri aslında buraya yazmak vardı aklımda ama anlatmak bile o kadar zor geliyo ki.

Çok toparlayarak yazabilceğimi sanmıyorum. Sanırım biraz desteğinizi alıp, içime az olsun su serpebilmek niyetindeyim. Heleki bu aldatıldım başlığının altına yazıyor olmam inanın aklım almıyor. Hiç bi insana yüzde yüz güvenmem bunu doğru bulmam fakat beklemiyordum öyle diyim... Konuya girebildiğim kadar gireyim en iyisi. Anlatmak ne kadar zor gelsede.

25 yaşımdayım. Ve 10 yıllık bi ilişkin var. Aynı apartmanda oturuyoruz zaten ilişkimiz böyle başladı. Yani gözümüzü birbrimizle açtık. Ve bundan çok memnundum. Hani böyle biriyim ben arkadaşlarım, dostlarım, sevgilim ömürlüktür gözümde ve hep onlar olsun bana yeter.

Mükemmel bi ilişkimiz yoktu, sıkıntılar vardı, ikimizinde baskın karekterler oluşu bizi zorlasa da, kopamıyorduk. Alışkanlık değildi aramızda ki onu belirtmek isterim. 1 gün görüşemesek bi şekilde mutlaka görüşürdük. İkimizde ilgiyi seven insanlarız, ilişkimizde en sevdiğim kısmı aramızdaki ilgi yoğunluğu. Ayrı ayrı bile oturamak istemezdik. Kendimi onunla olan ilişkimde değerli ve özel hissettim gerçekten. Anlatmıcam diyorum baya ballandıra ballandıra anlattım be. Ek bi not daha, tabi bütün aileler vs biliyodu bizi.

Şunuda belirtmek isterimki evliliği düşünebilceğim bi ilişki değildi. Çünkü sinirli yapısına katlanamıyordum. Bende sakin biri değilim fakat kendimi baya bi törpüledim. Kavga anında çok kabalaşırdı çoğu zaman. Ve en lanet ettiğim özelliği, suçlu bile olsa herşeyde yaptığı her yanlışta psikolojik olarak bana saldırması. Ve kendi yaptığı herşeyde beni suçlaması. Bunlar gerçekten dayanılmaz kısımlardı. Aileme karşı her zaman saygılı oldu, bende aynı şekilde. Başka ne anlatabilirim bilmiyorum. Çok inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Genelde ayrılık sebeplerimiz hep onun yüzünden olurdu oda taş çatlasın 15 gün 1 ay. Sonra yana yakıla birbirimize koşardık bu hep böyleydi.

Şimdi az çok ilişkim hakkında fikriniz var, en güzeli şuydu bibrimize sadık oluşumuz(du), içim o kadar rahattiki ona dokunurken. Offf

Neyse asıl konuya geleyim direk olayı anlatıcam. Ctesi gecesi bizim gibi 10 senelik arkadaşlarımzla toplanıp aramızda evli olan çiftin evinde kalıcaktık. Ha bu arada ortalama 1 aydır kötüydük ayrıydık, fakat olayımız şuydu birbrimize tripliydik gün içinde ya kavga ediyoduk, ya özledim vs diyoduk ya nerdesin napıyosun. Yani sürekli iletişim halindeydik. Babalar gününde ona hediye aldım. Oda bana anneler gününde almıştı. Hediyesini vermiştim sarılıp yatmıştık vakit geçirmiştik vs. Kuzenim gelmişti, bize geldi yine vakit geçiridik. Birbirimizi özlediğimizi söylüyoduk yani iletişim hiç kopmadı.
Ama bişiler vardıki çok saçma sapan beni kırıyodu, ben kendime karıştırmıyormuşum, dik başlıymışım, bana bunları söyleyip hakaret ediyodu. 1 aydır kötü olmamızın sebebi buydu. Off kusura bakmayın toparlayamıyorum, siz sordukça detay veririm.

En son tamemen barıştık, biz ayrı olmalayım biz kötü olmayalım, seni çok özlüyorum vs tarzı konuşmalarından sonra tamamen barıştık ve o gece arkadaşlarımızda kalıcaktık. Eve gelmişti uyuya kalmış teli kapalı. Öptüm uyandırmaya çalıştım uyanmadı. Şarjdaki telefonunu açtım size yemin ederim resmen o an bişi hissettim ve direk whatsapp galerisine girdim. Ve bi kızın ona attığı çamaşırlı resimleri, onun kıza attığı resimleri. İşin kötüsü tamamen barıştğmz kadir gecesi yakınlaşmıştık.. sonra whatsappa girdim konuşmalarının bi kısmını okudum. Yaşadığım şoku acıyı anlatamama gerek varmı? Uyandırdım hemen başka bi odaya çektim beni aldatmışsın inanamıyorım nasl yaptın ya dedm ama zangır zangır titriyorum. Kızın numarasını ekran resmi alıp kendime attm direk. Sana hesap mı vericem gerizekalı dedi. Kalktım hemen yanından ablası annesi mutfaktaydı böle şok halinde onlara söyledim şok oldular yapmaz diyolar, söyledim işte yukarı çıktım eve. Annem babam yok be saçmalama o yapmaz diyolar. Onlarada söyledim gördüklerimi. Hepsinin ben gibi içlerinin yandığınu hisettim inanın... hemen kızı aradım. Dedm böyle böyle bana ne olup bittiğini anlatırmısın, senden öğrenmek istiyorum dedim. Kız 3 haftadr konuştuklarını ama son 1 haftadr daha yakın olduklarını, ismen 1 buçuk senedir biliyodum zaten dedi. 1 kere görüştük dedi. Seninle tamamen bittiğini ve hiç konuşmadğınızı söyledi ben seni çok sordum dedi. Senin her ayrılıkda birileriyle konuştuğunu falan anlattı dedi. İnanılmaz ya... Benimkinin iş yerinden bi kadın ayarlamış kızı buna.

Çok uzun oldu biliyorum ama devam edicem. O gece o gruptaki arkadaşlarımdan biri çocukluk arkadaşım onda kaldım. Evli olan arkadaşımız geldi. Zaten yere göğe sığamıyorum yemeden kesildim uyku deseniz haram.

Bana bi dünya mesaj arama, beni suçluyo deli gibi resmen ben özür dilicem nerdeyse. biz bitirmiştik!!!! Diyo. Ben denedim olmadı Özür dilerim diyo, ıvır zıvır işte. Erkeklerde onunla buluşmuşlar pişmanım yalvarıcam ben onsuz yapamam demiş. Zerre umrumda değildi o gece görüşmek istedi falan. Aşırı bi dengesiz, zaten fixtir ilk saldırır sonra yalvarır. Şimdi saldırı evresindeyiz... dedimki 3 haftada ne ara ayarladın ne ara konuştun biz hiç kopmadk kaç defa görüştük ettik, yani sürekli konuşuyoduk ya. Ne ara ne ara yani. Bence beni o kız için bahaneyle aramıza mesefa soktı çünlü takvim hesabı uymuyo... o fotoğraflar anladığın gibi değil ben senden başkasını istemedim diyo, bende ver teli sildiğin tüm konışmaları geri yükletiyim eğer sandığım gibi değilse ben özür dilerim dicem yazdım. Direk beni postalıyo, senin beynin hep böyle pislikti seninle konuşanda hata falan :)) ha bu arada 3 kez görüşmüşler, dışarı çıktığını görüyodım benim aldığım gömleği giyiyodu yakışmış falan yazıyodum, dedm o gün onamı gidiyodun ya dedim. Hayır diyo kesin yalan... herkesi biz ayrıydık ben o yüzden yaptım unutmak istedim, ben onu aldatmam diye bi ikna çabasında.

Daha hiç yüz yüze gelmedim ve istemiyorum asla. Sağolsun ablası öyle bi destek olduki bana. O kıza biz barıştık onsuz yapamam demiş, tamamen barıştğmz günde söylücekmiş bunu arkadaşlara vs öle söylemiş. Ne kadar doğruysa artık zaten zerre önemi yok.

Olay olalı bi kaç gün oldu sürekli bi ağlama krizleri, yani buna şükür insanlar neler yaşıyo. Beniö bu derdim ne ki, asla hayatın sonu değil ama çok aşırı canım yanıyo. Tek istediğim bu acıyı söküp atmak. Yaşım çok genç evli vs değilim sağlıklıyım şükür edicek çok şeyim var ama canım çok yanıyo, nefes alıp verirken yüreğimin yandığını hiasediyorum. Asla kendimi salcak bi kız değilim. Arkadaşlar zaten hiç yalnız Bırakmadılar. Herkes şok geçirdi aynı ben gibi. Herkese biz ayrıydık bitmişti diye yalan söylüyo ya bana bile, diyorımki sen hem benimle hem onunla konuştun şizofrenmisin ya. Dediği gibi olmuş olsaydı bile yinede bu yaptığı adilik resmen. Şu klasik laf vardır ya ne yalan söyliyim bende de oluştu, ben ki spor yapan fit bakımlı bi kız, ulen nasl bi kızla aldatıldım ederim bumuydu be dedim :)))

Bir destan yazdığımın farkındayım. Ne derece size düzgün anlatabildim bilmiyorum, umarım anlarsınız ve okuyabilirsiniz..

SON GELİŞMELER SAYFA 13!!!!!!!
Dedigin gibi kendini koyverme sakin, kafani dagitacak aktivitelere yonel, hic olmadigin kadar sosyal ol ve bence en etkili yontem yeni arkadaslar edinmek, yeni insanlarla takil ortak arkadaslarinla daha az gorus, kesinlikle affetme!!!

Seni nasıl aldatır ya
Yorumlarından tanıdığım kadarıyla bile ben olsam aldatmazdım yani.
Ama genelde böyle olur. Uzun süren ilişkiler öküz erkekler yüzünden biter. Sonra kız 1 yıl içinde gözünün içine bakan yakışıklı prensini bulur ve evlenir
Diğer öküz ise başını duvardan duvara vurur
Kız sonsuza dek mutlu mesut yaşar.

Üzülme zaten sinirliymiş
Emin ol sinirli adam ömür törpüler.
Bahanen olsun. :)

Aranızdaki şey sizin için özelmiş, değerliymiş, gerçekmiş ki acıtıyo.

Onun için ne kadar gerçekti onu da zaman gösterecek, zira davranışlarından anladığım kadarıyla henüz sizi kaybettiğinin farkında değil. Bi kaos, bi karmaşa içinde arkasına sığındığı bahanelerle, üste çıkmak adına geçirdiği saldırgan nöbetlerle, eş dostun destegiyle, 10 yılın hatrıyla bu işten sıyıracagını zannediyor hala.

Geri dönüs olmadıgı, on yılın üstüne sifonu çeken gerizekalının kendisi oldugu kafasına dank ettiginde, yani neyi kaybettigini gercekten anladıgında göreceksiniz onun için bu iliskinin anlamı, değeri neymiş.

Derseniz ki aşkımdan ölsem, onun pişmanlıktan süründügünü görsem ne degişecek? Hiçbi şey. O kırdı döktü, kırıp döktügünün de telafisi yok.

Ha bazen kırılan dökülen yerden toplanır, bi sekilde bi araya getirilir ki çoook çok zor bi sürectir, sonunda da hiç kırılmamış gibi olmaz zaten az biraz su sızdırır ama sızdırdıgı suyu da o iliski kaldırır bi sekilde.

Yani hayatta aldatılıp da affeden ilk insan olmazsınız affederseniz. Tüm genellemeler yanlıstır; her aldatmanın sonu ayrılıkla ya da ikinci bi hüsranla bitmez, bazen gercekten tek seferlik bi hatadır. Bu da hayatın bi gercegi bahsetmeden olmaz.

Kendi adıma böyle bi riski de, bu riskin getirecegi ömürlük sorunları da, bi adamın kaybetmeyi göze alabildigi ikinci tercihi olmayı da kaldıramam. Aldatılmak bi iliskiyi diriltmemek üzere gömmeye yeter ve haklı bi sebep bana göre.

Onun yerine aldatılma travmasıyla baş etmeyi tercih ederim. Size de aynısını tavsiye ederim nacizane. Ki simdiden güzel adımlar atmıssınız, iyilesiyorsunuz, o kadar da kötü durumda degilsiniz.

Trafik kazası gecirmek ya da ölüm haberi almak gibi düsünün. Uyku bozuklugu da olur basta, yeme bozuklugu da, nefes alamıyomus hissi, ağrılar, olumsuz duygular. Hepsi normal hepsi (hic bitmeyecek gibi görünse de) geçici.

Güvenmek ortada aldatma yokken de zor zanaattir zaten, hele ki 10 yılı tek hareketiyle tuz buz ettikten sonra imkansıza yakın olur sizin için. Daha önceki ayrılıklarınızda da böyle kızlar girdi mi araya asla bilemeyeceksiniz mesela.

O yüzden hani biraz cins bi tavsiye olacak ama kisisel tavsiyem paşa pasa depresyonunuzda bogulup sonra da aslanlar gibi ayağa kalkın. O hıyarı da gömün geçmişe orada kalsın. Hakkınızda iyisi güzeli neyse o olsun. :KK50::KK50:
Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim. Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum. O kadar güzel yazmışsınki, okurken bu kadar güzel ele alınır dedim.

Şu anda içim ezilmiyo mu hemde nasıl eziliyo, biliyorum zor olucak ama yediremem ben bunu. Acıyı ertelemicem, bağışıklık kazanana kadar Çekicem. Öyle yada böyle geçicek....

Çok geçmiş olsun, aynı zamanda da sevindim senin adına. Canım dediğin ama ömür törpüsü sevgilinin gerçek yüzünü görmüşsün, ne mutlu sana.

İlk etapta verdiği 'sana hesap mı vereceğim gerizekalı' tepkisi; emin ol olayı normalleştirip, sana, ne var ki bunda? havası vermek içindi.
Hesapta ayrıydınız ve buna hakkı vardı.

Allah'ın cezası ufak hesapların basit adamıymış. Umarım seni aksine ikna etmez..
Aynen dediğin gibi, durumu bi normallştirme çabası vardı. Ailesinden öyle büyük destek gördümki, yani herkes çok tepkili ona suç bastrmaya çalışıyodu resmen.

Seni nasıl aldatır ya
Yorumlarından tanıdığım kadarıyla bile ben olsam aldatmazdım yani.
Ama genelde böyle olur. Uzun süren ilişkiler öküz erkekler yüzünden biter. Sonra kız 1 yıl içinde gözünün içine bakan yakışıklı prensini bulur ve evlenir
Diğer öküz ise başını duvardan duvara vurur
Kız sonsuza dek mutlu mesut yaşar.

Üzülme zaten sinirliymiş
Emin ol sinirli adam ömür törpüler.
Bahanen olsun. :)
:KK200: ya bu ne güzel bi yazıdır ya. İnşallah dediğin gibi olur canm çok teşekkür ederimm

bence şu an bu kadar soğukkanlı davranmanızın sebebi şok etkisi falan.
daha özleyip ağlamalarınız olacak. işin içine yukarda biri yazmış abla anne faln girecek. affet bla bla dicekler.

ama o kadar mantıklısınız ki, kendinizi biliyosunuz. adam aldatmış, geri dönmeyin sakın.

aynı apartman, 10 sene, ailesini tanıyor olmak... zor bi durum. umarım kolay atlatırsınız.

Seninle aynı şeyi yaşamışız.Muhtemelen öğrenme ve kopma süreçlerimizde aynı zamana denk geliyor yazdıklarından öyle anladım:))))
4 yıllık bi iliskiydi. Çok inişli çıkışlıydı o da saldırgandı falan filan bahsettiklerinin resmen aynısı. Bişey için tartışıp ayrıldık, Iphone'larda Icloud şifresini bildiğin zaman bilgisayar üzerinden o telefonun beynine girilip fotoğraftı videoydu rehberdi mesajlardı görünebiliyor belki biliyorsundur. O ayrılıp ama ara ara görüştüğümüz 15 günlük ayrılık sürecinde acaba gerçekten neler yapıyo diye merakımdan Iclouduna giriş yaptım. Ve bahsettiğin türde aynen o tarz fotoğraflar gördüm. Ne ara buldu ne ara mesajlaştı ne ara o fotoğrafları birbirlerine atıcak duruma geldiler bi fikrim yok. Ben ayrıntı sormadım. Bildiğim bütün küfürleri etmek suretiyle sildim attım kendisini. Hem kendi numarası hem ailesinden tanıdığım herkesin numarasını gerek telefondan gerek whatsapptan engelledim. Çünkü bana göre, böyle bir ayrılık sürecinde hem üzüntü duyan adam böyle şeylere bu ölçüde kalkışamazdı, hemde başka birini bu tarz arzulayabilmiş olması onu tamamen silmeme sebep oldu. Bir çok şey paylaşıp bir sürü zaman geçirdiğin bir sürü anı biriktirdiğin insan araya bu denli başka birini sokmuşsa artık iki yabancı olmak gerektiği kanaatindeyim. öğrendiğim ilk 3 gün bi ciğer sökülmesi yaşadım ne yalan söyliyim. Fakat şuan gayet iyiyim, sadece ona kırgınım ama artık bunun bile bi önemi yok benim için. Ona bu kırgınlığımı telafi etme şansını tanımayı düşünmüyorum, bu sebeple içimdeki bu kırgınlığıda önemsemiyorum ve hayatıma devam ediyorum. Çünkü biliyorum ki affetsem dahi ben bunu ömrüm boyunca unutamam. Kendime ömürlük bir yük yüklemektense 1-2 yıl sonra hiç birşey hatırlamicağım bi ayrılığın üzüntüsünü şimdilik kendime yük ederim. Ama sonra kurtarırım yakamı. Gerçekten kırıcı, gerçekten bi ilişki bitti diye üzülmek yerine araya bu kadar olmadık şekilde birini dahil etmek onu istemek onunla görüşmek büyük onur kırıcı. Sen biraz daha şanssızsın, ben o kişiyle sadece aynı bölgede oturuyorum.Fakat sen aynı binada.Üstelik ben 4 yıldır birlikteyim sen 10. DAha ağır yaşadığının bilincindeyim. Ama yerinde olsam birazcık dirayetli kalarak önüme bakmaya çalışırdım. Hakkında hayırlısı olsun:)))
Şu yazıları okudukça burası iyiki var diyorum tekrar tekrar. Dediğin gibi aynı şeyleri yaşamışız resmen. Evet o anlattığını biliyorım geçenlerse burda konuusu vardı, hatta yorum yazdım ben öyle bişey yapmayı çok kırıcı buluyorum yanlış buluyorum vs diye yorum yapmıştım. Dediğimin hala arkasındayım. Eğer yapsaydım ve daha çok detay bilseydim okusaydım konışmaları, benim buna yüreğim dayanmazdı hala ekstra bişe öğrenmek istemiyorum kesinlikle. Bildiğim bana yeter. Fazlası bana kafayı yedirtir. Dayanamam ya. Offf Neyse , ben bunu hazmedemem tek istediğim atlatmak...

Şimdi sana haklısın diyen herkes(annesi, ablası, ortak atkadaşlarınız vs) yarın affet aslında şöyleydi ,böyleydi ,hatasını anladı , çok pişman, çok kötü falan diyerek seni yumusatmaya aranızı yapmaya çalışacak. Bunada hazır olun. İşiniz çok daha zor kararlı davranmanız daha güç. Heran heryerde karsılaşabilirsiniz. Umarım çok yıpranmadan has nicktir diyebilirsiniz:) b
Böyle bişey olcağını hiç düşünmüyorum ama haklı olabilirsiniz belki

bence şu an bu kadar soğukkanlı davranmanızın sebebi şok etkisi falan.
daha özleyip ağlamalarınız olacak. işin içine yukarda biri yazmış abla anne faln girecek. affet bla bla dicekler.

ama o kadar mantıklısınız ki, kendinizi biliyosunuz. adam aldatmış, geri dönmeyin sakın.

aynı apartman, 10 sene, ailesini tanıyor olmak... zor bi durum. umarım kolay atlatırsınız.
Ya en son istediğim şey şu özleyip ağlamalar olmasın, yani o kadar yaşamak istemiyorum ki bunları... Bugün özellikle ve onınla konuşurken acayip soğuk kanlıydım bugün hiç ağlamadım mesela. Bu kız ben değilim sanki asla dayanamam dediğim şeylerin karşısındayım şu an. Kabullendim bence?

Ya en son istediğim şey şu özleyip ağlamalar olmasın, yani o kadar yaşamak istemiyorum ki bunları... Bugün özellikle ve onınla konuşurken acayip soğuk kanlıydım bugün hiç ağlamadım mesela. Bu kız ben değilim sanki asla dayanamam dediğim şeylerin karşısındayım şu an. Kabullendim bence?

'aldatma' olayını kabullenmişinizdir ama illaki boşluk olacak.

ay bende çok karamsar konuşuyorum gibi hissettim ama şey açısından böyle söylüyorum; hani eğer oturup üzülürseniz, ağlarsanız kendinize kızmayın. normal tepkiler çünkü bunlar.

'aldatma' olayını kabullenmişinizdir ama illaki boşluk olacak.

ay bende çok karamsar konuşuyorum gibi hissettim ama şey açısından böyle söylüyorum; hani eğer oturup üzülürseniz, ağlarsanız kendinize kızmayın. normal tepkiler çünkü bunlar.
Evet farkındayım. Zaten diyorum ya acımı dibine kadar yaşıcam, bağışıklık kazanana kadar. Ama zerre özlem hissetmiyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
1 kez yapan ve affedilen canlı tekrar tekrar yapar bunu unutma. İstersen 40yıllık evli ol bastonla dolaş fakat yinede ihaneti affetme.

1 kez yapan ve affedilen canlı tekrar tekrar yapar bunu unutma. İstersen 40yıllık evli ol bastonla dolaş fakat yinede ihaneti affetme.
Ben ona elimi bile sürmem. Canım acıyo ama bu acıyı kendim yenicem. Onı affetmek aklımın kenarında köşesinde yok açıkçası...

Back
X