- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir ama bu onu haklı çıkarmaz, madem öyle bi denemeye girdi beni tamamen çıkartsaydı hayatından konuşmayı kesseydi. En azından saygı duyabilirdim bi nebze... Ayrıca bu kadar pislikçe yapmaya ne gerek vardı bişileri. Bari bi seviye olsun ya miğde bulandırma dimi...Yok ama çocuk sanki aldatma niyetiyle değil de sanki aslında cidden seni kafasından atma denemesi yapmış gibi geldi yani bitireceğinizi düşünerek..eğer ayrıldıysanız ve devamlı bi tartışma varsa böyle düşünebilmesi de olası gibi geldi bana bilmiyorum haklı mı haksız mı tartışılır tani ama bi erkek mantığı o bi gerçek
Olabilir ama bu onu haklı çıkarmaz, madem öyle bi denemeye girdi beni tamamen çıkartsaydı hayatından konuşmayı kesseydi. En azından saygı duyabilirdim bi nebze... Ayrıca bu kadar pislikçe yapmaya ne gerek vardı bişileri. Bari bi seviye olsun ya miğde bulandırma dimi...
Hem benimle iletişimi hiç kesme hemde pislik yap. En azından biz kopmuştuk diyim ama oda yok beni nerdesn napıyosun diye merak eden bi insanın kendi yediği haltlara bakmadan beni kontrol altnda tutmaya çalışması, aaahhhh Allah bi daha böylesiyle karşılaştırmasın..Doğru iğrençlik tavan![]()
Bastıra bastıra diyorım vallaHas nicktir git....diyebilmelisin
Ne çok benim hikayemden varmış.. inşallah sonumda öyle olur. Ya aldatmak ne kadar adice bişey bunu yapanları anlayamıyorum. Yazın için teşekkür ederim, beni umutlandırdıben adamin sizi aldatmasina sevindim acikcasi.ayni sizin gibi uzun yillardir iliskisi olan bir arkadasim vardi.aile yapilariniz,kisiliginiz,karsi taraf asiri derecede benziyordu.cok detay veremiyorum arkadasimin iznini almadim ve de taniyan birileri cikabilir diye.o da ne evlenebiliyor ne de ayrilabiliyordu.iliskinin ilk yillarinda evlilik gibi bir durum olamazdi cunku yaslari kucuktu, okul,is vs. gibi yapilmasi gerekli zorunluluklari vardi.aradan yillar gecti,okullar bitti,is duzeni kuruldu.arkadasim degisti,gelisti,hayattan ne istedigini bilen birisi haline geldi ama adamla aralarindaki iliski hep ergen posizyonunda kaldi.adamin ergenligi,ofke krizleri,evin kucuk pasasi halleri bir turlu bitmedi.sonunda evlilik olmasa bile uzun suren bir iliskide bazi seylerin insanin yasina,yasadiklarina gore degismesi lazim.bu degisimler karsi tarafta hic olmadi.yillarin getirdigi aliskanlik,baglilik adina ne derseniz deyin bir turlu kopamadilar.sonra erkek kisisi kizi aldatti.arkadasim ondan sonra ayrilmayi basarabildi.aradan yillar gecti ve arkadasim baskasiyla evli.hep iyi ki aldatmis ayrilmisiz der.umarim bir gun siz de bunu soylersiniz.
Geri dönmeye çalışmadı ama yeni sevgilim onun çok zoruna gitti .Özel bir soru olmazsa hiç geri dönmeye çalıştı mı merak ettim
Ay niye öyle dedin ya o adam bırak bana dokunmayı eli tenime çarpsa kusarım gibi hissediyorumbaşıma gelmesin diye büyük konuşmuyorum ama beni hiç bişey ona döndüremez
Ya valla bana bide kendini nasıl haklı görüyosun şaşıyorum yazmış düşünsene. Bence kesin bu adamın psikolojide bi karşılığı falan vardır. Bi vakadır bu bence.
1gün daha geçti![]()
Boşlukta gibi ya, biz fazla iç içeydik ondan olsa gerek bi sudan çıkmış balık gibi kaldım heNasılsın?
Boşlukta gibi ya, biz fazla iç içeydik ondan olsa gerek bi sudan çıkmış balık gibi kaldım he
Şu anda yok malesef. Zaten ne yaşarsam yaşıyım onu affetmek benim için bi seçenek olamaz. Dediğin gibi bunlar normal şeyler, bu süreç muhakkak yaşanıcak. Can sıkıyo işte o kadar. Ama o ilk 2 günki gibi canım acımıyo hiç.Bunlar bekledigin şeylerdi ve geçecek biliyorsun. Dipdibe olmanız hakikaten işleri zorlaştıran bir durum ama adam öyle bir adam ki aldatmanın zaten affı olamaz ama affedilmeyi cidden haketmiyor. Olay sonrasında verdiği tepkiler falan bi acayip. Yani affetsen daha da coşarak devam edecek üstüne bir de kendini haklı görecek bir tip.
Kısa bir tatile falan çıksan yok mu öyle bir imkanın?
.
O ilk 2 günü düşününce hani baya bi fark var, nefes alamıyodum resmen ölü gibiydim ya. Valla baya iyiym 6ncı gün bugün sanırım
Daha iyi hissediyorum umarım öyleyimdir. İçimde acı yok biraz sıkıntı var. Malesef şehir değiştirme imkanım yok şu anda. Merak ettiğin için sağollnasılsın ? şehir değiştime imkanın falan varsa biraz uzaklaşsan. ya da çalışıyosan daha fazla çalış ii geliyo :)