Aldatildim

Konuşmalarda karimi çok seviyorum asla onu aldatmam diyor diğer taraftan herseyi soruyor Günaydın iyi geceler mesajları arada yazılanlar silinmiş birde şimdi yazma karım evde diyor
Evet bu tip erkekler , hem karnım doysun hem pastam olsun diye düşünürler..madem karısını seviyo ,kadının ağzına edip neden heryerden engellemiyor ,iletişime devam ediyor...ah biz kadınlar....akıllanmadık akıllanmayacağız....

18 yıldır karimi aldatmadim aradığım hersey karimda var diyo sonra da bi kafede oturalim içelim diyo ben bişey anlamadım aranızda anlayan varsa beni aydinlatsin şu an hiçbişey gözüm görmüyor
Eski sevgilisi evli mi ?
Öylesine bir konuşma mi yoksa baya canımı cicimli mi ?
Kadın evlenmiş boşanmış eşimi unutamamis

Aldatılmak çok ağır bir travmadır. Üstesinden gelmeniz zor bu durumda boşanmanız lazım. Ama siz böyle bir karar vermeyeceksiniz sanırım.

Bide yuzsuz ben bişey yapmadım diyor millet neler yapıyo diyo

Milletin yaptıklarıyla,kendi yaptığının hiç bir şey olmadığını savunan eş modeli..
Millet neler yapıyor millet neler ediyor , bunları yapmadığıma şükret dercesine savunmaya geçiyorlar ya ayar oluyorum..
Sizin bu konuşmadan rahatsızlık duyacağınızı bildiği halde bunu devam ettirmiş,geçmişe bir engel vurmak zor olmasa gerek ya..

yesilay yesilay bir şey yiyip içecek etkileşim varsa başka naneler de yiyecekler siz de ne anlamadınız şimdi yapmam etmem aldatmam diyor ki kadın gaza gelsin onu etkilesin.

Bisey yapmadiysa ne diye "simdi yazma karım evde" diyor? Bisey yoksa sizin görmenizden neden cekiniyor bu adam.

Allah akıl fikir versin ya.

18 yıl diyor ay değil
Evet 18 yıl bitti ama gerçekten çok güzel bi ilişkimiz vardı daha öğrenmeden yarım saat önce ilişkiye girdik o duşa girdi bende içimde hiç şüphe olmadıği halde
Milletin yaptıklarıyla,kendi yaptığının hiç bir şey olmadığını savunan eş modeli..
Millet neler yapıyor millet neler ediyor , bunları yapmadığıma şükret dercesine savunmaya geçiyorlar ya ayar oluyorum..
Sizin bu konuşmadan rahatsızlık duyacağınızı bildiği halde bunu devam ettirmiş,geçmişe bir engel vurmak zor olmasa gerek ya..
Aynen benim ayarlar da bozuldu

Bisey yapmadiysa ne diye "simdi yazma karım evde" diyor? Bisey yoksa sizin görmenizden neden cekiniyor bu adam.

Allah akıl fikir versin ya.
Kadın diyo sen bu saatte yazmazdin bizimki de diyo o şimdi mutfakta yemek yapıyo kesin o ara ben hicbiseyden habersiz gelip öpücük kondurmusumdur

Canım benim kızkardeşimde aynı şekilde aldatıldı onunkinde cinsel beraberlikte vardı, onun kocası çok pişman oldu ve çok yalvardı affetmedi ama şans verdi 5-6 aydır yaşıyorlar unutamıyor çok zor ama çocuklar ve kendide sevdiği için (eşide çok mücadele ediyor tabiki)..( Diğer taraftaki bayanda boşanmıştı yanına çekmek için çok mücadelw etti yüzsüz bir şekilde evide aradı karın nasılsa ögrendi boşancan ayrılcan, evlenelim seni bekliyorum yazmış,msjlarda sabit.) eger eşini kovarsan gidecegi yer belli yuva yıkmaktan hiçbir azap duymuyorlar diğer kadınlar.. Eşinin hatasını saymıyorum bile bana göre ilgi gören erkekler hata yapmaya musait (yapmayan çok az, yada fırsatını bulamıyordur) tek bir şans 18 yıllık bir evlilik ve çocuklar için verilebilir EGER PİŞMANSA gerçekten..

Canım benim kızkardeşimde aynı şekilde aldatıldı onunkinde cinsel beraberlikte vardı, onun kocası çok pişman oldu ve çok yalvardı affetmedi ama şans verdi 5-6 aydır yaşıyorlar unutamıyor çok zor ama çocuklar ve kendide sevdiği için (eşide çok mücadele ediyor tabiki)..( Diğer taraftaki bayanda boşanmıştı yanına çekmek için çok mücadelw etti yüzsüz bir şekilde evide aradı karın nasılsa ögrendi boşancan ayrılcan, evlenelim seni bekliyorum yazmış,msjlarda sabit.) eger eşini kovarsan gidecegi yer belli yuva yıkmaktan hiçbir azap duymuyorlar diğer kadınlar.. Eşinin hatasını saymıyorum bile bana göre ilgi gören erkekler hata yapmaya musait (yapmayan çok az, yada fırsatını bulamıyordur) tek bir şans 18 yıllık bir evlilik ve çocuklar için verilebilir EGER PİŞMANSA gerçekten..

Ölmek istiyorum
Bunu yeni gördüm sakın, öncelikle sakin ol.. Olayı fazla herkese anlatma barişma ihtimalin varsa sonradan çok duyulması büyük bir sıkıntı oluyor(sadece güvendiğin dostların rahatlamak için).. Çocukların var ve senin hiç bir suçun yok sen en masumsun..onların iğrençliği lütfen aklını başına topla

Cok üzüldüm gercekten sizin icin. Ama esin diyorsa simdi yazma karim evde. Ya da karim mutfakda yemek yapiyor felan adam seni zaten aldatiyor normal bir yazisma olsa eski arkadas felan seninde haberin olsa belki sorun olmaz ama bu kisi eski sevgili ve o kadina diyor ben esimi aldatmam falan fasa fiso tam bir serefsiz mis esin kusura bakmada. O kadin ışık yaksa kocan kosa kosa gidecek karim cocuklarim demiyecek ama sen onun hatasi yüzünden cocuklari düsünmek zorunda kalip bosanmicakmisin? Ben bosanirdim cocuk mpcuk dinlemezdim anne baba mutsuzsa cocuklarda mutsuz olup etkileniyor kimse cocuklarin arkasinda saklanmasin cocuklar o gerginlikleri fark ediyor

Back
X