aldatıldım

Yetiştirilme zihniyeti de olabilir. Çevresel faktörler de.
Örneğin hacı bir ailenin evladı bunu haram olarak görmeli ama görmüyor.
Farkında olarak yapıyor. Utanıyor mu? Bilinmez.

Özgür bir ailede yetişmiş olan ise normal görüyor.

Anne hacı baba özgür melez bir ailede yetişen ise yapıyor fakat ailesinden, arkadaşlarından gizliyor.

Yani genel olarak yapmayan kesin %5'lik bir kısım ya var ya yok.

Onlarda hakikaten imanlı insanlar veyahut hakikaten sevdiğini bütün değerlerin üzerine kondurmuş olanlar.
Bu ikinci dediğim oldukça az.

Eşimden şüphelenmiyorum ama ya yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ben bile burada okudukça buna alıştım.
Allah korusun insan başına gelmeden kestiremez kimseye vermesin Rabbim

Yetiştirilme zihniyeti de olabilir. Çevresel faktörler de.
Örneğin hacı bir ailenin evladı bunu haram olarak görmeli ama görmüyor.
Farkında olarak yapıyor. Utanıyor mu? Bilinmez.

Özgür bir ailede yetişmiş olan ise normal görüyor.

Anne hacı baba özgür melez bir ailede yetişen ise yapıyor fakat ailesinden, arkadaşlarından gizliyor.

Yani genel olarak yapmayan kesin %5'lik bir kısım ya var ya yok.

Onlarda hakikaten imanlı insanlar veyahut hakikaten sevdiğini bütün değerlerin üzerine kondurmuş olanlar.
Bu ikinci dediğim oldukça az.

Eşimden şüphelenmiyorum ama ya yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ben bile burada okudukça buna alıştım.

Şu konuda size katılmıyorum. Yüzde 5 çok düşük bir oran.

İşim ve bulunduğum yer gereği uçan kuştan haberim olan ve haberim olmasının sorun olmayacağı bir yaşama alanındayım çoğunlukla. Eşini seven adamlar aldatmıyor. Ne koşullarda çalışırlarsa çalışsınlar, kadınlar ne kadar ısrarcı olursa olsun.

Aynısı kadınlar için de geçerli.

İstatistiksel farklar kadınların çekindikleri için saklamasından kaynaklanıyor. Adamlar çekinmiyor, kadınların bile yarısı onlara hak verecek kadar zavallı çünkü, neden saklasınlar.

Ama kadınlar saklıyor.

Yani bu cinsiyete mal edilecek bir durum değil.

Şu konuda size katılmıyorum. Yüzde 5 çok düşük bir oran.

İşim ve bulunduğum yer gereği uçan kuştan haberim olan ve haberim olmasının sorun olmayacağı bir yaşama alanındayım çoğunlukla. Eşini seven adamlar aldatmıyor. Ne koşullarda çalışırlarsa çalışsınlar, kadınlar ne kadar ısrarcı olursa olsun.

Aynısı kadınlar için de geçerli.

İstatistiksel farklar kadınların çekindikleri için saklamasından kaynaklanıyor. Adamlar çekinmiyor, kadınların bile yarısı onlara hak verecek kadar zavallı çünkü, neden saklasınlar.

Ama kadınlar saklıyor.

Yani bu cinsiyete mal edilecek bir durum değil.

%5 olmasın 10 olsun. Değer veren erkek aldatmıyor ama bunlar oldukça azınlıkta.
Bir çoğuda fırsatını bulamıyor bence. Bunlar da bana göre aldatmış olmasa da o potansiyelin içine giriyorlar.
30 senelik evli adamlar bile aldatıyor.
Yani aldatılmayacak olmanın garantisi yok.

Ben erkekler bazında yazdım.
Aldatan insan haysiyetsizdir cinsiyet farketmez.

Aldatma konusunda bir çoğundan haberimiz oluyor bir çoğundan olmuyor.
Haberimizin olmadığı aldatma oranları o kadar çok ki.
Ben de bunu görerek şahit olarak yazıyorum.

Hani şu benim adam yapmaz diyen kadınlar var, ikincisi de bilen ama sadece karı-koca arasında kalan.

Aldatmayı geçtim, ülkede çocuk istismarı gerçeği var.
Aldatmadan daha beter.
Bu oranın da yüzdesi bayağı yüksek. Onların işin içine katarsak düzgün erkek oranı dediğim değer kadar az.

Bugün aldatmayla ilgili okuduğum kaçıncı konu sayamadım. Mazereti de ne komik , pişkin pişkin yediği b*ku anlatmış bir de

%5 olmasın 10 olsun. Değer veren erkek aldatmıyor ama bunlar oldukça azınlıkta.
Bir çoğuda fırsatını bulamıyor bence. Bunlar da bana göre aldatmış olmasa da o potansiyelin içine giriyorlar.
30 senelik evli adamlar bile aldatıyor.
Yani aldatılmayacak olmanın garantisi yok.

Ben erkekler bazında yazdım.
Aldatan insan haysiyetsizdir cinsiyet farketmez.

Aldatma konusunda bir çoğundan haberimiz oluyor bir çoğundan olmuyor.
Haberimizin olmadığı aldatma oranları o kadar çok ki.
Ben de bunu görerek şahit olarak yazıyorum.

Hani şu benim adam yapmaz diyen kadınlar var, ikincisi de bilen ama sadece karı-koca arasında kalan.

Aldatmayı geçtim, ülkede çocuk istismarı gerçeği var.
Aldatmadan daha beter.
Bu oranın da yüzdesi bayağı yüksek. Onların işin içine katarsak düzgün erkek oranı dediğim değer kadar az.

Bence kadın erkek farketmeksizin aldatma oranı çok yüksek. Katılıyorum. Özellikle evliliklerin sevgi bittiği halde sürdürülmeye çalışılması sebebi ile birçok babası yanlış bilinen çocuk olduğunu düşünüyorum ülke genelinde.

Ve evet, fırsat bulamayıp yapmamak da aynı şey.

Vurgulamak istediğim kısım erkeklerin karaktersiz olmaları veya cinsiyetlerinden kaynaklanan bir sorun içerisinde bulunmadığı. Sadece ülkedeki berbat zihniyet nedeniyle daha açıktan aldatabiliyor veya arkadaşlarına söyleyebiliyorlar.

Kadınlar da aynı şekilde yüksek oranda aldatıyor.

Çok hassas olduğum ve üzerinde çalıştığım bir konu üzerinde yazmışsınız, doğru. O erkekleri de aynı zihniyetteki kadınlar yetiştiriyor işte.

Düzgün insan oranı ne yazık ki yerlerde sürünüyor.

Bence kadın erkek farketmeksizin aldatma oranı çok yüksek. Katılıyorum. Özellikle evliliklerin sevgi bittiği halde sürdürülmeye çalışılması sebebi ile birçok babası yanlış bilinen çocuk olduğunu düşünüyorum ülke genelinde.

Ve evet, fırsat bulamayıp yapmamak da aynı şey.

Vurgulamak istediğim kısım erkeklerin karaktersiz olmaları veya cinsiyetlerinden kaynaklanan bir sorun içerisinde bulunmadığı. Sadece ülkedeki berbat zihniyet nedeniyle daha açıktan aldatabiliyor veya arkadaşlarına söyleyebiliyorlar.

Kadınlar da aynı şekilde yüksek oranda aldatıyor.

Çok hassas olduğum ve üzerinde çalıştığım bir konu üzerinde yazmışsınız, doğru. O erkekleri de aynı zihniyetteki kadınlar yetiştiriyor işte.

Düzgün insan oranı ne yazık ki yerlerde sürünüyor.

Bunun üzerine çok kafa yordum ama elimden bir şey gelmedi.

Ben istiyorum ki bu ülkenin sosyologları, psikologları ve pedagogları bir olsun eş zamanlı ya da bir süreye yayılmış olarak ücretsiz bütün şehirlerde seminerler düzenleyerek insanlara bilgi versin.

İnsanların %30 luk kısmı arada kalmış kısımdır. Bu kısmı bile bu bilgiler doğrultusunda iyiye yöneltmek bence gelecek nesilleri de etkiler.
İyi bir anne olmak ve iyi bir evlat yetiştirmek. Bunun mantelitesini çözebilmek.

Ah çok istiyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

Kötü bir dünyada, en kötü olayların çoğunlukla bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz.

3+3= 6 kişi kurbana girer gibi bu 6 kişi birbirine mi girmiş ne yapmışlar?şu an beyin mıncıklaması geçiriyorum resmen.
Yaşadığın şoku, kırgınlığı sadece hayal edebiliyorum ama geçer bu günler.sadece zamana ihtiyacın var.
yeniden sever,yeniden sevilirsin insanoğlunun unutmak gibi müthiş bir yeteneği var sen unutmam desen de zaman unuturur.

3+3= 6 kişi kurbana girer gibi bu 6 kişi birbirine mi girmiş ne yapmışlar?şu an beyin mıncıklaması geçiriyorum resmen.
Yaşadığın şoku, kırgınlığı sadece hayal edebiliyorum ama geçer bu günler.sadece zamana ihtiyacın var.
yeniden sever,yeniden sevilirsin insanoğlunun unutmak gibi müthiş bir yeteneği var sen unutmam desen de zaman unuturur.
Ya bu nasıl yorum güldüm ya beynin mıncıklaması :D

Kusura bakmayında aldatan adamlar cümle aleme rezil edilip mahkemeye falan verilmeli..Öyle olduki bu pislik erkekler aldatmayı görev gibi görüyor inanın!!! sevsem bile farklılık tecrübesini yaşamalıyım diyorlar.Sonra pişman olur veya olmazsın orası mühim değil nasılsa toplum bunu kanıksamış....Şu kadınlar kulübünde bu adamlar ifşa edilecek - bu adam şöyle ahlaksızdır diye yazılacak bi yerlere.Sokağa çıkacak yüzleri kalmasın.Kadınlar susup acı çektikçe bu işin sonu yok.

Erkekler pavyona muzik dinlemeye dansoz gormeye mi gidiyo saniyosunuz kizlar..ben en basta pavyona giden bi erkekle asla olmazdim..erkek arkadsiyla istedigi gbi takilsin gitsin icsin gezsin tozsun ama pavyona niye gittigi bellidir..gecenin sonunu mutlu bitirmek..6 yilina hic uzulme..bu da hayatin bi parcasi.. bi omrum gidecegime 6 yilim gitti diye dusun..asla ama asla acaba affedebilir miyim diye de dusunme.

Ya bu aldatmalar mı çoğaldı, hatunlar mı akıllandı yakalamalar arttı. Valla aklım almıyor :(

peki ben şimdi kme güvencem ergenlıgım coculuugn heryım onunlar yaşadım ondan boyle bısey gordum herseyı onla gormuşken baska birine nasıl güvencem onu silip attıgımda başkasının elını tutabılcemmı bıdaha hayatım boyunca aynı seyleri hiseedebilcemmi
bu kadar dramatize etme yasaniyor. 5 yillik sevgilim de beni aldatmisti hem de ask sozleri siirleri ile unlu bir sanatcinin metresiyle ayrildim bitti. simdi baskasiyla (sukurler olsun) evliyim anladim ki aliskanlikmis benimki o gereksize karsi asil simdi yasadigim ask Sevgi hemde 7 yildir beraberiz 4 yili evli.ayril kurtul bu yukten en fazla 1 sene sonra yaralar iyilesir. hayat bir serefsizle gecirilmeyecek kadar kisa :KK66:

öff midem bulanıyor artık bu erkeklerden, pavyonda tanıştığı kızla haa, hastalık kapsa da görse gününü diyesim geliyor da neysee

geçmiş olsun arkadaşım, sakın mazeretini geçerli neden saymayın.. Kendinize saygınızı yıtırmeyın..

Güneş mı ney tutuldu
bütün saklılar gizliler meydana çıkıyor 3 ay boyunca :)

aldatan erkeğin yüzüne tükürülmez bile ... pislikler :sinirli:

Back
X