Aldatıldımm! Fikirlerinizi tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorumm :14:

elasticheart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
392
133
53
Merhaba kızlar,
Aldatan ve bundan zerre cekinmeyen kisi hayır görür mü? Defalarca kandırıldım ama iyi niyetim ve temiz kalbimin kurbanı oldum. İliskide cok sadık ve dürüst oldugum icin karsımdakinden de bunu bekledim, karsılık bulamayınca da kalp kıran ben oldum. Meger haklıymısım beni aldatmıs ve resmen gurur duyuyor, bu insan hayır görür mü Allah askına.
2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.
bu 2 yıl icinde bir kez ayrıldık ama kendine tekrar inandırmak icin herseyi yaptı benim de kandıgım nokta buydu zaten. bir daha böylesi cıkar mı beni bu kadar cok seven birine rastlar mıyım diye vicdan yaparken barısmayı kabul ettim. ama güvensizlik yüzünden cok tartısıyorduk sosyal hesaplarında da bir sürü "hafif" kız vardı ve beni cok rahatsız ediyordu. silmesini istedigimde onlar arkadasım deyip gecistiriyordu. listesinde bir kız daha vardı ki su an onunla birlikte:) tam tekrar ona inanmak üzereyken meger o arkamdan is cevirmis.. ben varken bu kızla tanısmıs iliski noktasına gelmis ve en sonunda iliskisine ilan etti zaten. kız da onun gibi gerci o da 2 hafta önce sevgilisinden ayrılıp bizimkiyle olmaya baslamıs ve yeni bi iliski icindeyken eskisine de gönderme yapıyor. bu arada da "yeni" sevgilisiyle, beni aldatanla fotograf paylasıp duruyor. ben de sonlarını merak ediyorum tek istedigim yasattıklarını tek tek yasaması..

Son düzenleme:
valla tip tip insan var
aldatmayı marifet olarak görüyosa gurur duyuyodur
beni tercih eden başkaları da var diye düşünüyor heralde

sen niye onu düşünüyosun ki salla gitsin ya üzüldüğüne değer mi
evli de değilsin anladığım kadarıyla

Haklıymışım aldatıldım diyorsun , madem emin oldun bu adamla işin bitmedi mi ayrılmadın mı ??

boşver artık ne hali varsa görsün.

"meğer haklıymışım aldatılmışım" demişsiniz, aynı zamanda saflıktan dolayı aldatıldığınızı söylemişsiniz anlayamadım ben :44:

Gurur duymuyordur da karsindakinden bir tepki gormeyince piskin oluyor boyleleri. Hayrini serrini Allah bilir. Senin yapman gereken boylelerinden uzak durmak.

Bir adam aldattığı için gururlanıyorsa yine yapar yine yapar.
Boşver, yol ver gitsin. Harcadığın zamana yazık :)

aldatıldım, aldatılan da gördüm ve şunu söyleyebilirim ki, aldatan erkeklerin bir kısmı hayatına normal mutlu mesut bi şekilde devam ederken, hiç bir şekilde beddualar etkisini göstermezken.. Bazı erkeklerse çok pişman olup, yalvar yakar olabiliyolar..

Beni aldatan kişi gururlandımı bilemem ama normal bi şekilde hayatına devam ettiğini düşünüyorum, hiç öle yalvarmadı. bana en büyük şerfsizi denk geldi yani senin ki nasıl olur bilinmez ama sonuç olarak yoluna bakarsan daha az yara alırsın..

Kendinizi bu şekilde avutmayın. Bu iyi niyet ve temiz kalp meselesi değil.
Bu sizin kangrenli bir uzvu kesip atamamanızın doğurduğu bir sonuç.

Defalarca kandırılıp, aldatıldığınızı dile getirmişsiniz. Bu ilişkiyi noktalamayıp devam etmek sizin tercihiniz.
Dolayısıyla buradan bakınca yakınmaya çok ta hakkınız yok gibi görünüyor.

Sorunuza gelince, ilahi adaletin terazisi gram şaşmaz. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.

biraz daha aciklayarak yazarsan canim hani evlimisin arkadasinlami aldatti napti:44:

evli degilim, 2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.
bu 2 yıl icinde bir kez ayrıldık ama kendine tekrar inandırmak icin herseyi yaptı benim de kandıgım nokta buydu zaten. bir daha böylesi cıkar mı beni bu kadar cok seven birine rastlar mıyım diye vicdan yaparken barısmayı kabul ettim. ama güvensizlik yüzünden cok tartısıyorduk sosyal hesaplarında da bir sürü "hafif" kız vardı ve beni cok rahatsız ediyordu. silmesini istedigimde onlar arkadasım deyip gecistiriyordu. listesinde bir kız daha vardı ki su an onunla birlikte:) tam tekrar ona inanmak üzereyken meger o arkamdan is cevirmis.. ben varken bu kızla tanısmıs iliski noktasına gelmis ve en sonunda iliskisine ilan etti zaten. kız da onun gibi gerci o da 2 hafta önce sevgilisinden ayrılıp bizimkiyle olmaya baslamıs ve yeni bi iliski icindeyken eskisine de gönderme yapıyor. bu arada da "yeni" sevgilisiyle, beni aldatanla fotograf paylasıp duruyor. ben de sonlarını merak ediyorum tek istedigim yasattıklarını tek tek yasaması..

Ben bu kanma meselesini aldatma gibi yorumlayıp yaptım bir önceki yorumumu.

Sanki size inat yapılan bişeyler var gibi ortada. Hayırlısı olsun hakkınızda.

inşallah sana yaşattıklarını yaşamadan ölmez.o kızda saglam kaşarmış kolay gelsin canim.
gormezden gelmek en guzeli

bazı erkekler aldatmayla gurur duyuyor ama bu gerçek ... ne kadar çok kızla çıktım mesela diyenlerde var . bunun erkekliğin ispatı oalrak görüyorlar . övünenler gururlananlar . şu kadar kızla çıktım ruslarla bilmem nelerle diye hava atmaya çalışan salak,embesil,insanlktan zerre nasip almamış serseri dolu ..

Ah canım kıyamam ALLAH yardımcın olsun ..

hiç üzülme tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte

Tatlım aldatma aldatılanın değil aldatanın karaktersizliğidir. Düşünsene hırsızlık yapan suçludur, malı çalınan değil. Sen de aldatmış olsan basit ve karaktersiz biri olacaktın. Bakma mutlu görüntülerine. İkisi de aynı karakterde sanırım, aynı duruma tekrar tekrar düşecekler bu sebepten. Hiç kimse için onurunu şerefini düşürme.

evli degilim, 2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.

biraz daha aciklayarak yazarsan canim hani evlimisin arkadasinlami aldatti napti:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…