- Konu Sahibi elasticheart
-
Canım o kıza söylesem ne fayda, ben varken onunla görüsmeye baslamıs arkamdan is cevirmis ve benimle arası bozulunca yani bozulmasına bi sebep yaratınca yenisiyle iliskisini ilan etti. Ona herseyi anlatırım ama yapmıcam bunu dedigimde de anlat istedigini söyle senden haberi var dedi, mesaj atıcaktım kıza ama onun da seviyesini gördükten sonra muhattap olmadım. Daha 1 ayda hemen nasıl sevip de güvendi bunlar birbirine ben anlamadım. Benden ses cıkmayınca da tanısma tarihine kadar ilan etti yani, benden bi tepki bekliyor ama susucam ne olursa olsun seviyemi düsürmem
Evli degilsen kac kurtul derim ama ewliykende adam gurur duyuyosa yani en azindan insan bi hataydi vs soyler bu tarz bisi duymadiysan bilemiyorum..
Ayyyyy aynı durum geçen bi ikş ay önce kız arkadasımın basına geldi. Çocuk bi kızla tanışıyo kızda evlenip boşanmış küçük kızı var ( kızda daha 22 yasında) nyse bu bizim kızı bırakıyo o çocuklu kızın peşine takılıyo. Buarada insan evlenip boşanmış olabilir ama bu kızda kocasıylayken bile başkalarıyla görüşen bi kızdı çocuk yinede aşık oldum die herkesi karsına aldı. Bizim kızda hiç muhattap olmadı ama o ilişki çok sürmedi. Snnkide çok sürmez macerası bence :) eğer metanetini koruyabiliosan soğuk kanlı olabiliyosan öyle daha çok sinirleri bozulur :))))
evli degilim, 2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.
bu 2 yıl icinde bir kez ayrıldık ama kendine tekrar inandırmak icin herseyi yaptı benim de kandıgım nokta buydu zaten. bir daha böylesi cıkar mı beni bu kadar cok seven birine rastlar mıyım diye vicdan yaparken barısmayı kabul ettim. ama güvensizlik yüzünden cok tartısıyorduk sosyal hesaplarında da bir sürü "hafif" kız vardı ve beni cok rahatsız ediyordu. silmesini istedigimde onlar arkadasım deyip gecistiriyordu. listesinde bir kız daha vardı ki su an onunla birlikte:) tam tekrar ona inanmak üzereyken meger o arkamdan is cevirmis.. ben varken bu kızla tanısmıs iliski noktasına gelmis ve en sonunda iliskisine ilan etti zaten. kız da onun gibi gerci o da 2 hafta önce sevgilisinden ayrılıp bizimkiyle olmaya baslamıs ve yeni bi iliski icindeyken eskisine de gönderme yapıyor. bu arada da "yeni" sevgilisiyle, beni aldatanla fotograf paylasıp duruyor. ben de sonlarını merak ediyorum tek istedigim yasattıklarını tek tek yasaması..
:) nasıl asık oluyo bunlar bn anlamıyorum bu kdr kolay mı ya ne kadar basit artık güvenip sevmek bir de böyle bir devirde. bn susuyorum zaten..
Seninki dürüstlük saflık değil canım.Gözlerini kapatıp,kendini kandırmak.Ve bu adam sanki bulunmaz hint kumaşıymış,eşi benzeri yokmuş gibi,kendini birdaha beni böyle seven!! çıkmaz diye oyalamak.Seni aldattığı halde,hafif kızlarla görüştüğü halde gözlerini kapayarak sadık sevgili olmaya devam etmek.İmkanları sen sunmuşsun ona.O da karakterinin de yardımıyla imkanları fırsata çevirmiş.
İnsanda önce karakter olucak yoksa böyle karaktersizler 100 kişiylede aşk yaşasa hepsinede aynı kazığı atar
Canim ben aldatilmadim ama beni istemeyen birine asik oldum o da bunu kullandi. Istemedigini yuz kere soyledi. Ben onunla bidaha gorusmek istemedim ama hayir dedi görüştük arkadas olarak. Sewgili olmak istedi cok agladi dayanamadim. Kamerada gozlerinin ici parliyodu. Artik kaybetme korkusu olduğunu gordum ama beni sevmedigi günlerdeki sozlerini unutamadim. Seni aldatirim ben sen haketmiosun dedigi günleri. Cok bunaldigim bi gün bağırdım cagirdim. Ayrilalaim dedi. O kadar aglamama ragmen donmedi. Ben de senin gibi sorup duruyorum. Hayati duzgun gidiyo. Istedigi hersey oldu. Ben neden bu kadar üzülüyorum diye. Adamin umrunda degilim. Ama ben inaniyorum. Allaha havale ettim. Hesabini Allah soracak.
dogru karakter cok önemli ve sözünün eri olmak en basta.. herkes yasattıgını yasar umarım
İllaki bi yerden çıkar yaptıkları. Bi gün bi bakar tepe taklak olmuş. Ben buna çok inanırım kim bnm ahımı aldıysa bu zamana kadar hep kötü haberlerini duymuşumdur. Kötü derken bana yaşattıklarının bin katı fazlası :) o yüzden içini ferah tut allaha havale et sonrada unut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?