Aldatıldımm! Fikirlerinizi tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorumm :14:

Canim ben aldatilmadim ama beni istemeyen birine asik oldum o da bunu kullandi. Istemedigini yuz kere soyledi. Ben onunla bidaha gorusmek istemedim ama hayir dedi görüştük arkadas olarak. Sewgili olmak istedi cok agladi dayanamadim. Kamerada gozlerinin ici parliyodu. Artik kaybetme korkusu olduğunu gordum ama beni sevmedigi günlerdeki sozlerini unutamadim. Seni aldatirim ben sen haketmiosun dedigi günleri. Cok bunaldigim bi gün bağırdım cagirdim. Ayrilalaim dedi. O kadar aglamama ragmen donmedi. Ben de senin gibi sorup duruyorum. Hayati duzgun gidiyo. Istedigi hersey oldu. Ben neden bu kadar üzülüyorum diye. Adamin umrunda degilim. Ama ben inaniyorum. Allaha havale ettim. Hesabini Allah soracak.

Ayyyyy aynı durum geçen bi ikş ay önce kız arkadasımın basına geldi. Çocuk bi kızla tanışıyo kızda evlenip boşanmış küçük kızı var ( kızda daha 22 yasında) nyse bu bizim kızı bırakıyo o çocuklu kızın peşine takılıyo. Buarada insan evlenip boşanmış olabilir ama bu kızda kocasıylayken bile başkalarıyla görüşen bi kızdı çocuk yinede aşık oldum die herkesi karsına aldı. Bizim kızda hiç muhattap olmadı ama o ilişki çok sürmedi. Snnkide çok sürmez macerası bence :) eğer metanetini koruyabiliosan soğuk kanlı olabiliyosan öyle daha çok sinirleri bozulur :))))

Evli degilsen kac kurtul derim ama ewliykende adam gurur duyuyosa yani en azindan insan bi hataydi vs soyler bu tarz bisi duymadiysan bilemiyorum..

Evli degilsen kac kurtul derim ama ewliykende adam gurur duyuyosa yani en azindan insan bi hataydi vs soyler bu tarz bisi duymadiysan bilemiyorum..

yok ona sükrediyorum ztn evli dglm. benden ses cıkmayınca ne zaman tanıstıgnı bile belli etti, bn varkn yani. o bunu hata olarak degil bi rahatlama olarak görüyomus. Allaha havale ediyorum

:) nasıl asık oluyo bunlar bn anlamıyorum bu kdr kolay mı ya ne kadar basit artık güvenip sevmek bir de böyle bir devirde. bn susuyorum zaten..

Seninki dürüstlük saflık değil canım.Gözlerini kapatıp,kendini kandırmak.Ve bu adam sanki bulunmaz hint kumaşıymış,eşi benzeri yokmuş gibi,kendini birdaha beni böyle seven!! çıkmaz diye oyalamak.Seni aldattığı halde,hafif kızlarla görüştüğü halde gözlerini kapayarak sadık sevgili olmaya devam etmek.İmkanları sen sunmuşsun ona.O da karakterinin de yardımıyla imkanları fırsata çevirmiş.

kendimi kandırmısım evet.. ben kendime saygım oldugu icin ortada verilen bi emek ve zaman oldugu icin o da bu iliski icin zamanında cok sey yaptıgı icin devam ettim. zaten bırakma ya da bitirme söz konusu olunca suclu olan taraf hep ben oluyordum cünkü bitti demeye bile korkan biri ama yine de yapacagından geri kalmamıs.. ben böylesine dogru olmaya calıstım o da tam tersi hareket etti. simdi o hafif kızları yenisi icin sildi, ona güven veriyor yani:) iyi niyet dürüstlük ona göre bi imkansa Allah'tan bulsun diyeyim.

haklıysan yanına kalmaz canım. Allah cok büyük..

dogru karakter cok önemli ve sözünün eri olmak en basta.. herkes yasattıgını yasar umarım

İllaki bi yerden çıkar yaptıkları. Bi gün bi bakar tepe taklak olmuş. Ben buna çok inanırım kim bnm ahımı aldıysa bu zamana kadar hep kötü haberlerini duymuşumdur. Kötü derken bana yaşattıklarının bin katı fazlası :) o yüzden içini ferah tut allaha havale et sonrada unut.

Aynen öyle yapıyorum gerisi Allaha kalmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…