- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
Ay böyle bölük pörçük yazıyolar sinir oluyorum. Nsıl oldu nasıl ögrendin ayrımısnız noldu bi anlatsalar bizde ona göre tecrübeleri söylesek.
Merhaba kızlar,
Aldatan ve bundan zerre cekinmeyen kisi hayır görür mü? Defalarca kandırıldım ama iyi niyetim ve temiz kalbimin kurbanı oldum. İliskide cok sadık ve dürüst oldugum icin karsımdakinden de bunu bekledim, karsılık bulamayınca da kalp kıran ben oldum. Meger haklıymısım beni aldatmıs ve resmen gurur duyuyor, bu insan hayır görür mü Allah askına
Kıyamaaaaaaam.....2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.
bu 2 yıl icinde bir kez ayrıldık ama kendine tekrar inandırmak icin herseyi yaptı benim de kandıgım nokta buydu zaten. bir daha böylesi cıkar mı beni bu kadar cok seven birine rastlar mıyım diye vicdan yaparken barısmayı kabul ettim. ama güvensizlik yüzünden cok tartısıyorduk sosyal hesaplarında da bir sürü "hafif" kız vardı ve beni cok rahatsız ediyordu. silmesini istedigimde onlar arkadasım deyip gecistiriyordu. listesinde bir kız daha vardı ki su an onunla birlikte:) tam tekrar ona inanmak üzereyken meger o arkamdan is cevirmis.. ben varken bu kızla tanısmıs iliski noktasına gelmis ve en sonunda iliskisine ilan etti zaten. kız da onun gibi gerci o da 2 hafta önce sevgilisinden ayrılıp bizimkiyle olmaya baslamıs ve yeni bi iliski icindeyken eskisine de gönderme yapıyor. bu arada da "yeni" sevgilisiyle, beni aldatanla fotograf paylasıp duruyor. ben de sonlarını merak ediyorum tek istedigim yasattıklarını tek tek yasaması..
evli degilim, 2 yıllık iliskinin sonunda berbat bi sekilde terk edildim. olay cok uzun o yüzden uzun uzadıya yazmak istemedim ve sordugum genel bi soruydu. onu yaptıklarına ragmen mutlu görünce dayanamıyorum cünkü ben 2 yıl icinde onu gözümle bile aldatmadım. oysa benim dürüstlügümden ve sadakatimden faydalandı. buna ister saflık deyin ister enayilik. maalesef günümüzde dürüst, sadık olan kisi enayi yerine konuluyor bu nasıl düzen anlamadım, anlamayacagım da.
bu 2 yıl icinde bir kez ayrıldık ama kendine tekrar inandırmak icin herseyi yaptı benim de kandıgım nokta buydu zaten. bir daha böylesi cıkar mı beni bu kadar cok seven birine rastlar mıyım diye vicdan yaparken barısmayı kabul ettim. ama güvensizlik yüzünden cok tartısıyorduk sosyal hesaplarında da bir sürü "hafif" kız vardı ve beni cok rahatsız ediyordu. silmesini istedigimde onlar arkadasım deyip gecistiriyordu. listesinde bir kız daha vardı ki su an onunla birlikte:) tam tekrar ona inanmak üzereyken meger o arkamdan is cevirmis.. ben varken bu kızla tanısmıs iliski noktasına gelmis ve en sonunda iliskisine ilan etti zaten. kız da onun gibi gerci o da 2 hafta önce sevgilisinden ayrılıp bizimkiyle olmaya baslamıs ve yeni bi iliski icindeyken eskisine de gönderme yapıyor. bu arada da "yeni" sevgilisiyle, beni aldatanla fotograf paylasıp duruyor. ben de sonlarını merak ediyorum tek istedigim yasattıklarını tek tek yasaması..
gencecik kızların şu düşüncesini anlamıyorum yaa inanın anlamıyorum 28 yaşındayım üstelik karnım burnumda şu an, eşim beni aldatsa ben boşanırım ve tekrar evlenirim, pekala beni deli divane seven bir ya da birkaç erkek çıkar benim mi totom çok kalkık yoksa bazı kadınların kendine güveni mi sıfır ben anlamıyorum, ilişkim olsunda ne olursa olsun mantığındalar, erkeğim olsun yeter ki, hayır abi oluyosa iyisi olsun olmuyosa başkasını bulursun, çok mu güzelim hayır ama kendimi seviyorum eşimlede 11 yıldır birlikteyiz toplamda ama 11 senelik emeğim cartım curtum diye edebiyat parçalamam olmuyosa zorlamıcaksın
Kıyamaaaaaaam.....
Valla canım bnm artık kızlarda bi garip olmuş. Adamın sevgilisi oldugnu bildiği halde konuşup görüşüp sevgilimi oldular:44: bence kıza mesaj at " benim sümük diye attığmı sen ilik diyip almışsın" debence sonları pek iç acıcı değil ama snn yapıcagın en güzel şey onları unutmak :) belalarını buldukları zaman kulağna gelir zaten :)
He bide söylede olabilir bnm bi sevgilim vardı bni aldatmıştı sagolsun :) beni aldattıgı kızla konuştuk ortaya cıkardık foyasını dedik ikimizde terk edelim g.t gbi ortada kalsın :) ben ayrılıp hemen o hafta şimdiki nişanlımla cıkmaya başladım o yüzden bni arıyamadı :) diğer kız afetti onu evlendiler çocukları var :) bizde kısmetse bidahaki yaz aşkımla evlenicez :) yani ben şimdş bu olay ne zaman aklıma gelse iyiki aldatmış bni derim :) her şerde vardır bi hayır onun sayesinde 3 yıldır şahane bi ilişki yaşıyorum :) bunlar orataya çıkmasaydı hala öyle sürünmek vardı :))))))
Ben bu kanma meselesini aldatma gibi yorumlayıp yaptım bir önceki yorumumu.
Sanki size inat yapılan bişeyler var gibi ortada. Hayırlısı olsun hakkınızda.
inşallah sana yaşattıklarını yaşamadan ölmez.o kızda saglam kaşarmış kolay gelsin canim.
gormezden gelmek en guzeli
siz saf olduğunuz için aldatılmadınız ki? o aldatmak istemiş aldatmış.. sizinle ilgisi yok.. tepesinden bir an olsa ayrılmasanız bile zaten karakteri böyle ise elbet bu yaşanacaktı..
ne hissettiğinizi anlıyorum.. "mutlu" olması sizi delirtiyor.. çünkü kızgınsınız haklı olarak.. ama "haklı üzüntünüzü" mümkün olduğu kadar çabuk toparlanarak silip atmanızı tavsiye ederim.. çünkü daha sonra bu günleriniz için de pişman olacaksınız.. yolunuza devam edin.. iyi tanımaya daha iyi tartıp bakmaya çalışın.. bunlar size deneyim katmıştır daha doğru insanlarla karşılaşmanızı ve beraber olmanızı sağlar umarım..
Haklıymışım aldatıldım diyorsun , madem emin oldun bu adamla işin bitmedi mi ayrılmadın mı ??
boşver artık ne hali varsa görsün.
Tatlım aldatma aldatılanın değil aldatanın karaktersizliğidir. Düşünsene hırsızlık yapan suçludur, malı çalınan değil. Sen de aldatmış olsan basit ve karaktersiz biri olacaktın. Bakma mutlu görüntülerine. İkisi de aynı karakterde sanırım, aynı duruma tekrar tekrar düşecekler bu sebepten. Hiç kimse için onurunu şerefini düşürme.
Canım dogru aslında sevgi konusunda yalan söyleyen bi insanın o yalvar yakar hallerine kandım evet, acıdım affettim. Kim bilir arkamdan neler cevirdi de ruhum duymadı.. Allaha havale ediyorum. Burada bunları konusmak da istemiyorum cünkü dert sadece Allaha bırakılmalı ama napıyım dayanamıyorum aynı dertlerden muzdarip insanları dinlemek paylasmak insanı bi nebze hafifletiyor
gencecik kızların şu düşüncesini anlamıyorum yaa inanın anlamıyorum 28 yaşındayım üstelik karnım burnumda şu an, eşim beni aldatsa ben boşanırım ve tekrar evlenirim, pekala beni deli divane seven bir ya da birkaç erkek çıkar benim mi totom çok kalkık yoksa bazı kadınların kendine güveni mi sıfır ben anlamıyorum, ilişkim olsunda ne olursa olsun mantığındalar, erkeğim olsun yeter ki, hayır abi oluyosa iyisi olsun olmuyosa başkasını bulursun, çok mu güzelim hayır ama kendimi seviyorum eşimlede 11 yıldır birlikteyiz toplamda ama 11 senelik emeğim cartım curtum diye edebiyat parçalamam olmuyosa zorlamıcaksın
canım bekara karı bosamak kolay:) ben de bana yamuk yapsa gözünün yasına bakmam ya da burnundan getiririm diyordum ama o an yasanılan hisler cok acı, emek verip arkandan bıcaklanmak üstelik hic bi ihanetin yokken.. cok zor ilk anda bunları düsünemiyosun maalesef cünkü üzerinde bi yük var, yorulmussun zaman gectikce sabredip böyle derdini paylastıkca ve yalnız olmadıgını görünce insan yeni baslagıclar icin umut edebiliyor.. yoksa ben de cok atıp tutuyordum onunla birlikteyken ama yasamayan bilmez, büyük konusmamak lazım. acı da olsa tecrübe oldu tek iyi yanı bu. kendine güvenen bi insanım ve bi erkek icin asla kendimi kücük düsürmem ki elimde intikam icin bi koz da var ama onların seviyesine düsmicem Allaha havale ediyorum. beni tek deli eden yanı haklıyken üzülen sıkıntılı konumunda olmak. yoksa öyle birinden arındıgım icin sükrediyorum. yenisi turşusunu kursun ne hali varsa görsün
Ben eşimden boşanalı nerdeyse 10 ay olacak. Bizim işler her ne kadar çok karışık ta olsa, netice aynı..Başka kadını tercih etti.
1 senedir yerde miyim gökte miyim bir ben bilirim bir allah bilir..İlk günler o acıyla "boşanmıycaaaammmm, ölecekse de benim kocam olarak ölsüüüüün" tarzı haykırışlarım sıkça oldu ama o şoku atlattığımda tabii ki boşandım.
Üstelik kolon kanseri, 4. evresi..Gözüm ne hastalığını gördü ne başka bir şeyi.
Diyeceğim o dur ki acını sanırım en iyi ben anlarım ve benim gibiler anlayabilir..Ama aşktan ölünmüyor..Başka bir kadın düşüncesiyle yaşanmıyor..
Hala düşünürüm, şu an gelse, ben ölüyorum dese, elimden geleni yaparım ama asla arkamı dönüp bakmam..Travma üstüne travma yaşattı bana. Acı çekiyorum ben hala, sağlığımdan olmam da cabası..Ötesi yok.
Hala aşık olmak başkadır bak, buna bir şey diyemiyorum, çünkü aynı şeyi ben de yaşıyorum..Ama telkin etmek zorundasın kendini. Bir şekilde hayatına devam etmek zorundasın..
Evli değilsin bir şey değilsin, bırak..Unutulmayan hiç bir şey yok şu hayatta.
Üzüldüm insallah en kısa sürede toparlanırsın.. Evli olmamama sükrediyorum zaten ki hep konusu olurdu söz ya da nisan yapalım vs.. İcimde hep reddeden bi his olurdu yani onunla evliligi düsünemezdim cünkü zaten güvenim tam degildi. Bunu da kanıtladıktan sonra simdi tamamen onu silmeye calısıyorum. Sabır ve sükür cok önemli gercekten her iste bi hayır var ki hep dua ederdim hayırlıysa olsun degilse olmasın diye. Olmamasına üzülmedim ama arkamdan bıcaklanmak cok koydu, cünkü kesinlikle hak etmedim.
Sen de hak etmedigin seyler yasamıssın anladıgım kadarıyla üstelik hastayken bunu yapmıs :/ O psikolojiyi evli olmasam da anlayabiliyorum emin ol.. Ama düsünmemeye calıs.. Dua et ve sabırlı ol umarım kendini toparlar ve mutlu olursun
Boşver ilişki emekçiliğini :)
Hepimiz emek verdik..Hem de fazlasıyla..Hiç bir karşılık gözetmeden.
Her şerde bir hayır vardır deyip kabullenmek zorundasın maalesef. Yapacak başka bir şey yok. Ya da aynı kabusun içine tekrar sokacaksın kendini.
Seçim senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?