Daha ne intikam alacaksın ki kardeşim..
Herkes yoluna de geç git..
İntikam alcam diye onun için ayıracağın vakte çok yazık olur çok..
cok haklısın ama hala soktayımm ve benı arıyor acıp dınlemek ıstemıyorumDaha ne intikam alacaksın ki kardeşim..
Herkes yoluna de geç git..
İntikam alcam diye onun için ayıracağın vakte çok yazık olur çok..
öyle ama onuda uzgun gormek ıstıyorumOna dönüp bakmamak en güzel intikamdır ...
cok haklısın ama hala soktayımm ve benı arıyor acıp dınlemek ıstemıyorum
Dinleme de zaten. Her yerden de engelle sana ulaşamasın.
Dinleme de zaten. Her yerden de engelle sana ulaşamasın.
engelledım zaten aramazda sankı benım orup bıtırmemı beklıyormuşDinleme de zaten. Her yerden de engelle sana ulaşamasın.
haklısın:.(Seni takmayan birinden intikam alsan ne olacak?
Zaten umrunda değilsin. Canını acıtamazsın yani.
Vaktini daha kıymetli şeyler için harca.
uc yılın hatrı benım saf gıbı kanmam hala ınanmıyorum soktan aglayamıyorum bıle uzgunumİnsanları anlamak ne kadar zor , 3 yılın hatrina ayrılıp bu halatları ceviremezler mi bu kadar kolay mi insanları inciltmek.
bu konuyu kardesım ıcın yazıyorum benım uc tıldır duzenlı ılıskım var 9 gun once yıl donemızmızı kutladık ...ıkı gun once face de gezınırken benden gızlı face actıgını gordum benımle bırlıkteyken haber vermeden tatıle gıtmıs kızlarla resım cekınmıs sımdı verdıgım zaman uzuluyorum bana defol gıt dedı suc bastırmaya calısıyor uc yılın hıc mı hatrı olmaz bılmıyorum ıntıkam almak ıstıyorum nasıl yapabılırım yardımmmm
Anlamadim. Kardeşiniz ne alaka?
Bu kadar değersiz insanlara gozyaslarinizi dokmeyin. Gözyaşlarınız çok daha değerli.uc yılın hatrı benım saf gıbı kanmam hala ınanmıyorum soktan aglayamıyorum bıle uzgunum
zaten 3 yıl emek vermısım ınanmısım sevmısım daha kotu bısey ne olcaktı aldatılarak ayrılmısım uzulen tek ben olmak ıstemıyorumBende sunu anlamiom zaten olanlar olmus allahima cok sukur daha buyuk bisi olmadan ne oldgunu anladim die sukredip kendini iyilestircene aci ceksin yok allah onlari mutlu edio ben iyiyim ama mutsuzum bu ne ya
kardesım sevgılısıyle ılgılı actı zaten belırtım bıde acıklamamı yapcam ısteyen yazar ısteyen yazmazevet hani bu sorunun cevabı?
Demekki sen 3 yil emek verirken o seyre bakmis utanmasi olsa ayri facebook alip resim yuklemez sence takar mi kendini yipratirsin bencezaten 3 yıl emek vermısım ınanmısım sevmısım daha kotu bısey ne olcaktı aldatılarak ayrılmısım uzulen tek ben olmak ıstemıyorum
saol canım hemen acıyorum haklısın ugrasmamam lazım ama daha cok yenı verdı soktan ne yapcamı bılemez haldeyımTelefonundan ve her sosyal ağdan engelleyerek intikamını çok güzel alırsın.
Böyle insanlar için harcadığın bir saniyeye bile yazıktır.
Onu üzgün görmek seni sandığın kadar rahatlatmayacak.
İnadına hayatına devam ettiğini onunlayken yapamadığın şeyleri yaptığını göster.
Şu anda bunları yazarken radyoda Atiye'nin salla şarkısı çıktı. Ruh haline uymaz ama aç dinle derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?