Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hiç aldatılmadım ya da anlamadım bilmiyorum çok karışık işler bunlar..Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
Sen anlamaz misin ?Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
Sinirlerimi bozarsa soğuk davranırım.Soğuk davranma,
Yatakları bahanelerle ayırma,
Saçma şeylerden küsüp trip atıp ayrı takılmak
Telefonu saklamak
Telefonla tuvalete gitmek
Evden dışarı çıkmak için bahaneler bulmak
Aldatan adamın tavrı eskisi gibi olmuyor degişiyor hiss ediyorsun.Biraz uyanık olmakta lazım.Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
Kontrol ederek değil yaniTesadufen ögreniyordum.![]()
Bende emin değilimBen anlamiyorum heralde. Anlamadigima eminim yani![]()
Ya gece uykusuz başılığı biraz değişik olabilirDönem dönem anlarım,beş gün önce aldatıldım mesela.Dün de aldatilir gibi oldum ama son anda vazgeçti.
Haftaya da aldatılacağimı tahmin ediyorum,içime doğdu
Bu nasıl başlık yahu ? Sanki her kadın rutin olarak belli aralıklarla aldatılıyor![]()
Bilmiyorum bebeğim var akşam geliyor erkenden uymak istiyor sorunca yorgunum bende yorgunum gece uyumuyor baby diyorumAldatan adamın tavrı eskisi gibi olmuyor degişiyor hiss ediyorsun.Biraz uyanık olmakta lazım.
Bunlar yok ama erkenden uyuyorCanımı sıkarsa
Sinirlerimi bozarsa soğuk davranırım.
Öksürük krizim ya da uyuyamam tutarsa gider salonda yatarım.
Telefonu saklamam. (Bu olmadi)
Telefonu wc ye götürürüm oyun oynarım.
Sigara içmeme çok kızar ben de yürüyüş market vb bahaneyle dışarı çıkarım. Bi kahve sigara içer dönerim.
Aldatmadigima %100 eminim
Erkek olup aldatacak olsam sanırım ikinci telefonum olurdu. Başka hattı teli var mı ona bak.
Bende öyle bilmiyorumYa hiç aldatılmadım ya da anlamadım bilmiyorum çok karışık işler bunlar..
ya gece gece salladım başlığı bebek sallıyorum bideKulaklari uzar o zaman anlarim. Tobe tobe bu nasil soru yav. Siz kendi derdinizi yazarsaniz ona gore yorumlar gelecektir.
Dikkat edicemAldatan adamın tavrı eskisi gibi olmuyor degişiyor hiss ediyorsun.Biraz uyanık olmakta lazım.
Bide bağırıyor çağırıyor üstüne üs soru sorduğumdaKesinlikle his oluşuyor ve haklı da çıkıyorlar. Erkekler yalan söylerken çok amatör. Aynı lafı 2 gün sonra tekrar sormak lazım doğru asla unutulmaz ama yalan unutulur.
Kontrol ederek değil yani![]()