• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılınca anlıyor musunuz

Canımı sıkarsa
Soğuk davranma,
Yatakları bahanelerle ayırma,
Saçma şeylerden küsüp trip atıp ayrı takılmak
Telefonu saklamak
Telefonla tuvalete gitmek
Evden dışarı çıkmak için bahaneler bulmak
Sinirlerimi bozarsa soğuk davranırım.

Öksürük krizim ya da uyuyamam tutarsa gider salonda yatarım.

Telefonu saklamam. (Bu olmadi)

Telefonu wc ye götürürüm oyun oynarım.

Sigara içmeme çok kızar ben de yürüyüş market vb bahaneyle dışarı çıkarım. Bi kahve sigara içer dönerim.

Aldatmadigima %100 eminim

Erkek olup aldatacak olsam sanırım ikinci telefonum olurdu. Başka hattı teli var mı ona bak.

Dönem dönem anlarım,beş gün önce aldatıldım mesela.Dün de aldatilir gibi oldum ama son anda vazgeçti.
Haftaya da aldatılacağimı tahmin ediyorum,içime doğdu 🙃
Bu nasıl başlık yahu ? Sanki her kadın rutin olarak belli aralıklarla aldatılıyor 🙄
Ya gece uykusuz başılığı biraz değişik olabilir 🤭 aldatılınca nasıl anlaşılır neyinden yani

Canımı sıkarsa
Sinirlerimi bozarsa soğuk davranırım.

Öksürük krizim ya da uyuyamam tutarsa gider salonda yatarım.

Telefonu saklamam. (Bu olmadi)

Telefonu wc ye götürürüm oyun oynarım.

Sigara içmeme çok kızar ben de yürüyüş market vb bahaneyle dışarı çıkarım. Bi kahve sigara içer dönerim.

Aldatmadigima %100 eminim

Erkek olup aldatacak olsam sanırım ikinci telefonum olurdu. Başka hattı teli var mı ona bak.
Bunlar yok ama erkenden uyuyor

Kontrol ederek değil yani 😲

Yok kimsenin telefonlarini, hesaplarini kariştirma huyum olmadi. Eşimin telini karistiriyorum ama aldatiyor mu diye degil. 😄
Beni taniyan çoktu o zamanlar yasadigim yerde dolayisiyla o zamanki erkek arkadaşim bi yerlerde bi kadinla samimi oluyorsa illa bir gün biri goruyordu. 😃
Sadece bir tanesini ben kendim ogrenmistim sosyal medyasindan o da yine tesaduftu bisey aramiyordum. Kalbim cok mu temiz ne🙄

Back
X