Aldatılınca anlıyor musunuz

Bende karıştırmıyorum karıştırsam ne olcak siler zaten

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?
Hissederim herhalde ya da etmesem de erkekleri yalan dolan konusunda başarılı bulmuyorum. Bakış kaçırma, mimikler,susup kalakalma durumları, eveleyip gevelemeleri falan çok belli ediyorlar. Değişikliklerden falan bir şeyler hissedilir.

Bide bağırıyor çağırıyor üstüne üs soru sorduğumda

İşte hatırlamıyor yada bir sıraya koyamıyor kafasında buda sakin kalmayıp anksiyete oluşturuyor onda savunma mekanizması. Aşırı tepkiler şüphe uyandıran şeylerdir.
Kafası rahat bir insan çat çat söyler soğukkanlı ve sabittir bir anda tepki veren ise zaman kazanmaya çalışıyordur ve bocalama belirtisidir.
Kadın durduk yere darlayıp durmayıp haklı sebebleri varsa sorarken tepki vermesi çok yersizdir, ama aniden sen bana güvenmiyorsun , zaten kafanda kurmuşsun neyi soruyorsun vs vs gibi şeyler diyorsa ve büyük tepki şeklinde yapıyorsa sadece seni suçlu hissettirip manipüle etmek istiyordur sadece ama sadece Zaman kazanmak ister.
Yalan söyleyen insanlar zaten ne kadar profesyonel olursa olsun göz kontağı kurmazlar gözlerinizin içine bakarken kaçırırlar.
Birde söylediklerinin kronolojisini zamanla karıştırırlar.

Son düzenleme:
Ben çok safım maalesef... Eski nişanlım beni aldatırken etrafa Kemal'im yapmaz demişliğim çoktur

Ay bunu ben de yapmistim ama 16 yaşlarimda filandim galiba.
Tanidigim ama samimi olmadigim ve pekte guvenilir gelmeyen bir cocuk sevgilimi kizla gordugunu soylemişti ve ben de baya terslemiştim.
Meger doğru soylemiş.

Ay bunu ben de yapmistim ama 16 yaşlarimda filandim galiba.
Tanidigim ama samimi olmadigim ve pekte guvenilir gelmeyen bir cocuk sevgilimi kizla gordugunu soylemişti ve ben de baya terslemiştim.
Meger doğru soylemiş.
Ben 27 yaşındaydım eski nişanlım o dönem yurtdışında çalışıyordu, konduramamistim. Şimdi kmlerce öteden kokusunu alıyorum. Bıyık büküle büküle kaytan, insan öpüle öpüle şeytan oluyor maalesef

Aynen normal sorsam nerde kaldın kıyamet kopuyor beni suçluyorsun diyo diyorum sadece sordum abartma ama yok kapı çerçeve iniyor

Bilmiyorum bebeğim var akşam geliyor erkenden uymak istiyor sorunca yorgunum bende yorgunum gece uyumuyor baby diyorum

Bunlar yok ama erkenden uyuyor

Bide bağırıyor çağırıyor üstüne üs soru sorduğumda

Çay kahve sonra uyuma mod oluyor

Bunlar aldatildiginizi gostermez ki ama belki adamin bir derdi var. Her seyi paylasmaz misiniz? Size anlatmaz mi? Yani bir paylasiminiz yoksa belki bir derdi vardir. Soru sordugumda bagirip cagiriyor demissiniz mesela soru sorma sekliniz nasil? Supheci sorular mi soruyorsunuz? Suclayici tarzda mi soruyorsunuz? Su kadarcik seyden adamin sizi aldattigini dusunuyorsaniz guven sorununuz var belki.

Ciddi ciddi okuyordum

Bu yoruma yüzde yüz katılıyorum, bir de sizin kızacağınız bir şey varsa ve daha usta bir yalancıysa en önemli taktikleri manipülasyon.
Bir anda soru sorduğun için suçlu konumuna düşebiliyorsun yada bu sefer kendinden şüphe edebiliyorsun. Zaten böyle bir his gelmişse ve normalde havadan nem kapan bir insan değilseniz illaki bir problem vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…