Soğuk davranma,
Yatakları bahanelerle ayırma,
Saçma şeylerden küsüp trip atıp ayrı takılmak
Telefonu saklamak
Telefonla tuvalete gitmek
Evden dışarı çıkmak için bahaneler bulmak
ben anlamamıştım
adam aylarca beni başka biriyle aynı anda idare etmiş
ama ilgisinde bana ayırdığı zamanda hiçbi sorun yoktu
kendisi itiraf etmese asla anlamazdım da
o itiraf ettikten sonra bazı şeyler için taşlar bende yerine oturdu ama ilişki içinde anlamam imkansızdı bunu
mesela biz hafta sonlarını beraber geçirirdik ona giderdim
ayrılmamızdan bi önceki hafta sonu sanki beni ekecek gibi olmuştu
arkadaşlar çağırıyor uzun zamandır görüşmedim onlarla görüşebilirim ama kesin değil demişti
sonradan olayları öğrenince herhalde o hafta sonu diğer kızla görüşecekti şeklinde düşündüm
gerçi biz o hafta sonu görüşmüştük ama geç görüştük
dediğine göre kız bununla görüşmek istediğinde kıza sürekli bahaneler uydurup kızı ekiyormuş
herhalde o hafta sonu kızla buluşmayı düşündü ama sonra vazgeçip benle görüştü
normalde beni hiç ekmeyen insan ne hikmetse o hafta sonu birden arkadaşlarını bahane edip ekme niyetine girmişti
Ben yukarıda yazdıklarımı yaşadım aslında. Bende hiç aşırı sıcak davranış olmadı. Hatta Allah ım, bu adam bana niye kötü davranıyor diye diye üzülmekten helak olmuştum. Bide üç aylık evliydim. Meğer aldatıyormuş. Cidden çok kötü davranıyordu. Allah belasını versin böylelerinin.insan, Onların bu tavırları yüzünden, kendinde kusur arıyor.
Nasıl bir sorudur,sanki her insan periyodik olarak aldatılıyormuş gibi.
Ben aldatıldım mı bilmiyorum,haberim yok valla ama sanırım olmadı öyle bir şey. Çünkü kocam zekidir ama asla benim kadar değil. Bir halt yese enselenir,öyle de bir dangalaklık mevcut ben genelde benden gizli bir şeyler yaptığında anlıyorum, o gizli şeyler de hep işiyle ilgili,parayla ilgili falan.
Ben yukarıda yazdıklarımı yaşadım aslında. Bende hiç aşırı sıcak davranış olmadı. Hatta Allah ım, bu adam bana niye kötü davranıyor diye diye üzülmekten helak olmuştum. Bide üç aylık evliydim. Meğer aldatıyormuş. Cidden çok kötü davranıyordu. Allah belasını versin böylelerinin.insan, Onların bu tavırları yüzünden, kendinde kusur arıyor.
Sen zaten işinde gücünde evinde barkında çocuklarının peşinde ekmeğinin derdindeyken o tekelik yapmaya kalkıyorsa Allah önüne çarşaf çarşaf seriyor bir bahaneyle....
Nasıl bir sorudur,sanki her insan periyodik olarak aldatılıyormuş gibi.
Ben aldatıldım mı bilmiyorum,haberim yok valla ama sanırım olmadı öyle bir şey. Çünkü kocam zekidir ama asla benim kadar değil. Bir halt yese enselenir,öyle de bir dangalaklık mevcut ben genelde benden gizli bir şeyler yaptığında anlıyorum, o gizli şeyler de hep işiyle ilgili,parayla ilgili falan.